Youtube'de Film ve Dizi Yapımcılarını şikayet ediyorum

yigit0can

Kayıtlı Üye
EDİT: 14.11.2014 Konu Hakkında Yapılacak İşlemler Yoğun tepki alındığından durmuştur.

Merhabalar saygıdeğer üyeler;
Yaklaşık bu sektörün ilk başlarında (r10.net) konusundan sonra giriş yaptım. Ama bazı nedenlerden dolayı 5-6 ay ara verdim kısa kısa. Bir baktım ki neler neler değişmiş :) İlk baştan bizimle beraber başlayan arkadaşlar bu işin zamanında ne kadar basit yapıldığı ve ne büyük paralar kazanıldığını bilirler. Gel gelelim ki kazançlarımla yatırım yapamadım. Şu an sadece aylık masrafımı çıkarması için spam yapıyorum.

Geçenlerde Youtube'de Anasayfa da tane dizi gördüm. Süreleri ikisininde 1 saat 30 dk. Açayım bi neymiş bu? dedim ve baktım ki 03:12-05:42 arasında 1 tane reklam var yaklaşık her 2 dakikada bir reklam bulunuyor. Bu benim tuhafıma gitti ve Youtube video ortası reklam politikasını okuyunca 7 dakikanın ideal olduğunu söylediler. Biliyorsunuz ki bu video ortası reklam yüzünden cezalara maruz kalıyoruz. Para kazanma kapanması olsun, adsense banlanması vb vb.

Ben bu durumu haksız yere kullanıp resmen para basmak niyetiyle reklamı köküne kadar kullanan 5 tane yapımcıyı bir dilekçe veya şikayet şeklinde matbu veya mail yoluyla gerekli mercilere ulaştıracam. Belki bir şey elde edemem ama en azından karşı tarafın dikkatini çekerim.

BU düşüncelerle buralardayım, sizlerin görüşü nedir?

(İmla hataları için kusura bakmayın, acele yazdım)

Son düzenleme:
Ucu dokunur bize gelir hocam onlara bir şey olmaz bahsettin yapım firmaları belli zaten :) merak etme bir çok reklamı reklamı abarttığından dolayı gözükmüyor bile zaten

hocam bence youtube'dan para kazanıp da youtube reklamcılarını şikayet etmek biraz garip. reklam görmek istemiyorsanız kurun adblock gitsin.

Zaten yt nin bize bişey yapmasına gerek yok biz birbirimizi bitiricez bu gidişle.

Reklam aralıkları seni rahatsız ediyorsa videoyu şikayet edebilirsin sadece. Youtube net kural koymuş olsa zaten 7 dakika altına izin vermez. İzin verdiği için problem yok siz boşuna uğraşmış olursunuz.

Tabi video ne kadar şikayet edilirse edilsin genelde dediğin diziler hep ay yapım vs onların da kendi partner şirketleri olduğu için problem yok.

Bizlere etkilemesinin sebebi spam yapılmasıdır.

hocam bence youtube'dan para kazanıp da youtube reklamcılarını şikayet etmek biraz garip. reklam görmek istemiyorsanız kurun adblock gitsin.

arkadaş reklam gordugunden sıkayetcı değil çok fazla reklam koyup ++ olarak kazanç sağlamaya calıstıkları için şikayetçi hepsini okumamışsınız :)

arkadaş haklı ben 10 dakika aralıkla koyuyorum örneğin.Karadayının kanalında 2 dakikada bir reklam var.Aşırı reklam var diye şikayet edin bunun gibileri

eyer dizinin izleyicisi isen doğal olarak bahsettiğin reklam aralıklarından rahatsız olmamak mümkün değil buda sana şikayet etme hakkını doğurur şikayet et gitsin

Bırakın hocam bu şikayet konularını kimi kime şikayet ediyosunuz olan gene bizlere oluyor

spamcılar anca birbirini yer o şirketlere hiç bişey olmaz. Yaklaşık 1 ay önceydi sanırım google büyük haber sitelerini spam yapıyor diye banlanmıştı ama ne olduysa 24 saat geçmeden geri açtı niye çünkü medya patronları iş başında ...

7 dk altı reklam çıkıyor mu? bizde çıkmıyordu bi ara bende hep 7 dk arayla yaparım en ideali zaten..

bu arada boşverin adamlar koskoca diziyi yüklüyorlar birazda para kazansınlar normalde adamların tvden kazandığı paralara göre youtube çok komik paralar veriyor.

eskiden 7 dkdan az olunca reklamlar cıkmıyordu. ytnin pok yemesi :)

Yahu sizene nası kim koyarsa koysun youtube bu hakkı tanımış mı ? Tanımış ! size ne neyin peşindesiniz şimdi o mu kaldı ? Bakın gidin işinize silin şu konuyu ya.

Son düzenleme:
konuyu açan arkadaşa soruyorum spam yaparak başkasının içeriğinden kazanç sağlıyorsun adam kendi milyonlar haracayarak yaptığı yapıma çok reklam koymuş bumu seni rahatsız ediyor ?? ya bırak allahını seversen...

Merhabalar saygıdeğer üyeler;
Yaklaşık bu sektörün ilk başlarında (r10.net) konusundan sonra giriş yaptım. Ama bazı nedenlerden dolayı 5-6 ay ara verdim kısa kısa. Bir baktım ki neler neler değişmiş :) İlk baştan bizimle beraber başlayan arkadaşlar bu işin zamanında ne kadar basit yapıldığı ve ne büyük paralar kazanıldığını bilirler. Gel gelelim ki kazançlarımla yatırım yapamadım. Şu an sadece aylık masrafımı çıkarması için spam yapıyorum.

Geçenlerde Youtube'de Anasayfa da tane dizi gördüm. Süreleri ikisininde 1 saat 30 dk. Açayım bi neymiş bu? dedim ve baktım ki 03:12-05:42 arasında 1 tane reklam var yaklaşık her 2 dakikada bir reklam bulunuyor. Bu benim tuhafıma gitti ve Youtube video ortası reklam politikasını okuyunca 7 dakikanın ideal olduğunu söylediler. Biliyorsunuz ki bu video ortası reklam yüzünden cezalara maruz kalıyoruz. Para kazanma kapanması olsun, adsense banlanması vb vb.

Ben bu durumu haksız yere kullanıp resmen para basmak niyetiyle reklamı köküne kadar kullanan 5 tane yapımcıyı bir dilekçe veya şikayet şeklinde matbu veya mail yoluyla gerekli mercilere ulaştıracam. Belki bir şey elde edemem ama en azından karşı tarafın dikkatini çekerim.

BU düşüncelerle buralardayım, sizlerin görüşü nedir?

(İmla hataları için kusura bakmayın, acele yazdım)

kırmızı ile işaretledigim yerde herşey açık hocam katı bir kural yok 7 idael gerisi keyke keder.

Reklamları görmek istemiyorsanız video izlerken ekranı tam moda alın altta çıkan reklamlar ekranın üstüne çıkıp rahatsız etmiyor sadece arada 15 saniyelik reklamlar çıkıyor iki kere o kadar, ayrıyeten herkes kendi yoluna bakmalı boşverelim kim ne etmişse etmiş, şikayet bize yarardan çok zarar kazandırır.

Hersey bitti bu kaldı pess yani..arada tüm bu işten ekmek yiyen herkez gider.

ne biçim yapıya sahip milletiz ya başka ülkenin insanları birbirlerini korur kollarlar, bizim insanımız herkesi batırmaya çalışıyo ağızları koksun ekmek yemesin diyolar. yazık size yazık. sananeee neyüklerse yükler istediği aralıkta reklammı koyar, ceza yiyeceği varsa yt zaten kapatıyo kanalı yada şirketlerden telif geliyo. Ceza yemeden susuyum ağzımı kötü açacam yoksa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri