Youtube'de Ultra HD 1440p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1440p 3D videoyu indiremiyorum tvde deniyeceğimde biri yardımcı olabilirmi hangi pro indirir idmanda göremiyor?

aba6002a83064bcaf01f95c5fac27904f362ce3c

boşversenize okadar para verdik şu net yüzünden netten videoyada izleyemiyoruz :( ah ulan ttnet eskiden bu kadar değildi şimdi iyice dellendirdin beni

вαттυѕαу;132560' Alıntı:
Ala ala tuhaf bende giriyor . DNS Degişmeyi dene , yada farklı tarayıcıdan dene.

İnternet explorerda sunucu indirmeyi reddetti diyor siz indirebiliyormusunuz sanırım koruma koymuş youtube indirmiyor.

laptopta full hd süper videolar çok keyiflidi izlemesi güzel fikirler de geldi aklıma...

teşekkürler вαттυѕαу

Vayyy büyülendim resmen "HONEY BEES 96fps IN 4K (ULTRA HD)" arıların üzerindeki pisliği görüyorum :D

Biraz önce açtım ve yeşil ekran var sadece :S deli oldum küçülttüm ileri aldım tak dondu pc :). Bekle bekle tık yok pc kitlendi resmen. Laptopu tuşuna basılı tutup kapattım pc sersemledi resmen ya daha da açmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri