Youtubeden kpss kurs parasını nasıl kazanabilirim ?

• Kullanıcı M.A.A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
kpss öncesi formasyon almalısın eger ögretmenlikse amacın ama sizin zamanda formasyon varmıydı bilemicem:)

bu arada kpssle nereye gireceksinki formasyonsuz?

akademisyen ol daha iyi.

Keşke okuduğun bölüme hiç bulaşmasaydın. Ben de bu sene mezun oldum PDR den. İnşallah sıkıntı yaşamıyacağım. Darısı senin de başına. Tavsiyem kendini evde geliştir. Kurs vb. bir sonraki seneye ertele. İlk alt yapını hazırla. Yoksa boşa gitmiş olursun.

Hosgeldin ins. Ulasirsin istedigine hakkinda hayirlisi olsun

kpss öncesi formasyon almalısın eger ögretmenlikse amacın ama sizin zamanda formasyon varmıydı bilemicem:)

bu arada kpssle nereye gireceksinki formasyonsuz?

akademisyen ol daha iyi.

Hocam formasyon alacağız tabiki bir sene çalışmakla olmuyor, istenilen puan alınmıyor. Ne kadar erken o kadar iyi.

Keşke okuduğun bölüme hiç bulaşmasaydın. Ben de bu sene mezun oldum PDR den. İnşallah sıkıntı yaşamıyacağım. Darısı senin de başına. Tavsiyem kendini evde geliştir. Kurs vb. bir sonraki seneye ertele. İlk alt yapını hazırla. Yoksa boşa gitmiş olursun.

Hocam sözel derslerde temelim sağlam ancak matematik sıfıra yakın bilgiye sahibim, arkadaşım bu hafta sonu kpss ye girdi ve kursa gitmeden çok zor diyor, aşırı zormuş sınavlar :(

Hocam burda psra kazanmanin kabasini ogrenirsin detayini yani en önemli kismini ogrenemezsin bunun icin ya egitim yada kendi yöntemleri nle bulabilirsiniz nasıl kazanilcagini bende yardimci oliyim dicemde benim kazancimda 3 dolar ort. Günlük.

kardeşim (adaşmışız bu arada) özelden bana ulaş elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. bu arada ben de öyle çok para kazanan biri değilim ama yavaş yavaş oturtuyorum forum sayesinde. bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım Allah'ın izniyle.

Hocam burda psra kazanmanin kabasini ogrenirsin detayini yani en önemli kismini ogrenemezsin bunun icin ya egitim yada kendi yöntemleri nle bulabilirsiniz nasıl kazanilcagini bende yardimci oliyim dicemde benim kazancimda 3 dolar ort. Günlük.

kardeşim (adaşmışız bu arada) özelden bana ulaş elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. bu arada ben de öyle çok para kazanan biri değilim ama yavaş yavaş oturtuyorum forum sayesinde. bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım Allah'ın izniyle.

Rabbim razı olsun zengin yürekli kardeşlerim, abilerim.

Bir 4001 ci olarak lisans 88 puanla hala kadro bekliyorum 2012 den beri :) Matın kötüyse bu işlere hiç bulaşma. Dersane ile falan olacak iş değil. Benden sana tavsiye bir an önce matematik ve türkçeye başla yoksa atanamazsın. Tarihçi alımı çok az kamuya. Sende 4001 için deneyeceksin büyük ihtimalle oda zor epey.

Bir 4001 ci olarak lisans 88 puanla hala kadro bekliyorum 2012 den beri :) Matın kötüyse bu işlere hiç bulaşma. Dersane ile falan olacak iş değil. Benden sana tavsiye bir an önce matematik ve türkçeye başla yoksa atanamazsın. Tarihçi alımı çok az kamuya. Sende 4001 için deneyeceksin büyük ihtimalle oda zor epey.

4001 nedir hocam, düz memurlukta neler var bilginiz var mı ?

2000 tl kazanılmıcak bir para değil.

düzenli ve disiplinli çalış. ama sürekli çalış fazlasını bile kazanırsın.

Öncelikle hayırlı olsun. Benden önce de arkadaşlar yazmış ama bende belirteyim, kimse kolay kolay günde 40 50 dolar kazanacağın taktikleri vermez. Sebep belli kendi kazancı azalacak ve bulduğu yöntem ifşa olacak. Bence birilerinden taktik beklemek yerine kendi yöntemini bulmakla uğraşmalısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri