M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Kazanılıyormuş 
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kpss öncesi formasyon almalısın eger ögretmenlikse amacın ama sizin zamanda formasyon varmıydı bilemicem
bu arada kpssle nereye gireceksinki formasyonsuz?
akademisyen ol daha iyi.
Keşke okuduğun bölüme hiç bulaşmasaydın. Ben de bu sene mezun oldum PDR den. İnşallah sıkıntı yaşamıyacağım. Darısı senin de başına. Tavsiyem kendini evde geliştir. Kurs vb. bir sonraki seneye ertele. İlk alt yapını hazırla. Yoksa boşa gitmiş olursun.
günlük o parayı kazananlar vardır aramızda
Allah daha çok versin hocam ne diyim.
Hocam burda psra kazanmanin kabasini ogrenirsin detayini yani en önemli kismini ogrenemezsin bunun icin ya egitim yada kendi yöntemleri nle bulabilirsiniz nasıl kazanilcagini bende yardimci oliyim dicemde benim kazancimda 3 dolar ort. Günlük.
kardeşim (adaşmışız bu arada) özelden bana ulaş elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. bu arada ben de öyle çok para kazanan biri değilim ama yavaş yavaş oturtuyorum forum sayesinde. bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım Allah'ın izniyle.
Rabbim razı olsun zengin yürekli kardeşlerim, abilerim.
Bir 4001 ci olarak lisans 88 puanla hala kadro bekliyorum 2012 den beriMatın kötüyse bu işlere hiç bulaşma. Dersane ile falan olacak iş değil. Benden sana tavsiye bir an önce matematik ve türkçeye başla yoksa atanamazsın. Tarihçi alımı çok az kamuya. Sende 4001 için deneyeceksin büyük ihtimalle oda zor epey.
4001 nedir hocam, düz memurlukta neler var bilginiz var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.