Youtube'dan Para Kazanıp Araba Almak İsteyenler :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Başka arabaya yönelmeni tavsiye ederim :)
Tutulmayan bir araba başa bela almaya gerek yok.
Gönül bu, nereye konacağı belli olmuyor :) b kasa vectraların az tutulanlarındandır evet ama bu gt serisi sadece 98-99 yıllarında üretilmiş olup sadece gümüş gri olup sadece kendine özgü gt jantları, fabrika çıkışlı ek karlıklarıyla, 3 kol spor direksiyonuyla b kasanın en özenle üretilmiş serisi şüphesiz.Farkını hissettiriyor hocam :)

1 2 Sene öncesine kadar tamam kesin alırım istediğim arabayı diyordum. Ancak sonuç ortada. :(

jeep-wrangler-cj-5-06.jpg

NOT : Hastalarındanım :) CJ 5 Alıp böyle bişi yapmayı planlıyorum . Ama arabaya sıra gelene kadar ....

Araban mı var derdin var, bu devirde araba almak falan hiç akıl karı değil. Gaz benzin almış başını gidiyor üstüne vergisi algısı var, araba desen bebek gibi hep ilgi istiyor.
Araba alacaksan evini almış evlenmiş ve her ay hatrı sayılır miktarda gelirin olacak yoksa öbür türlü kapitalizme hizmet etmekten başka işe yaramıyor.

Araban mı var derdin var, bu devirde araba almak falan hiç akıl karı değil. Gaz benzin almış başını gidiyor üstüne vergisi algısı var, araba desen bebek gibi hep ilgi istiyor.
Araba alacaksan evini almış evlenmiş ve her ay hatrı sayılır miktarda gelirin olacak yoksa öbür türlü kapitalizme hizmet etmekten başka işe yaramıyor.

Turkiyede evet derdin var , cok zor gercekten orda yasamak ,burda arabaya vergi yok , benzin zaten ucuz araba desen o da yari fiyatina , ama gurbette zor , Allah herkese bol kazanclar nasip etsin .

konuyu açan arkadaş araba aldı hala yorum geliyor :D

Buda benim ufaklık :) kredisiyle cebelleşip duruyorum yarın vds+bot alıp ytden para kazanmaya başlayacağım inşallah :)
xJdN95.jpg

Hayalimdeki araba 5 25d xdrive :D
2011-model-AC-Schnitzer-tuning-5-series-Sedan-xdrive-4.jpg

Abi forumun %90 kendine araba almayı düşünüyor biz kendimize daha bir don alamadık youtube parasıyla :(

:D iyi güldüm. Herşeyin hayırlısı olsun. Bende kredi kartı borcunu kapatıp ehliyeti almanın derdindeyim. Ehliyeti kazandım ama maliye ve emniyete verilecek paraları toparlayamıyorum

oyuncak araba alacak kadar para kazanamadım daha çünki pin gelmedi 12 aralıktan beri bekliyorum.

iyi para kazananların hepsini not ediyorum. :D taktik isteyecem bakalım taktik verecekler mi? :D

biri bizi gözetliyor:D:D:cool:

---------- Mesaj saat 23:37:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:36:12 civarında gönderildi. ----------

benimkide imzamdaki araba ama vergisi %145 helal olsun ülkemede yıllık motorlu araçlar vergisi beni düşündürüyor ;D

2013-Mercedes-Benz-CL-Class-Coupe-Hatchback-Base-CL550-2dr-All-wheel-Drive-4MATIC-Coupe-Photo-8.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri