Youtubeden Para Kazanma İşine Son Verdım

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ve senin gibi 6 arkadas anlamadan konuya daliyosunuz.Ben senin amacinida biliyorum mesaj yazayimda begeni alayim diyorsun burdan tum arkadaslara diyorum yani o 6 arkadasa.Ben kimsenin yazimina karismiyorum sadece Guzelim albafemiz varken yabanci bi harf o w harfine fobim var diyelim.Ama sen ve diger 6 kisi direk yazim yanlisligina,yazim kurallarina gittiniz.Bu kadar basit olay siz uzatiyosunuz isi dun konustuk bitti olay.Hayirdir neden tekrardan hortlattin ? Ayrica v ile w arasinda yazim yanlisligi yapilmayacak kadar mesafe var aralarinda..Herhangi kotu bir soz soylemedim duydugum rahatsizligi dile getirdim.Lutfen uzatmayin bu mesaji okursan ne kadar gereksiz mesaj attiginida anliyacaksin.Yok ben anlayamiyorum dersen skype adresim yaziyor.
Iyi gunler

Begenimi harbi komiksin sen :) v yi w yazdıgın icin sana güzel birşey yazamıyorum diyen sanki ben gibi neyse sen haklısın senle tartışmaya girmeyecegim skype yi ekleyince nolacak klavye erkekligimi yapacaksın bir işine git

Son düzenleme:
Kardeşim kusura bakma ama yeminle 3 defadır 30 satırlık yazı yazıyorum yanlış tusa basıyorum tum yazılarım gidiyor :) sana özet geçeyim vazgeçme ..

en son 45 gun once 65 kanalım gitti artık yt de para yok diye umidi kesmeye başlamıştım ama google de yabancı şarkılar dinlerken şans eseri bir videoya denk geldim ve gunde sadece 1 videolarını atıp 150 lira kazanabiliyorum .. kıyıda köşe de youtuberlerin habersiz oldukları videolar var .. vazgeçme araştır ingilizce videolar ızle ondan atla diğerine bir gun denk geleceksin inan bana ..

özeti : VAZGEÇMEK YOK ..

Mehmet64 kusura bakma ama senin de yaptığın yanlış .. arkadaş yt deyi bırakmaktan bahsetmiş sen w harfine takılmışsın özelde uyarabilir yada Konu dışı bölümünde dile getirebilirdin. ( yazım beğenilsin filan diye yazmadım :)) benım yazımdada o neticeye varırsan ayıp edersin .. benim yukarıda yazdıklarımda yazım yanlışı olabilir leptopdan dolayı

Son düzenleme:
Begenimi harbi komiksin sen :) v yi w yazdıgın icin sana güzel birşey yazamıyorum diyen sanki ben gibi neyse sen haklısın senle tartışmaya girmeyecegim skype yi ekleyince nolacak klavye erkekligimi yapacaksın bir işine git

Sen kimsin ki benim erkekliğimi sorgulayacaksın ;) Uzatma fazla ?

Kardeşim kusura bakma ama yeminle 3 defadır 30 satırlık yazı yazıyorum yanlış tusa basıyorum tum yazılarım gidiyor :) sana özet geçeyim vazgeçme ..

en son 45 gun once 65 kanalım gitti artık yt de para yok diye umidi kesmeye başlamıştım ama google de yabancı şarkılar dinlerken şans eseri bir videoya denk geldim ve gunde sadece 1 videolarını atıp 150 lira kazanabiliyorum .. kıyıda köşe de youtuberlerin habersiz oldukları videolar var .. vazgeçme araştır ingilizce videolar ızle ondan atla diğerine bir gun denk geleceksin inan bana ..

Mehmet64 kusura bakma ama senin de yaptığın yanlış .. arkadaş yt deyi bırakmaktan bahsetmiş sen w harfine takılmışsın özelde uyarabilir yada Konu dışı bölümünde dile getirebilirdin. ( yazım beğenilsin filan diye yazmadım :)) benım yazımdada o neticeye varırsan ayıp edersin .. benim yukarıda yazdıklarımda yazım yanlışı olabilir leptopdan dolayı

Yok hocam sizde kusura bakmayın.

Neymiş efendim çorla cocuklar muhattap olmamak gerekliymiş kardeş sende bırakma hata edersin bırakırsan söyledigim gibi yaptıklarının birde tam tersini yapmayı dene

Uyursan ölürsün :) Aynı görüşte değilim Youtubede çok çalışan çok fazla kazanır gitmek istediğin doğru yolu bulursan kimse seni durduramaz. Bu işte bilgisayarın yavaş olması vs. vs bunlar bahane olamaz. Hayatınızda başarılar dilerim

günde 1k kazanınca söz bende bırakacam çok parada gözüm yok :D

7 ayda hiç bir şey yapamamak nedir? koca 7 ay belli ki siz kafa yormamışsınız. Ben de 7 aydır bu işteyim 18 yaşımda ilk arabamı alacağım inşallah. Kimse 7 ay adam gibi çalışıp ben para kazanamadım diyemez..

Hayatında başarılar..

Usta sen bi gün 39 yasındasın bi gün 18 yasındasın bi gün 16 yasındasın kaç kişi kullanıyor hesabı :D

Bilgisayarınmı yavaş :D

Bak eyyyyy arkadaşım :D

Ben 1 ay boyunca tüm işlerimi general mobile discovery telefonumla 128 kbsn hız internet hızla idare ettim :D Ve yine kazandım

Şu anda bilgisayarımdada 128kbsn hız internetle işlerimi yürütüyorum.

Bilgisayarınmı yavaş :D

Bak eyyyyy arkadaşım :D

Ben 1 ay boyunca tüm işlerimi general mobile discovery telefonumla 128 kbsn hız internet hızla idare ettim :D Ve yine kazandım

Şu anda bilgisayarımdada 128kbsn hız internetle işlerimi yürütüyorum.

Cok zor oluyo mu ya :D 1 hafta sonra bende buna mecbur kalcam da :D

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri