Youtubede Olmayan Dizi Buldum

• Kullanıcı diray67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

diray67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitcoin-nedir.com
merhaba arkadaşlar.
bir yıl kadar ara verdikten sonra tekrardan youtube işlerine döndüm.
yabancı bir diz i buldum 2012 yılı yapımlı.
fakat dizinin hiç bir videosu, fragman hariç youtubede yok.
yüklüyorum hemen eşleşen geliyor.

renderlama yapmadım fakat eski bir dizi olduğundan sizlere sormak istedim

torrentten bu dizinin komple sezonlarını indirsem ,
dizi toplam 6 sezondan oluşmakta

bu dizi bana ekmek çıkartır mı sizce ?

Denemeden bilemezsin ama youtubeda olmaması telifsiz olmaması demek değil sürekli telif geldiği için yüklenmiyorda olabilir

Hepsini indirme 2 bölüm at bekle telif var mı kontrol et. Telif gelmiyorsa at dene şansını

Dizinin ismini söyle bizde sana ekmek çıkartırmı onu söyleyelim :D Böyle nerden bilelim ekmek çıkarmı çıkmazmı..

Merhaba hocam. Çok ekmek de çıkabilir, hiç de çıkmayabilir. Bu tamamen denemene kalmış.

ülkemizde hizmete sunulmamıştır.

Dizi ABD dizisi ise rahat telif ve dg yüzünden yoktur youtubeda.Yapım yılı da eski değilmiş.

Denemeden bilemezsin ama youtubeda olmaması telifsiz olmaması demek değil sürekli telif geldiği için yüklenmiyorda olabilir

anladım hocam. tşkler deneyeceğim

Hepsini indirme 2 bölüm at bekle telif var mı kontrol et. Telif gelmiyorsa at dene şansını
tşkler hocam. indirdim 2 bölüm render yapıp atıcam hadi hayırlısı

Dizinin ismini söyle bizde sana ekmek çıkartırmı onu söyleyelim :D Böyle nerden bilelim ekmek çıkarmı çıkmazmı..
bildiğim kadarıyla içerik paylaşmak yasak :)
daha bir sürü dizi buldum youtubede olmayan ama denemek gerekliymiş deneyeceğiz bakalım

Merhaba hocam. Çok ekmek de çıkabilir, hiç de çıkmayabilir. Bu tamamen denemene kalmış.

evt sizlerin sayesinde öğrendim denemekten baska yol yok
ülkemizde hizmete sunulmamıştır.

tam anlamadım hocam ?

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

Dizi ABD dizisi ise rahat telif ve dg yüzünden yoktur youtubeda.Yapım yılı da eski değilmiş.

dizi abd dizisi ve 2007-2012 arasında yayınlanmış.
tek çare denemek bakalım

kesinlikle telif gelecektir. ama ne kadar sürede gelcektir onu bilemem tabi. ben olsam son sezonu render eder atarım. en fazla 1 gününü alır zaten

arkadaşa katılıyorum 2 bölüm at bekle telif gelmezsse bas diğer bölümleri

soyle bisey var dizi yapimcisi bi siteye veya server uzerinden yukluyor youtube sistemi ordan algliyor esleseni mesala acun medya videolar adamlar telif haklarini kendi siteleri olan acunn.com uzerinden yonetiyorlar youtube acunun sitesinden algiliyor esleseni youtube de yuklu degil diye telifsiz olmasi manasina gelmiyor

Abd dizilerin hepsinde telif var geçen 1986 yapımı dizi buldum baktım youtubede yok bastım tüm bölümleri, 2 gün sonra cbs telif atmış.Hiç afları yok.Yakalanmam demeyin otomatik bot var galiba sistemi belirli saatlerde tarayıp oto telif atıyor.En iyisi farklı kategoriler.

Aynı durum bende de oldu sanırım bir rus dizisi idi yt de yok diye balıklama yükledim. Eşleşen dünya engeli ne varsa verdi. Sanırım bu konuda biraz sabırsız davranıyoruz.

Ne ilginç değil mi telif gelmezse artık zengin birisin. :) Şu youtube nelere kadir. Ama eşleşen geliyorsa telif de geliyordur muhtemelen, eşleşen var diye kimsenin atmaması imkansız bol telif atan bir şeydir. Her türlü geçmeyi dene sen.

Ne ilginç değil mi telif gelmezse artık zengin birisin. :) Şu youtube nelere kadir. Ama eşleşen geliyorsa telif de geliyordur muhtemelen, eşleşen var diye kimsenin atmaması imkansız bol telif atan bir şeydir. Her türlü geçmeyi dene sen.

Arayan buluyor [emoji4] telif gelmeyen ve youtubede son 6 ayda atılmamış bir sürü içerik var.Arayın bulun :).Öyle aşırı çok kazandırmıyor ama 3 tane daha bulsan iyi yerlere gelirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yt'de olmayan dizi. vay be çöpsüz üzüm gibi bişey :)
ama eşleşen geliyorsa muhtemelen yapımcısı content id haklarını almış, başka birine satmış veya farklı yollarla onaylanmıştır.

en azından bi kaç bölümünü (özellikle finalini) güzel çerçeve, intro, filtre, hızlandırma ile eşleşenden geçirip bi süre izlenimini kontrol etmek lazım..

umarım güzel kazanç elde edersin kardeşim :)

yorumunuz için teşekkürler daha bir sürü dizi buldum ama ilk render denemeleri başarısız oldu.
inş dolarları yakıcam :)

Arayan buluyor [emoji4] telif gelmeyen ve youtubede son 6 ayda atılmamış bir sürü içerik var.Arayın bulun :).Öyle aşırı çok kazandırmıyor ama 3 tane daha bulsan iyi yerlere gelirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

çok buldum ama olay bulmak değil düzgünce render edip dolar yakabilmek sanırım

yt'de olmayan dizi. vay be çöpsüz üzüm gibi bişey :)
ama eşleşen geliyorsa muhtemelen yapımcısı content id haklarını almış, başka birine satmış veya farklı yollarla onaylanmıştır.

en azından bi kaç bölümünü (özellikle finalini) güzel çerçeve, intro, filtre, hızlandırma ile eşleşenden geçirip bi süre izlenimini kontrol etmek lazım..

umarım güzel kazanç elde edersin kardeşim :)

inş. hocam ama ilk denemeler olumsuz bir sürü dizi buldum dolarları yakmayı başarabilirsem her diziyi indiricem

valla ben attım dünya engelliydi ytde yoktu kazandırdığı kadar kazandırsın ama muhtemelen gelir telif :) Kesin gelcek diye bişeyde yok renderlı şekilde uzun süredir duran içeriklerde var ytde

yorumunuz için teşekkürler daha bir sürü dizi buldum ama ilk render denemeleri başarısız oldu.
inş dolarları yakıcam :)

çok buldum ama olay bulmak değil düzgünce render edip dolar yakabilmek sanırım

inş. hocam ama ilk denemeler olumsuz bir sürü dizi buldum dolarları yakmayı başarabilirsem her diziyi indiricem

yardıma ihtiyacın var mı :p :p :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri