Youtube'dan para kazanmak milli değeri arttırır. İçeri

• Kullanıcı XFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun farkına varılsa kazancımız yarı yarıya düşer.Daha çok gemicikler alınacak..

Valla mühendislik öğrencisine ekonomi dersini verdiler, finalinde geçmeye uğraşıyorum bana milli gelir gider demeyin lüften :D

Devlet geri ödemeli kamera veriyormuş yumulun :D para kazanamassanız dahi 2 yıl sonra alırım diyor ama artı %40 da kazanca ortakmış :D

valla şimdilik kimsenin kapısına dayanmıo devlet adsense den sen böyle para kaazanıon gel bakalım ... gelir vergini ver demio devlet... ama ilerde ne diyeceği belli olmaz... hiç unutmam birgün başbakan youtube ülkemize vergi vermiyor diye bu konuyu dillendirmişti.çünki devlet bu sözün üstüne gitse sıra bizede gelecekti.. o sölese bile bişi cıkmamıstı altından...ama ilerde nolur bilinmez.. kimileri şirket gurup vergiye tabi oluo diolar... kimileri biz gittik sorduk vergi vericezmi die... yüzümüze bakıolar diolar... sonuç yok.. bekleyip görecez işte.

ne insanlar var, parasını bi ülkeden başka ülkeye alınca ekonomi sarsılıyor, o yüzden biz hiçbirşeyiz :)

Bu konunun nereye gideceği az çok belli. Konuyu açan arkadaşım iyi yere değinmişsin ama malesef konuya mesaj yazan arkadaşlara katılıyorum. Böyle konular bize zarar getirir haberiniz olsun.

Google bize kendi bastığı parayı vermiyor ki? Reklamlardan aldığı parayı veriyor. Reklamlar da Türkçe olduğunda TL Türkiye'ye girmek yerine ülkeden çıkıyor. Sonra azalarak geri giriyor. :)

bi dediler 20 bin lira yıllık kazanç saglıyanlar gelir vergisine tabidir. ve süreklilik var ise de vergiye tabidir dediler.. herkez bişi dio ama ben dahil hiçkimse bi önlem almıo bence... alanda 5 parmagı geçmez die düşünüyorum.. ilerde kol gibi vergi borcu cıkmasında...tek..

devleti karıştırmayın bide yakında youtube vergisi çıkmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri