Youtube'dan kazanmak sandığımdan da zormuş

D
  • Kullanıcı DivineWisdom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
D

DivineWisdom

Guest
Pes etmek üzereyim artık, beyin error veriyor. Şimdiye kadar sabahladım, herşeyimi verdim sadece 2 defa 100 dolar alabildim. Bir yerlerde tıkandım ve artık önümü göremiyorum, kazancımı arttıramıyorum. Sanırım benden bukadar, çabuk pes etmek istemezdim ama boşa zaman harcıyor gibi hissediyorum, youtube konusunda psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Kendim püf noktalarını göremiyorum bir türlü, bunu öğrenebileceğim bir yer de yok ingilizcem yeterli olmadığı için. Kazanan arkadaşları gerçekten kutluyorum, hakikaten emek isteyen bir işmiş bu youtube işi. Ben bittim.

kardeşim kanalım ban yedi ben daha 0.35 $ de ban yedim şimdi sıfırdan yapıyorum çok zor kanalını ver desem nedersin ?

yine 200 dolar almışsın ...

Kardeşim asla pes etme ben okul zor sanırdım emin ol para kazanmak herşeyden zordur bunu öğrendim ayrıca burada ben dahil 100 dolar bile alamamış fakat almaya çalışan gece gündüz ugraşan çok kişi var pes etme nere kadar gidebilirsen git şimdi pes edersen herzaman kaybedersin...

Arkadaşlar bir kazanç zıplatma eşiği var onu göremiyorum, hissediyorum var ama göremedim, kapasitem bu kadarmış demek ki, acı gerçeklerle yüzleştim, kafayı yedim ama kendim göremedim.

Arkadaşlar bir kazanç zıplatma eşiği var onu göremiyorum, hissediyorum var ama göremedim, kapasitem bu kadarmış demek ki, acı gerçeklerle yüzleştim, kafayı yedim ama kendim göremedim.

sen adsenseye hangi içerikle bakıyorsun sadece komedi mi sadece güncel video mı ? her kategoriden kanal aç hepsini dene iphone dene pc oyunları dene dene deneyebildigin kadar bunların içinden illaki bir kanal tutar dedigim gibi asla pes etme

ediceksende şu sözü unutma = ya şimdi yada asla

ya şimdi kazanıcan asıl parayı yada hiçbizaman kazanmıyacaksın

BIRAKMA sadece kendine biraz zaman ayır ;) 3 ay olacak hala bişi aldığım yok ama iyi yoldayım günlük 1 2 dolar la :D

kimse ha diyince hergün 50 100 dolar vermez ;)

Pes etme kolay is yok bende yeniyim ama gunde 7 8 dolar arastirmak lazim sistem lazim benimde kafamda yeni seyler var onlari yapmaya caliscam bakalim

sen adsenseye hangi içerikle bakıyorsun sadece komedi mi sadece güncel video mı ? her kategoriden kanal aç hepsini dene iphone dene pc oyunları dene dene deneyebildigin kadar bunların içinden illaki bir kanal tutar dedigim gibi asla pes etme

ediceksende şu sözü unutma = ya şimdi yada asla

ya şimdi kazanıcan asıl parayı yada hiçbizaman kazanmıyacaksın

şimdiye kadar tutan 2 tane videom oldu, birisi 15.000 diğeri 28.000 izlendi. Diğerleri hep 100-200-500 civarları. Güncel yabancı haberler denedim, 1 tane de türk kanalım var en başarılı onda oldum. 50 abonem falan birikti. Ama türk kanallarının getirisi çok az. Türk videolarını nasıl izleteceğimizi biliyoruz, ne bileyim kültürümüzü biliyoruz, kendi dilimiz bir kere. Ama yabancı kanallarda ingilizcemiz olmadan başarmak çok zor bence. translate de bir yere kadar. Şimdiye kadar yabancı kanal başarım hiç olmadı.

En son 3 yeni kanal açtım. makyaj-saç şekilleri, kadın-moda, ps3-wii-x-box. ücretli kanal tasarımı yaptırdım bu 3 kanalıma da çok güzel oldu tasarımları. Kanallara daha 1 video bile yüklemedim. çünkü biliyorum ki video yüklediğim zaman izletemeyeceğim. Çünkü izletme yollarını bilmiyorum. yani videoyu yükleyip öylece oturup 100 kişi izlesin diye çaresizce bekliyorum. hevesimi kıran faktör bu oldu benim. çok güzel temel edindik ama maalesef işin kritik noktası olan izlenim alma konusunda pek kaynağımız yok maalesef ve artık ben çok yoruldum.

şimdiye kadar tutan 2 tane videom oldu, birisi 15.000 diğeri 28.000 izlendi. Diğerleri hep 100-200-500 civarları. Güncel yabancı haberler denedim, 1 tane de türk kanalım var en başarılı onda oldum. 50 abonem falan birikti. Ama türk kanallarının getirisi çok az. Türk videolarını nasıl izleteceğimizi biliyoruz, ne bileyim kültürümüzü biliyoruz, kendi dilimiz bir kere. Ama yabancı kanallarda ingilizcemiz olmadan başarmak çok zor bence. translate de bir yere kadar. Şimdiye kadar yabancı kanal başarım hiç olmadı.

En son 3 yeni kanal açtım. makyaj-saç şekilleri, kadın-moda, ps3-wii-x-box. ücretli kanal tasarımı yaptırdım bu 3 kanalıma da çok güzel oldu tasarımları. Kanallara daha 1 video bile yüklemedim. çünkü biliyorum ki video yüklediğim zaman izletemeyeceğim. Çünkü izletme yollarını bilmiyorum. yani videoyu yükleyip öylece oturup 100 kişi izlesin diye çaresizce bekliyorum. hevesimi kıran faktör bu oldu benim. çok güzel temel edindik ama maalesef işin kritik noktası olan izlenim alma konusunda pek kaynağımız yok maalesef ve artık ben çok yoruldum.

kesin bırakıcakmısın kardeşim ?

belki biraz ara vermem en doğrusu tıkanmışken çırpınmak yıprattı beni hocam.

hmm o zaman yapacagın 2 şey war ara werirsen birdaha gelmezsin bu işe çünkü çok sıkılmışsın kanallarını birine ver o video yüklesin adsense sana baglı degil mi eger bu kadar sıkıldıysan başkası video yüklesin sen yükleme belki öyle bir çözüm bulabilirsin psikolojik olarak kendine rahat hissedersin okulda psikoloji dersi görüyokda :D

hmm o zaman yapacagın 2 şey war ara werirsen birdaha gelmezsin bu işe çünkü çok sıkılmışsın kanallarını birine ver o video yüklesin adsense sana baglı degil mi eger bu kadar sıkıldıysan başkası video yüklesin sen yükleme belki öyle bir çözüm bulabilirsin psikolojik olarak kendine rahat hissedersin okulda psikoloji dersi görüyokda :D

benim kanallara talip olucaksın gibi bir his var içimde :D

Ara verme, farklı hiç yapmadıgın kategorilere yönel o kanallarınıda kapatma bırak kalsın videolar birgün illaki aramalarda dikkatini çeken birisi tıklar paylasır embedlenir ve hic beklemediğin videodan hiç beklemedigin bir zamanda paralar kazanırsın.

dostum sadece iki hafta alttaki konuda yazdığım şeyleri dene sonra bana teşekkür mesajı atarsın 1 ay önce sıfırdan hiç bilgim olamdan girdim suan 600 dolar kazancım var sadece yazdığım yöntemlerle fazlası yok
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...anlatimlar/1742-altin-kurallar.html#post14901

sosyal medyan yoksa yerınde sekersin trye açıldıgı için mutlaka face sart bir kere paylastınmı mutlaka izleyenler olucak videonu haber videosu olursa son dakikak yayılır gidiyor tbm çok düsük olsada ortalama 5000 izlenmede 3 $ felan kazandrıyor rahat

Her doğum sancılı olur.Bu işi kavramakta kiminde 2 haftada olur kiminde 3 ayda ama bırakmak en yanlışı.

Usta hayatta kolay bişey yoktur ki üstüne gitmedikçe hiç birşey olmuyo emeğinin karşılığını elbet bir şekilde alırsın youtube'da merak etme sen yeterki iste ve kafayı çalıştır

hacı bı kac gun kafa dınle dusun ne yapabılırsın ısın ıcıne gırdıkce ınsanın kafası karısıo bı kac gun ne yapabılcegını dusun forumları gez bıraz fıkır edın 3 5 gun ara ver dusun tasın ne yapabılcegını. ben bı ıkı gundur dusunuyorum kaynak arıyorum yenılerını . baska ne gıbı kategorı yapılabılır nası ızlenım artrılabılır . daha cok kısıye nasıl ulasabilrim vs vs dusun bunları bı kac gun gerı don bu ıs guzel ıs para kazanmak zor herzaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri