Youtube'de Ultra HD 1440p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Msı Ge70 Çok rahat oynatıyor. 4k resolutions videos
laptopla ne alakası var arkadaş internet hızıyla alakalı oynatıp oynatmaması ayrıca 4k yeni değil arkadaş yeni görmüş ondan açmış konuyu Türkiye de daha hd kanallar nadirken 4k ya geçmek şuan hayal

laptopla ne alakası var arkadaş internet hızıyla alakalı oynatıp oynatmaması ayrıca 4k yeni değil arkadaş yeni görmüş ondan açmış konuyu Türkiye de daha hd kanallar nadirken 4k ya geçmek şuan hayal

Evet 4k yeni degil biliyorum benim gibi ilk defa gören arkadaşlar çokmuş ama :)
Ve oynatmanın laptop ile alakası var , Ekran kartı kaldırmıyor mesela benim , Net hızımda sorun yok 50mbs . Pc donuyor videoyu açınca

YouTube formatı Temmuz 2010'da You tube 4K formatındaki videoların yüklenmesine kısıtlı olsa da izin
vermiştir. You tube'a yüklenen 4K videolar belirli
oranlarda yapılan kısıtlamalar nedeniyle 'You tube
formatı'olarak adlandırılabilir.
kaynak vikipedi

ekran kartın 4k desteklemiyorsa, pc donar reset atman gerekir.

вαттυѕαу;132594' Alıntı:
Evet 4k yeni degil biliyorum benim gibi ilk defa gören arkadaşlar çokmuş ama :)
Ve oynatmanın laptop ile alakası var , Ekran kartı kaldırmıyor mesela benim , Net hızımda sorun yok 50mbs . Pc donuyor videoyu açınca

bende bunu yeni görüyorum tr.wikipedia.org/wiki/8K_Video_Formatı

Gecenlerde bir video renderlemistim Sony Vegas'ta. Youtube'a yukleyince 1440p olmustu teknik olarak ama goruntu olarak 460p degildi.

tamamen yanlış biliyorsun tamamen bilgisayarla alakalı

kaldırmayan makinede 1920x1080 video bile kasar

Herhalde 2 gb dosya bile 5-6 saate yükleniyorken, bunlar 1 gün sürüyordur

Bu görüntüyü tam randımanlı Full geniş ekran donmadan izlemek için.
En az i5 işlemci, 1 yada 2Gb 3dHD destekli ekran kartı ve En düşük 20mb net birde Full HD 19-21inc monitör yazıyorum.
Bu reçeteyi uygulayanlar donmadan sorunsuz izleyebilirler.
:cool:

1440p yapıp izlemek istedim ama sadece istedim izleyemedim teşekkürler. :)

Ne 1440p ne de 3D görünmüyor bende, ekstra bir şey yapmak mı gerekiyor?

---

Orijinal yazan boyutmuş...

1440 p ne abi ya :) bugünmü geldi bu güncelleme daha 720yi izleyemiyorum adam gibi

1440 diye yanlış yazmış heralde youtube normalde Ultra HD 3840x2160 olur bu da 2160p kalite yapar :D

Yine çok zekiyim :D

Edit : İşte bu video 4K (Original'e alıp izlemeyi deneyin bi :D)

http://www.youtube.com/watch?v=PcXOnoSN0RE

Bu video bende 5 dakika gibi bir sürede 6-7 saniye kadar yüklendi. İzleyeyim dedim gözlerim kamaştı :D

Bu videoları kopyalasak tutar mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri