Youtubede Oyuncak Kanalı :)

Güzel fikir böyle arkadaşların fikirlerine saygı duyuyorum gerçekten. :) Oldukça basit ve özgün bir video işte. İçerik bulamayanlar bu tarz videolar hazırlayabilir.

Yumarta deyince bende bir ara melemen yapmayı düşünüyordum tarif olarak verecektim ama sonradan vazgeçtim. Nede olsa öğrenci yemeği geçmişte öğrenci evinde kalan herkes bilir. :)

aynen hocam yeni adsenseye bağladım ben bugün diğer adsensenin kanallarına bakarken farkettimki bütün para kazanmalar kapatılmış :D resmen ölümden dönmüş gibi birşey oldum şimdiki adsenseye 4 kanal bağlı hepsinide tek tek kontrol ediyorum :)

Bak işte kontrol etmekle olmuyor.Sen uyurken o 4 kanalında ki (özgün olan hariç) ayrı ayrı videolara(4-5 video yeterli) dünya geneli gelir.Sabah sen bi kalkarsın o kadar emek verdiğin,2 TL den 100 lerce yumurta alıp ''özgün'' video çekip yüklediğin kanal para kazanmaya kapatılmış.Tam da abonelerinin oturduğu,izlenimlerinin çoğaldığı bir sırada.Yazık olur,lütfen dikkat et.

Bak işte kontrol etmekle olmuyor.Sen uyurken o 4 kanalında ki (özgün olan hariç) ayrı ayrı videolara(4-5 video yeterli) dünya geneli gelir.Sabah sen bi kalkarsın o kadar emek verdiğin,2 TL den 100 lerce yumurta alıp ''özgün'' video çekip yüklediğin kanal para kazanmaya kapatılmış.Tam da abonelerinin oturduğu,izlenimlerinin çoğaldığı bir sırada.Yazık olur,lütfen dikkat et.

tamam hocam eyv. çok dikkatli olmak lazım dediğiniz gibi olmassa çıkarıcam birazdan o kanallarıda hiç riske girmeyeyim :)

Güzel fikir böyle arkadaşların fikirlerine saygı duyuyorum gerçekten. :) Oldukça basit ve özgün bir video işte. İçerik bulamayanlar bu tarz videolar hazırlayabilir.

Yumarta deyince bende bir ara melemen yapmayı düşünüyordum tarif olarak verecektim ama sonradan vazgeçtim. Nede olsa öğrenci yemeği geçmişte öğrenci evinde kalan herkes bilir. :)

GTA 5 BÖYLE KURULUR

Ben de böyle bişey düşünüyorum :D Tamamen özgün ama nimete yazık be..

Sürpriz yumurta ya da başka türlü özellikle çocuklara yönelik video yüklemenin kalıcı olarak getirisinin uzun vadede çok iyi olacağını düşünmekteyim...Öncelikle fikir için tebrik etmek isterim...İleride bende çocuklara yönelik bir şeyler yapmayı düşünüyorum...Ancak benim aklıma takılan şey yukarıda da bahsettiğim gibi uzun vadeli bir olay ve bir şekilde çocuk kitleye ulaşabilmek ve videoyu ulaştırabilmek gerekli... Twitter yada Facebook dışında çocukların takıldığı yabancı ağırlıklı forum tarzı siteler bulmak gerekli diye düşünüyorum...Varmı acaba böyle bildiğiniz forum yada siteler..

Sürpriz yumurta ya da başka türlü özellikle çocuklara yönelik video yüklemenin kalıcı olarak getirisinin uzun vadede çok iyi olacağını düşünmekteyim...Öncelikle fikir için tebrik etmek isterim...İleride bende çocuklara yönelik bir şeyler yapmayı düşünüyorum...Ancak benim aklıma takılan şey yukarıda da bahsettiğim gibi uzun vadeli bir olay ve bir şekilde çocuk kitleye ulaşabilmek ve videoyu ulaştırabilmek gerekli... Twitter yada Facebook dışında çocukların takıldığı yabancı ağırlıklı forum tarzı siteler bulmak gerekli diye düşünüyorum...Varmı acaba böyle bildiğiniz forum yada siteler..

çok iyi bir konuya değindiniz hocam dediğiniz gibi bir site varsa paylaşabilinecek süper olur.. ama sanırım millet videoya sağlam etiketler giriyor illaki aranıyor o kelimeler kinder surprise, thomas train gibi kelimeler.. öyle buluyorlar videoları sanırım hoşuna giden resimli videolarıda açıyorlar diye düşünüyorum. zaten bütün videoları tek bir oynatma listesine eklerseniz bi tane videonuza tıklasa çocuk bütün videoları izler çıkar :D

Bu herif manyağın biri takip ediyorum. :) O kadar aboneyle iyi sermaye yapıyor laptop falan filan acımadan kırıyor döküyor. :)

Abonesini video izlenimini görmüyor musun laptop kırsa ne olur :D Özgün çalışacaksan çılgın bi çalışma olacak.Öyle herkes gibi ne bileyim ders videoları,komik videolar,eşşek şakaları,vine'lar atarsan özgün çalıştığına değmez.Bu adam baksana aşmış kendini helal olsun valla takipteyiz HowToBasic!!!

---------- Mesaj saat 23:01:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:00:45 civarında gönderildi. ----------

Ağa bunlar kafayı kırmış ya.

Kafayı mı kırmış? parayı mı kırmış?

Bence kanalının büyümesini istiyorsan ilk reklam al derim

Youtube den reklam öne cıkması için yoksa baya bir süre alır özgün videoların tutması .

youtube dan reklam almak mümkün mü ücretli ? kanalın tanıtımı için?

aynen youtubeden reklam almak nasıl oluyor beyler ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri