Youtube'dan İlk Kazancımın Hatırına - Motivasyon ve Yöntem Yazısıdır - Okumanızda Fayda Var :) -

• Kullanıcı erdemozcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
bunlar çok basit şeyler sonuna kadar okudum anladığım şey kelime öbeklerinin arasına virgül koy oldu. Yoldan cocuğun tekini cevir bunu zaten bilir

bencede bılmeyen arkadaslar var ben mesala bu aranan anahtarlar kelımeler nerde aratıyonuz lınk verebılırmısınız.

Hocam, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, yanlız mesela özgün video yapıyor musunuz? yada videoları nasıl buluyorsunuz?video alıyorsanız videonun başlık,etiket ve açıklamalarını değiştirip te mi kanala atıyorsunuz? Aslında youtube keyword tool olayına ii değinmişsiniz, pek çoğumuz anahtar kelime konusunda es geçiyor.

Arkadaşlar konuyu açtıktan kısa bir süre sonra çıkmak zorunda kaldım. O yüzden genel olarak hepsini okudum, bütün arkadaşların sorularına ve yorumlarına genel olarak maddeler halinde cevap vereyim:

-Benim adsense nasıl hala dolar olarak dörünüyor ben de bilmiyorum. Dediğim gibi başka bir arkadaş açmıştı. BENCE ilk ödeme yattıktan sonra TL'ye dönüşecek.

-Videoları youtubedan buluyorum, ancak başlıkları tamamen değiştiriyorum, en önemli etken bu sanırım...

-Bir arkadaş bunları sokaktaki çocuk bile biliyor demiş. Ona sadece şunu söylüyorum; başlığı iyi oku arkadaşım. Aynı zamanda motivasyon yazısıdır.

-Bu konuyu okuyan bir çok arkadaş hala kendine özgü bir çalışma yöntemi oluşturamayan arkadaşlardır. Onlara sözüm; ben de sizin gibiydim arkadaşlar. Hep farklı farklı yerlere akıyordum. En sonunda azim ettim ve yılmadım.

-Ben böyle yaptım kazandım. Bu benim çalışma yöntemim. Sizin de kazanmanız için illa bunu uygulamanıza gerek yok... ANCAK KENDİNİZE ÖZGÜ BİR ÇALIŞMA ŞEKLİNİZİN OLMASI GEREKLİ... Kendinizi en rahat nasıl hissediyorsanız o şekilde çalışın...

-Bir çalışma yöntemine başlamışsanız BU YAZI DA DAHİL OLMAK ÜZERE... Kafanıza başka şeylere yormayın, her şey yolunda gidiyorsa, sonuna kadar devam edin....

Bundan tam 6 yıl önce belkide forumlara yazdığım en iyi ve en heyecanlı yazımı bi hortladayım ki birilerine daha ışık olur belki... Uzun zamandır da gelmemiştim foruma... En son 3 yıl önce girmişim :) Herkese yeniden merhaba

Bundan tam 6 yıl önce belkide forumlara yazdığım en iyi ve en heyecanlı yazımı bi hortladayım ki birilerine daha ışık olur belki... Uzun zamandır da gelmemiştim foruma... En son 3 yıl önce girmişim :) Herkese yeniden merhaba

hoşgeldiniz . güncel kanal durumunuz nedir acaba? kazanmaya devam ediyormusunuz ? Bende bir kanal actım ortala 5 gün oldu :) baya uzun bir sürec gibi : 5 günde 25 abone :()

Önceden YouTube editör vardı herkesin kullanıma açtığı videolardan spamla çok iyi kazanmıştım video yüklemeden binlerce video oluşturuyordum. Çok iyiydi valla mazi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri