Hocam elinde ne tür bir kanal varda bu maili yollamışlar bende o kadar çabalıyorum sağdan soldan kopya içerik araklıyorum ama ödül falan yollamadı yt 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tebrikler *******,
Kanalınızı oluştururken harcadığınız çabaları takdir ediyoruz. Videolarınız ve bir Google AdSense hesabına geçmeden önceki etkinlikleriniz gibi çeşitli ölçütleri dikkate alıp, iş ortağı programına kaydolduğunuz için bir teşekkür olarak size bir defalık bir ödül vermeyi kararlaştırdık. Ödülünüz toplam kazancınıza eklenmiştir, YouTube iş ortağı olarak başarınızın devamını diliyoruz.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
.......................
böyle bir mail gelmiş arkadaşlar pazar sabahı telif veya kanal kapanmasından çok daha mutlu etti beniama ödülünüz toplam kazanca eklenmiştir diyor. ben bi fark göremedim? acaba 0.04 cent mi hediye etmiş
nasıl görebilirim?
Hocam elinde ne tür bir kanal varda bu maili yollamışlar bende o kadar çabalıyorum sağdan soldan kopya içerik araklıyorum ama ödül falan yollamadı yt![]()
Dikkatli olun bence.Birinin uyanıklığı da olabilir
banada aynı mail geldi ama bu kanalda para kazanma teliften dolayı kapanmış durumda. şaşırdılar iyice
Bu mail para kazanmayı açıp ama adsenseye bağlamadığınız takdirde bi süre sonra adsenseye bağladıktan sonra gelen mail
Bu mail para kazanmayı açıp ama adsenseye bağlamadığınız takdirde bi süre sonra adsenseye bağladıktan sonra gelen mail
Maili boşver de ödül olarak ne veriyolar zaten adsensenin sıkıntısı var bi ton bizde bağlamayız![]()
hocam para kazanması kapalı olan 2 kanalıma geldi.
hocam 600 bin wiew li bi kanalı bağlamıştım işte öyle çok bir şey olmamıştı ki ek miktar kesinleşmede yüzde oranı sadece yüzde 9 gibi bir şey de kalmıştı oranladık mı da 150-200 tl falan ediyordu anca zaten normal kesinti yüzde 21-15 arası oluyor bende genelde o ay böyle olmuştu işte %9 gibi bir kesinti yaşanmıştı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.