Youtube'de kanalı olanlara vergi geliyor!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar cok bilmis bir milletiz biz yahu. su konuda bile tartısma ve hakarete gidecek yorumlar var. ne kadar saygısız oldu bu insanoglu. biteriz oluruz diyenler gidip bi is bulup calısırsınız dunyanın sonu degil ya. burda konusarak, tartısarak, hakaret ederek ve imza toplayıp duzeltelim bu isi diye dusunenler bosa yasıyorlar.

hele bi bekleyin vergi gelsin oncede sonra bakarsınız cozume

iş çok fazla büyüdü çok fazla dillendi çok fazla tanındı böyle olacağı belliydi her türlü. daha abim geçen gün söyledi 1 hafta geçmedi üzerinden bugün söyledim dedim olm sana dedi. şaşkınım valla.

yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum,

Vezirler huzura çıkmışlar:
- Padişahım, hazinede para kalmadı.. Yeni vergilere ihtiyacımız var,
diyerekten.. .
Padişah, kavuğunun altından kafasını kaşımış,
- Eeee! Ne vergisi koyalım? , demiş...
Vezirler:
- Köprülere adam koyalım, geçenden bir akçe alsınlar!
Padişah,
- Tamam, demiş.
Aradan bir süre geçtikten sonra sormuş vezirlerine:
- Nasıl, halk hayatından memnun mudur? Her hangi bir şikayet var mı?
- Hiç bir tepki yok Sultanım!
- İyi o zaman köprünün diğer tarafına da bir adam koyun, çıkandan da bir akçe alsın!
Aradan bir süre geçmiş, Padişah tekrar sormuş vezirlerine:
- Var mı halinden şikâyet eden?
- Yok!
Halkının tepkisizliğine kızan Padişah, gürlemiş:
- Köprülerin ortasına da birer adam koyun, gelip geceni köprünün ortasında becersin!
Aradan birkaç gün geçmiş, halktan bir tepkinin olmamasına içerleyen Padişah, çağırmış vezirlerini,
-Halkı dinleyelim hele bir, demiş.
Gitmişler köye, Padişah sormuş:
- Halinizden memnun musunuz, var mı bir şikâyetiniz?
Ses yok.
Padişah tekrar :
-Ulan demiş, taş üstünde taş omuz üstünde baş komam!!! Var mı şikayeti olan hemen söylesin!
diye gürleyince arkalardan cılız bir ses duyulmuş:
- Şey padişahım, o köprünün ortasındaki adam var ya!..
- Eeee!, demiş Padişah bir umutla... Ne olmuş o köprünün ortasındaki adama???
- Aksamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, eve geç kalıyoruz, mümkünse bir adam daha koysanız..

işine bak kardeşim o kadar yazdık alintilamayin diye okuma yazman yok mu. Gidin anayasa mahkemesine biz spammer youtuberler olarak vergi vermek istemiyoruz diye bireysel başvuruda bulunun.

diyerekten.. .
Vezirler:
Padişah,
- Tamam, demiş.
- İyi o zaman köprünün diğer tarafına da bir adam koyun, çıkandan da bir akçe alsın!
- Yok!
- Köprülerin ortasına da birer adam koyun, gelip geceni köprünün ortasında becersin!
Aradan birkaç gün geçmiş, halktan bir tepkinin olmamasına içerleyen Padişah, çağırmış vezirlerini,
Ses yok.
Padişah tekrar :
-Ulan demiş, taş üstünde taş omuz üstünde baş komam!!! Var mı şikayeti olan hemen söylesin!
- Aksamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, eve geç kalıyoruz, mümkünse bir adam daha koysanız..

Hocam bunların gözden çıkardığı şeyler çok farklı öyle vergi mergi koymaz bunlara, anlatamazsın sen boşver.

diyerekten.. .
Vezirler:
Padişah,
- Tamam, demiş.
- Yok!
Ses yok.
Padişah tekrar :

işin özetini geçmiş arkadaş tebrikler

ne kadar cok bilmis bir milletiz biz yahu. su konuda bile tartısma ve hakarete gidecek yorumlar var. ne kadar saygısız oldu bu insanoglu. biteriz oluruz diyenler gidip bi is bulup calısırsınız dunyanın sonu degil ya. burda konusarak, tartısarak, hakaret ederek ve imza toplayıp duzeltelim bu isi diye dusunenler bosa yasıyorlar.

hele bi bekleyin vergi gelsin oncede sonra bakarsınız cozume

galiba hiç ödeme almadın da böyle rahat konuşuyorsun :)

Bana googlenin kapattığı hesaplar hakkında ne yapabildiniz onu yazın beyler. Üzerine yattığı paralar için ne yapabildiniz onu yazın.

diyerekten.. .
Vezirler:
Padişah,
- Tamam, demiş.
- Yok!
Ses yok.
Padişah tekrar :

Aziz Nesin in bir sozu geldi aklima , Bahse girerim yarın bir yobaz çıkıp, tuvalete gitmek günah diye fetva verse, tuvalete gitmeyecek ve altına yapacak o kadar öküz var ki bu ülkede.

galiba hiç ödeme almadın da böyle rahat konuşuyorsun :)

geldi saygısızın teki! cok odeme aldım ve tum gecimimi netten kazanıyorum. Allaha sukur karnım doyuyor kimseyede muhtac degilim. ben halimden memnunum. sen halinden memnun degilsen yapma bu isi sana zorla yaptıran mı var ?

ödemeyi yurtdışından bir tanıdığımıza aldıtsak onun hesabına parayı o bize gönderse bunda sıkıntı olurmu ?her ay

malesf onların hesabına geçince kayıt altına alınıyor ve hemen banka devlete vergi olarak ödüyor bir çok çalışan bankaya para dahi yatırmıyor vergi aldığından dolayı genelde 2000 euro dan fazla çıkış yapması yasak bir kişinin havalanında ve banka transferi ile oda gün olarak sınırlı diye biliyorum.

YT de paypal gibi çeker gider bence. Zaten Türklere sinirler bahane olur. Eğer gitmez de anlaşılırsa o zaman eski vergi borçları gündeme gelmez.

Ama dersinki bankaya gelen paradan vergi alacaklar, o zaman da zaten belli miktar üstü para transferinde gelir beyan etmek gerekiyordu. Yani yeni bir şey çıkmayacak ki o yüzden eski paraların vergilerini de isteyeceklerdir. Sadece eskiden kontrol yoktu ama kanun vardı.

malesf onların hesabına geçince kayıt altına alınıyor ve hemen banka devlete vergi olarak ödüyor bir çok çalışan bankaya para dahi yatırmıyor vergi aldığından dolayı genelde 2000 euro dan fazla çıkış yapması yasak bir kişinin havalanında ve banka transferi ile oda gün olarak sınırlı diye biliyorum.

Şu yazdıklarını büyük harflerle yazaydin keşke hocam .Avrupada durum neymiş belki anlardilar

İrlanda üzerinden gelen gelirlerden vergi alınmama anlaşması vardı bildiğim kadarıyla. Arkadaş da az önce yukarıdan paylaşmış. Onun dışında yıllık 20K+ olunca mı vergiye tabi olunuyordu?

Hangisi zoruna gitti. 2002 öncesini biliyorum. Batmış ülke nereden nereye geldi. Siyasi düşünce sahibi olmakta mı suç

Moderatör tarafında düzenlendi:
ulkenin yarısından fazlasına hakaret ettiginin farkındamısın suan ? belliki degilsin

Ban is loading

Burası siyaset yeri değil

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

İrlanda üzerinden gelen gelirlerden vergi alınmama anlaşması vardı bildiğim kadarıyla. Arkadaş da az önce yukarıdan paylaşmış. Onun dışında yıllık 20K+ olunca mı vergiye tabi olunuyordu?

Aynen hocam anlaşma vardı birisi araştırmıştı forumda

Açikcasi beni rahatsiz eden vergi degil.Ayni zamanda hükümet devlet degil bu tarz polemige gerek yok arkadaslar.Tarihe bakin devletler yüzyillardir vergi almislardir.Almalilarda.Yöneticiler iyi ya da kötü mesele bu değil yani. Eğer spam yapiyoruz diye bankalardan para aliyoruz diye başimiza iş açmayacaksa ay da 10 kanal da devlet için yaparim problem değil.Spamdan ciddi para alanlar var konunun büyümesi düsünmek ve tartisma da normal belki.Kazananlardan bize sira gelmez demek bana yetmiyor.Kücük sinek mide bulandiriyor.İnsallah spam kazanclarimizi bir sekilde tespit etmezler.

Turkiyenin cehennem, avrupanın cennet oldugunu sananlar ile yt de surekli kıyamet kopartanlar bi gitsede kurtulsak. gidin avrupaya orda vergi 0 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri