fatihbaz
Süper Moderatör
adsense lerde dikkat etmedim ama partnerde bişey olmuyor,ona eminim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsense lerde dikkat etmedim ama partnerde bişey olmuyor,ona eminim.
yahu benmi yanlış yapıyorum bu işi sizmi yanlış hatırlıyorsunuzşimdi geçen hafta topluluk ve telif yiyen kanala girdim baktım adsesende onlarda +15 kapalı bu kanalada telif yedim aynı firmadan farklı bişeyler var.
---------- Spam Engelliyici 09:02 ---------- Önceki Mesaj 09:01 ----------
kurban olam allah aşkına mesajıma iyi bakınpara kazan eğil sıkıntı +15 üstü video yükleme bölümü açık para kazanla alakalı bişe yok.
Ya filigran ne zaman kaldırıldı onu yeni farkettim ben![]()
![]()
hocam buyur boyle daha iyi ispat olur.Toplulukta kapanması çok normal. Ama daha 3. Taraf telifte kapandıgını hic görmedim. Üstelik her hafta birkaç sefer telif yerim.

Benim güzel tatlı kardeşim benimde aktif +15 üstü video yükleme
Ya filigran ne zaman kaldırıldı onu yeni farkettim ben![]()
![]()
içerik ingilizcemi çalısıtıgın ülke amerika kanada ingiltere gibi yerleremi hitap ediyor hocamİki telifli gelen farklı kanallarımı kontrol ettim. Bendede +15ler kapanmış.
Bende ilk defa 3. taraf teliften +15 lerin kapandığını görüyorum![]()
Teliften sonra para kazanma kapanmıyor bende. Aylardır böyle.
Sana kıyak geçiyor nasıl yaptın hocam.kapanmadı üstüne 1 sattlik videoda attım dolar da yandı.
Sana kıyak geçiyor nasıl yaptın hocam.![]()
Bug varsa da artık kapatılır.![]()
içerik ingilizcemi çalısıtıgın ülke amerika kanada ingiltere gibi yerleremi hitap ediyor hocam
şimdi yedim telif +15 gittiBug varsa da artık kapatılır.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.