Youtubeden Kazandığınız Para İle Neler Hayal Ediyorsunuz :) ?

en çok istediğim şey Maldivlerde Bir Ada Sahibi Olmak...
South-Nilandhe-Maldives-001.jpg

Valla iyi bir tatil yapmak istiyorum tabi partnerden paramızı kurtarırsak. Lakin önce borçlarımı ödemek istiyorum ya.

Türkiye ev ve araba almak mı? Arabanın kendi değeri kadar ÖTV ve KDV verip alırsın. Benzini ayrı dert, bakımı ayrı dert, MTV'si sigortası kaskosu ayrı dert. Kısacası araban mı var derdin var. Eve gelince, elbette herkesin ileride hayatını güvenceye alması adına başını sokacak bir konut sahibi olması şart. Ancak bakıyorsunuz kutu gibi evler için inanılmaz fiyatlar biçiyorlar. Bir ev almak için kredi borcuna girmek kaçınılmaz. Haliyle youtube ya da internet üzerinden sürekliliği kesin olmayan kazançlarla böyle risklere giremezsiniz. Ben internet üzerinden kazançlarımı kişisel ihtiyaçlarımı karşılamak için kullanırdım. Yeni bir telefon, yeni bir bilgisayar, giyim kuşam ya da market ihtiyaçları gibi. Eğer yüksek bir gelir elde ediyorsam tatili de buna dahil edebilirim. Kısa vadeli tüm ihtiyaçlar youtube geliri ile karşılanabilir ancak dediğim gibi ev, araba gibi ödeme vadesi uzun menkul ve gayrimenkullerin borcu altına youtube gibi bir sistemle girilmez.

Eğitim
Motorbisiklet
S4 telefon
Toşiba pc
Ev
Araba
Hayvanların ihtiyaçlarını gidermek
Pes
TV
Şık üst baş
Her spor dalını yapmak
1 M facebook sayfası
Köyüme gidip tatil yapmak

... uzayıp gidiyo liste :)

hocam 1200 ada var 281'de yaşayan insanlar var gerisi boş 3 - 5 milyon $ satarlar sana ne olucak :D

ama hayalim saldırıp komple almak
Smile_Devil.gif
Smile_Devil.gif
Smile_Devil.gif

:D şaka bi yana ülke islam ile yönetiliyor o çok güzel içki filan yasak mesela sadece bazı restoranlar satabiliyor islam şeriati var ülkede :)

---------- Mesaj saat 12:38:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:37:38 civarında gönderildi. ----------

toşiba :D:D:D

ama hayalim saldırıp komple almak
Smile_Devil.gif
Smile_Devil.gif
Smile_Devil.gif

:D şaka bi yana ülke islam ile yönetiliyor o çok güzel içki filan yasak mesela sadece bazı restoranlar satabiliyor islam şeriati var ülkede :)

---------- Mesaj saat 12:38:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:37:38 civarında gönderildi. ----------

toşiba :D:D:D

aynen hocam müslüman bir ülkesi işki satısı ve domuz etinin yasak olması çok iyi .

bir akrabamın engelli bir çocuğu var onun tedavisi için çok fazla borca girdiler çok uçuk bir rakam ama ödesem dünyanın en mutlu insanı olurum

Eğer gerçekten para kazanmaya başlaya bilirsem. Öğrencilere burs vermek istiyorum ve Yeni Zellanda'ya gitmek istiyorum oradan tokyo oradan'da kafa nereye ben oraya :)

Önce 3000 tl kart borcumu ödemek

Sonrasında ise slowmovition çekim yapan kamera biraz ingilizce kursu gelsin özgünler o videolarda tutarsa:D amatör belgesel her ülkeyi gezer youtuba atarım videoları :D

Araba ev dışında hiç mi hayaliniz yok?

Dünyada gezilmesi görülmesi gereken o kadar yer varken nüfusu sadece 80 milyonluk ülkede ev araba alıpta mı mutlu olacaksınız?

Paranızla gidin miami beach'e eğlencenize bakın, Polonya'ya gidin nazi kamplarını görün, durumu günden güne kötüye giden Türkiye dışında neler olup bitiyor ona merak salın ilk hedefiniz neden yurtdışına çıkmak değil ki? kısaca genç arkadaşlara sözüm, bırakın evi arabayı Gençliğinizi yaşayın! ev araba ileride de alırsınız ama bu günler geri getiremezsiniz..

aylık düzenli bi kazancın olmadığı sürece bunu asla yapamazsın, youtube ile de bunu başarmak imkansız, en azından bi 300 milyon falan kaldırsan belki hayatının sonuna kadar yeter :D 300milyon/50yıl = yıllık 6 milyon/12ay = 500bin/30gün = günlük 16bin gibi bişey eder, yani 30 milyon biriktirsen yeter gibi :D :D

Camera + Tripod almak ve kaliteli özgün video çekmeye başlamak :D

5. dilim için kursa gideceğim rusça kurs fiyatı bana 7-8 bin tl ye mal olacak

5. dilim için kursa gideceğim rusça kurs fiyatı bana 7-8 bin tl ye mal olacak

o kadar dil biliyorsan hayatını kurtarmışsın sen zaten :D İşte beyler youtube işini yatırım olarak düşünsün herkes. Eğlence her zaman olur ileride 30 yaşına gelince ne oluyormuş yürümeye dermanınmı kalmıyor HAYIR. Eee? şimdi aldıklarınızla ev alın toprağa girin bankanıza atın vadelide çevirin. Altın alın daha çok şey var yatırım yapın. Bu para bugün var yarın yok çünkü :D

bu konu daha öncede açılmıştı.

Her açılan konu, aynı izdivaçdaki gibi galeri,tapu ve kadastro konusuna dönüyor :D

o kadar dil biliyorsan hayatını kurtarmışsın sen zaten :D İşte beyler youtube işini yatırım olarak düşünsün herkes. Eğlence her zaman olur ileride 30 yaşına gelince ne oluyormuş yürümeye dermanınmı kalmıyor HAYIR. Eee? şimdi aldıklarınızla ev alın toprağa girin bankanıza atın vadelide çevirin. Altın alın daha çok şey var yatırım yapın. Bu para bugün var yarın yok çünkü :D

dostum ben hayatımı zaten kurtardım yt işi sadece hobi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri