Ekli dosyayı görüntüle 882
Kendimi bildim bileli tek hayalim, Opel Vectra 2.0 GT
Başka arabaya yönelmeni tavsiye ederim
Tutulmayan bir araba başa bela almaya gerek yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekli dosyayı görüntüle 882
Kendimi bildim bileli tek hayalim, Opel Vectra 2.0 GT
Gönül bu, nereye konacağı belli olmuyorBaşka arabaya yönelmeni tavsiye ederim
Tutulmayan bir araba başa bela almaya gerek yok.
Bende şu renk focus arıyorum bulamadım valla hatcback temiz.
Ford Focus 1.6 TDCi Collection 2011 Model 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 146579135
Sıfır linea v.s alınıp para çöpe atılmaz bence 2.el temiz alınır kontak çevirdikten sonraki 5bin tl lik zarardanda kurtulunur.
hocam bende 1.6 ghia Hb var on numara araçhele yakıtta çok tok gözlü 100 tl lik alıyorum unut artık
![]()
Araban mı var derdin var, bu devirde araba almak falan hiç akıl karı değil. Gaz benzin almış başını gidiyor üstüne vergisi algısı var, araba desen bebek gibi hep ilgi istiyor.
Araba alacaksan evini almış evlenmiş ve her ay hatrı sayılır miktarda gelirin olacak yoksa öbür türlü kapitalizme hizmet etmekten başka işe yaramıyor.
1 günde evrim mi geçiriyorsunuz anlamıyorum ki.
Geçen ay kazanamıyorum diyenler bu ay araba alıyor bizimi yiyonuz![]()
bi sen kazanıyon zaten başka adam yok senin gibi kazanan![]()
En son anlattığında sıfırım diyodun şimdi araba filan diyince şaşırdım hayırlı olsun ne diyelim![]()
sende kaç modeli var kardeşim
Abi forumun %90 kendine araba almayı düşünüyor biz kendimize daha bir don alamadık youtube parasıyla![]()
iyi para kazananların hepsini not ediyorum.taktik isteyecem bakalım taktik verecekler mi?
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.