Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu ezelden beridir var hocam yeni değilki bu işe girdiğim günden itibaren vardı budün saat 8 buçukta 5700 aboneli 3 aydır sorunsuz açık 150-200$ gelirli kanal 1 flaga anında gitmiş flag maili ve kanal kapanma maili tam 20:30 daha ne diyebilirim durumu açıklamak için![]()
Keşke bir onlar temizlenseydiYoutube çöplükçüleri botçuları temizledi.
bence youtube asıl şimdilerde başlıyor. Şuan hepinizin aklında vardır arkadaşlar diyosunuzdur.. ilk başladığım zamanlarda açsaydım bi özgün kanal atsaydım 2 güne 1 video. Şimdi kraldım paraya para demezdim diye diyorsunuz dimi.
işte aranan o kan benim arkadaşlar. 2 senedir 2 özgün kanalıma en az haftada 1 bazen günde 3 olacak şekilde video atıyorum. 2013 de başladım adsensem hiç banlanmadı. Kapanan özgün kanalım oldu açtırdım vs. ama biyerden sonra açıldı tüm yollar.. Size tavsiyem hiçbişi için geç değil. Açın bi özgün kanal keyif aldığınız kategoride , çok değil kimine 3 ay kimine 1 sene sonra çok güzel süprizler yapıyor. Uyurken bile para kazanıyosunuz beyler , 3 günde bi girip bakıyom adsenseye çünkü korkum yok kapanacak diye , şikayet gelmiyo , ihtar yok tam tersine tebrik alıyorsunuz reklam mesajları alıyorsunuz , google sorunlarınıza cevaplar veriyo falan. Ömürlük ya özgünsün , hayranların var , bağışlar yapılıyor falan. Ne uğraşıyonuz spam ile ya akıllı işi mi kolay para bitek uyuşturucu da var beyler kapandı eski devir , geçin özgüne 1 yıl çalışın. Sonra zenginlerin arasından kendinize yer ayırın beyler tekrar söylüyorum hiçbirşey için geç değil.
Edit : Maşallah diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin.. Hayırlı işler)
Artık devir MMM devri youtube popülerliğini kaybediyorda ondan![]()
hocam size bir şey sormak istiyorum. (MMM nin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum) kazanmak bu kadar kolay mı ?
Evet bu kadar kolayHatta böylesine kolay bir sistem görmedim
![]()
Hocam bence bukadar çok bu sisteme güvenmeyin derim,
ben 2010 dan bu yana ne sağlam çok övülen hyip sistemlerini gördüm, hepsi patladı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.