Youtubeden Para Kazanma İşine Son Verdım

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzatıyorsunuz değil uzatıyorsunuz olacak. Benim nerede işimin olup olmadığına siz mi karar vereceksiniz? Bana her yerde her zaman helalinden ekmek var siz rahat olun. Arkadaşın Açmış olduğu konunun Altında ki direk sizin mesajınız vardı, 18 yaşındaki bir gencin yaşamış olduğu sıkıntılar neticesindeki veda mesajında v yerine w yazdığı için sizin yapmış olduğunuz eleştirideki yazım hatalarınıda ben size hatırlatmak istedim!

Ne konuyu açan arkadaşı tanırım ne sizi. Ama Eleştiride bulunmadan önce özeleştiride de bulunmamız gerektiğini düşünüyorum! Önce kendimize bakmamız lazım.

Kırdıysam kusura bakmayın. skype kullanmıyorum. Tartışılacak bir durumda yok. Haklısınız.. Türkçemizi güzel kullanmalıyız.

Arkadaşın Açmış olduğu değil ' Arkadaşın açmış olduğu '
konunun Altında ki değil ' konunun altında ki '
hatalarınıda değil ' hatalarını da '
Ama Eleştiride değil ' Ama eleştiride ' ayrıca nokta konduktan sonra cümleye ama ile başlamak pek mantıklı değil..
özeleştiride değil ' öz eleştiri de '

Bende hatırlatayım dedim...

7 ayda hiç bir şey yapamamak nedir? koca 7 ay belli ki siz kafa yormamışsınız. Ben de 7 aydır bu işteyim 18 yaşımda ilk arabamı alacağım inşallah. Kimse 7 ay adam gibi çalışıp ben para kazanamadım diyemez..

Hayatında başarılar..

Yaşınız 39 diye yazıyo ama 18 yaşında ilk araba almaktan bahsediyosunuz ..?? :rolleyes:

Ama Eleştiride değil ' Ama eleştiride ' ayrıca nokta konduktan sonra cümleye ama ile başlamak pek mantıklı değil..

pek mantıklı değil .
Bende hatırlatayım dedim .

Dikkatli olalım hocam .
Saygılar.

En güzelini yapmışsın.
Allah gönlüne göre versin...
TDK geyiği hala devam ediyormu ya?

Ben de zamanında hakkınızı helal edin gidiyorum diye konu açmıştım ama o iş sandığın kadar kolay olmuyor be usta :D 3 Gün sonra dönmezsen ben birşey bilmiyorum.
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] olm dün feyk attın demi la tepkimizi mi ölçtün :D

"Konunun altında ki" ki eki sıfat yapan ki olduğundan birleşik yazılır. Doğrusu "Konunun altındaki" olmalı.

Onu bunu bırakın da adamın derdi ne sizin derdiniz ne Allah için, herkes forumda süper bir Türkçe ile konuşmuyor hatalar illaki olacaktır. Birbirinize ayar vermeye çalışıp işi karşılıklı atışmaya çevirecek mesajlar atmayın rica ediyorum..

"altında ki" değil "altındaki"
ben de katılayım dedim :D

Ben de zamanında hakkınızı helal edin gidiyorum diye konu açmıştım ama o iş sandığın kadar kolay olmuyor be usta :D 3 Gün sonra dönmezsen ben birşey bilmiyorum.

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] olm dün feyk attın demi la tepkimizi mi ölçtün :D
heralde olum:D voleyi vurdum bakim kim yanımda kim değil görim dedim senle burağa iftarr sahati kocamannn dondurma ısmarlıcam:D

20 kanal hepsi 1k+ videolu yazmissiniz.Kanallarinizin kapanmasi cok normal. Marifet 1k videolarda degil.. 10x-20x videolardan para kazanmakta. O yüzden birakmak yerine, calisma sisteminizi degistirmelisiniz. Bir cok kisi, bu isi yaparken sorunlarla karsilasiyor. Yilmadan yoluna devam edenler her zaman kazaniyor.

Güzelim ' v ' harfi farken w kullanmak kadar saçma birşey görmedim.Bu yüzden güzel mesaj yazamıycam kusura bakmayın..

yazamıycam x
yazamayacağım

Edit : Hocam bu arada hiç canınızı sıkmayın yılmayın kanal açın ve bu işe devam edin. Benim bilgisayarımda 500 TL'lik ama 150-200 TL'yi gördüm günlük. Daha sonra para kazanmalar kapatıldı ama hiç yılmadım şimdi kategori arıyorum.

Son düzenleme:
tam bitti dedıgın an hayatının dönüm noktasıdır unutma...özelden verıdgım katagorılere ıyı calıs.ve yarın bırkac daha vercem pes etme yok..hepımızın senın gıbı bu yollardan gectık

kategori mi dagitiyorsunuz ? bende pes etme noktasına geldim bana da hangi kategoriye çalışmam konusunda yardımcı olurmusunuz

Konuyu yine ergenler baltalamis.. Yazik ya halden anlamayan insanlar.. Uzuluyorum kendinizi boyle fesatliklarla gostermeye calisiyorsunuz.. Madem cok biliyorsunuz aydinlatici konular acinda alintilanmalariniz tesekkur icin olsun laf yemek icin degil..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

youtuber olmak veya bu işi bilmek önemli değil . önemli olan kanalların kapanmaması. kanallar kapanmasa herkes kazanır bu işin bi inceliği yokki. İQsu 40 olan kişi bile bu işten para kazanabilir yeter ki kanal kapanmasın.

tam bitti dedıgın an hayatının dönüm noktasıdır unutma...özelden verıdgım katagorılere ıyı calıs.ve yarın bırkac daha vercem pes etme yok..hepımızın senın gıbı bu yollardan gectık

benada kategori verirseniz sevinirim özgün çalışcağım 3 kategori belirledim yeni fikirler bulmak lazım :) arkadaşın konuya gelecek olur isek bence elbette bir iş bulsun ama youtube'da yan iş olarak düşünsün :) arkadaş kusura bakmasın ama araştırmadan ölçmeden ve biçmeden bu işlere girmiş gibi görünüyor 7 ayda pin parasının bile çıkmaması bunun bir ispatı 1 adet spam kanalım 1 ayda 23,66 tl vermişti zaten bence sağlam bir araştırma yapmalı,bu konunun duayenlerine danışmalı ve bu işlere tekrar başlamalı.

Güzelim ' v ' harfi farken w kullanmak kadar saçma birşey görmedim.Bu yüzden güzel mesaj yazamıycam kusura bakmayın..

Pes dogrusu dedirtecek mesajınıda hayranlıkla okudum o arkadaş v lerde hata yapmışda sen şu cümlenle herşeyinde hata oldugunu kanıtladın adam ne yazmış sen ne yazmışın bu forumda kimseyle tartışmaya girmek istemem ama senin gibileri de gördükce insan ister istemez yazıyor bir v için sen bunları yazdıysan aman eksik kalsın o adamın senin güzelligine ihtiyacı yok

Pes dogrusu dedirtecek mesajınıda hayranlıkla okudum o arkadaş v lerde hata yapmışda sen şu cümlenle herşeyinde hata oldugunu kanıtladın adam ne yazmış sen ne yazmışın bu forumda kimseyle tartışmaya girmek istemem ama senin gibileri de gördükce insan ister istemez yazıyor bir v için sen bunları yazdıysan aman eksik kalsın o adamın senin güzelligine ihtiyacı yok

Sen ve senin gibi 6 arkadas anlamadan konuya daliyosunuz.Ben senin amacinida biliyorum mesaj yazayimda begeni alayim diyorsun burdan tum arkadaslara diyorum yani o 6 arkadasa.Ben kimsenin yazimina karismiyorum sadece Guzelim albafemiz varken yabanci bi harf o w harfine fobim var diyelim.Ama sen ve diger 6 kisi direk yazim yanlisligina,yazim kurallarina gittiniz.Bu kadar basit olay siz uzatiyosunuz isi dun konustuk bitti olay.Hayirdir neden tekrardan hortlattin ? Ayrica v ile w arasinda yazim yanlisligi yapilmayacak kadar mesafe var aralarinda..Herhangi kotu bir soz soylemedim duydugum rahatsizligi dile getirdim.Lutfen uzatmayin bu mesaji okursan ne kadar gereksiz mesaj attiginida anliyacaksin.Yok ben anlayamiyorum dersen skype adresim yaziyor.
Iyi gunler

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri