Youtube'de yasak ne zaman kalkar ?

• Kullanıcı BySerkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de belli ünlü kişilerde youtube den para alıyor.Örnek Cem Yılmaz 1 saatte attıgı komedilerden on numara para alır ve bunların youtube ile bir anlaşması vardır MUYAP da öyle acılmasını yakın buluyorum

Cevap: Twıtter veya Youtube Türkiye'de bir temsilcilik açarak veya avukatlarını, temsilcilerini buraya göndererek TİB'in veya BTK'nın gerektiği zamanlarda kendisine müracaat edebileceği ve bu müracaatları olması gereken makul sürelerde sonuçlandırılabileceği bir muhataplık sistemi oluşturabilirse derhal bu yasak kalkabilir. Aksi halde yasak devam eder.

Kaynak: Hükümet sözcüsü Hüseyin ÇELİK

Objektif olarak ele alırsak, Türkiye'de temsilciliklerinin olması hepimiz açısından faydalı olur. Neden derseniz, Youtube geri bildirim taleplerimizin sadece İngilizce olmasını istiyor. Haliyle yarım yamalak İngilizce ile derdimizi tam olarak anlatamıyoruz. Haklıyken haksız duruma düşebiliyoruz.

İstemiyoruz temsilcilik felan, İngilizce bilmeyen İngilizce öğrensin, kimse Türkçe içerik çalışmasın. Birde kazandığım paranın yarısını vergi olarak vs kimseye veremem.

---------- Mesaj saat 17:01:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:00:39 civarında gönderildi. ----------

Türkiye'de belli ünlü kişilerde youtube den para alıyor.Örnek Cem Yılmaz 1 saatte attıgı komedilerden on numara para alır ve bunların youtube ile bir anlaşması vardır MUYAP da öyle acılmasını yakın buluyorum

Sence devletin umrunda olurmu Cem Yılmaz, muyap felan?

gelirler fena düştü ya, umarım en yakın zamanda açılır.

bir kişinin yüzünden kaç kişiye ucu dokunuyor Türkler sessiz kalmaz diye düşünüyorum.

Konu mesajını ve ardından atılan 23 mesajıda okudum, dikkatimi çeken kimse neden kapandığını tam olarak bilmiyor :) ya da bilip işine gelmediği için dile getirmiyor diyeyim :)

Güzel insanlar sorunuza üzülerek şöyle cevap vermek durumunda kalıyorum...

Tw ve YT ne yazık ki biyerlerini dahi yırtsa 10 Ağustosa kadar imkansız TR erişimini açtıramazlar... Bu net tartışmaya kapalı... (Umarım yanılıyorumdur fakat özel ilgi alanım olan konularda pek yanılmam)

Kişisel görüşüm Eylül ya da Ekim gibi tekrar erişimin açılması yönünde!

Bu noktada bizler elimizden geldiğince VDS - Proxy ile işlerimizi yürütmeye devam edeceğiz, umarım bu günleri aramayız :)

Herşeyin hayırlısı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri