Youtube'de Ultra HD 1440p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laptopla ne alakası var arkadaş internet hızıyla alakalı oynatıp oynatmaması ayrıca 4k yeni değil arkadaş yeni görmüş ondan açmış konuyu Türkiye de daha hd kanallar nadirken 4k ya geçmek şuan hayal

Videoyu indirip oynattın mı anlarsın :) ayrıca 360 da oynatınca da 4k olarak da açsan net kaldırırır yani kısa video az bekelersen dolar hemen ama laptopta boşua yazmamışlar 1920 x 1080 (non-Glare type) boşuna bu kadar ekran kartlarını geliştirmiyorlar yada 30 fps bir resim kare hızı bunlar yani 4k ekran kartı araştır bence....
indirip gom playerda aç ileri almaya çalış pc donardı 2010 da şimdi donmuyor hızlı ileri alıyor geri alıyor buda = = = Ekran kartı ve laptop

---------- Mesaj saat 00:09:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:05 civarında gönderildi. ----------

Ben sorunsuz izledim !!!

Evet arkadaşlar youtube'den beklenen yenilik geldi

Buyurun ;

tp2yy.jpg

:D:D:D:D

video başlıyor kalite olarak orjinali seçtiğimde ise (: malum ttnet

paranın yok zamanı bilgisayarı, internet bağlantısını, hatta ikamet edilen ülkeyi değiştirtecekler valla :)

aynı gezegende mi yaşıyoruz bu videoyu yükleyen ile acaba ?

Ben videoları izleyebildim (yurtdışı) Görünüt kalitesi nefes kesen türden.

ttnet şikayet dilekçesi mi yazsak .. mesala..
turk telekom genel mudurlugune
dünya 1440p göruntuye ye geçti biz bu tur videoları izleyemiyoruz. kendimizi 90lı yılların en basındaki internete gezinir gibi hissediyoruz. hızlı internetin daha uygun fiyata olmasını arz ederiz şeklinde ....

:):)

Fiber internet diye bize sattıkları internetin aslında hiç bir işe yaramagını görmek acayip bi duygu. 20mbit hat var video dolmuyor arkadaş. :D

bu tür çekim yapan kameraların fiyatı ne kadardır arkadaslar bir bilginiz var mı

İzlemede sorun yokda internet hızı yetmeyince laptop ne yapsın :) Bu arada telefonumla denedimde benim çektiğim videolarda orginal hd imiş :)

TTnetle ilgili olan yorum gerekliydi evet:D 8mbit le 1080p bile izleyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri