YouTube'daki kazancınıza ödül

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam elinde ne tür bir kanal varda bu maili yollamışlar bende o kadar çabalıyorum sağdan soldan kopya içerik araklıyorum ama ödül falan yollamadı yt :D

Tebrikler *******,

Kanalınızı oluştururken harcadığınız çabaları takdir ediyoruz. Videolarınız ve bir Google AdSense hesabına geçmeden önceki etkinlikleriniz gibi çeşitli ölçütleri dikkate alıp, iş ortağı programına kaydolduğunuz için bir teşekkür olarak size bir defalık bir ödül vermeyi kararlaştırdık. Ödülünüz toplam kazancınıza eklenmiştir, YouTube iş ortağı olarak başarınızın devamını diliyoruz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi
.......................
böyle bir mail gelmiş arkadaşlar pazar sabahı telif veya kanal kapanmasından çok daha mutlu etti beni :) ama ödülünüz toplam kazanca eklenmiştir diyor. ben bi fark göremedim? acaba 0.04 cent mi hediye etmiş :) nasıl görebilirim?

Dikkatli olun bence.Birinin uyanıklığı da olabilir

Az önce bununla alakalı bende bir mail aldım :) Bakalım ne kadar ekstra ödeme yapacaklar.. İşin garip tarafı ise ödüllendirdikleri kanal %100 Spam Film kanalı :p

Tebrikler ********* *******,

Kanalınızı oluştururken harcadığınız çabaları takdir ediyoruz. Videolarınız ve bir Google AdSense hesabına geçmeden önceki etkinlikleriniz gibi çeşitli ölçütleri dikkate alıp, iş ortağı progr***** kaydolduğunuz için bir teşekkür olarak size bir defalık bir ödül vermeyi kararlaştırdık. Ödülünüz toplam kazancınıza eklenmiştir, YouTube iş ortağı olarak başarınızın devamını diliyoruz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

banada aynı mail geldi ama bu kanalda para kazanma teliften dolayı kapanmış durumda. şaşırdılar iyice

banada aynı mail geldi ama bu kanalda para kazanma teliften dolayı kapanmış durumda. şaşırdılar iyice

Bana da şu an topluluktan kapanmış bir kanal için daha kazanç maili geldi. Garip birşey var bu olay da hem kapatıyorlar hem ödül veriyorlar. Kanal kapanalı 5-6 ay oldu hatta

acaba bu ödül adsense bağlamadan önceki kanalın kazancı mı? durup dururken ödül gönderseler bizede arada denk gelirdi herhalde :D

benim 2 kanalıma göndermişler.

maaşına zam işine son olmasın da :D

Bu mail para kazanmayı açıp ama adsenseye bağlamadığınız takdirde bi süre sonra adsenseye bağladıktan sonra gelen mail

hocam sirr degilse ogrene bilirmiyim ne uzerine calisiyosunuz ?

Maili boşver de ödül olarak ne veriyolar zaten adsensenin sıkıntısı var bi ton bizde bağlamayız :D

hocam 600 bin wiew li bi kanalı bağlamıştım işte öyle çok bir şey olmamıştı ki ek miktar kesinleşmede yüzde oranı sadece yüzde 9 gibi bir şey de kalmıştı oranladık mı da 150-200 tl falan ediyordu anca zaten normal kesinti yüzde 21-15 arası oluyor bende genelde o ay böyle olmuştu işte %9 gibi bir kesinti yaşanmıştı

telif yiyen videomun bulundugu kanala geldi :D

başka video yok kanalda 3 gün önce telif gelmişti..

hayırlısı artık - ç.film kategori

hocam 600 bin wiew li bi kanalı bağlamıştım işte öyle çok bir şey olmamıştı ki ek miktar kesinleşmede yüzde oranı sadece yüzde 9 gibi bir şey de kalmıştı oranladık mı da 150-200 tl falan ediyordu anca zaten normal kesinti yüzde 21-15 arası oluyor bende genelde o ay böyle olmuştu işte %9 gibi bir kesinti yaşanmıştı

Azmış normal reklamdan gelen paranın yüzde 30unu kesip verseler ödül olarak hatta 40 bile olabilir en azından diğer kanalları etkilemez kendi kendine takılırdı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri