1440p 3D videoyu indiremiyorum tvde deniyeceğimde biri yardımcı olabilirmi hangi pro indirir idmanda göremiyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vın kotasından yarım gb yedik resmen şimdimi denir bu ?
вαттυѕαу;132547' Alıntı:Hadi sana geçmiş olsunO Kadar para kazanıyon hala vınn kullanıyosan hata sende..
1440p 3D videoyu indiremiyorum tvde deniyeceğimde biri yardımcı olabilirmi hangi pro indirir idmanda göremiyor?
вαттυѕαу;132549' Alıntı:Linkin başına yani www.youtube yeri www.10youtube..... olarak degiştir.
Malesef indirmiyor chromede bu yazıyor
Web sayfasına erişim reddedildi
вαттυѕαу;132560' Alıntı:Ala ala tuhaf bende giriyor . DNS Degişmeyi dene , yada farklı tarayıcıdan dene.
İnternet explorerda sunucu indirmeyi reddetti diyor siz indirebiliyormusunuz sanırım koruma koymuş youtube indirmiyor.
вαттυѕαу;132570' Alıntı:Ben indirebiliyorum evet , Yada şunu deneyin Google Chrome magazasına girip Youtube Downloader eklentileri yükleyin Tarayıcınıza
bir şey soracam giriş yaparken nick ini nasıl yazıyorsun ibranice falanmı o
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.