ytserkan25
Yasaklanmış
Youtube icin vergi veriyorum diyince bi tatsiz oluyor.Youtube isi lise yillarinda evden gizli sigara icmeye benziyor.Simdi vergi gelirse severek yapilmaz da. Tek sikinti bu
)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ülkeye döviz sokuyorum hala bide benden vergi mi alacak. En iyisi kıbrıs o zaman giderim oraya % 3 vergimi veririm burda %18 vermektense.
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakında tuvaletlere sayaç koyucaklar , s*çtığımız b*kun gramajına göre verg, alıcak bu devlet bizden
Bu uygulama türkiye'de tanınan bilinen kanallara uygulanabilir, bizim kanalları saptamalarına imkan yok,
olursada buyur vergi devlet baba
![]()
Zaten kanallarını takip etmeyecek google üzerinden gelen parayı takip edecek. Nerden geldiğine bakacak. Yoksa senin benim kanalımı nerden bilecek.
Bu uygulama türkiye'de tanınan bilinen kanallara uygulanabilir, bizim kanalları saptamalarına imkan yok,
![]()
valla ben kendi adıma konuşuyorum adsense-banka almanya'da, dailymotion desen payoneer kart, hiçbi halt alamazlar.Herkes bu yola kayar zamanla devlette hüsnüyü alır.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.