Youtube'den Para Kazanmak İsteyenler Buyursun.

• Kullanıcı kera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

kera

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar r10 önemli gördüğüm konuları forumda açıyorum
bu konuda bana göre önemli açayım dedim

''S.a arkadaşlar ben Muslera06'dan ogrendıgım birazda arastırdıgım taktıgı sıze anlatıcam .

1. ilk önce 50 tane kanal acın bunu dahada artırabılırsınız sorun degıl 50 kanalı bir tane adsenseye baglayın isteye 150 kanal acar 3 adsenseye baglar .
2.kanalların paylasım alanı youtube 14 kategori her biri ayrı kanal olucak örnek ( teknoloji kanalı,bilim kanalı,spor kanalı,haber kanalı vs ) bunlar günlük min 5 max 20 30 arası video atıcaksınız .
3.bazı kanallar patlaya bılır sorun degıl patlayanın yerıne hemen yenı bır tane acıcaksınız gunluk her kanal 1$ bıraksa toplam gunluk 50$ olucak sonra bu arttıkca artıcak gunluk 100 300 500$'ları bulucak yabancı bır ıkı kıseye sordum youtubeden 1 2 kanalla para kazanamazsının adamın 250 tane kanalı varmış gunluk gelır 1000 euro ...
4.bu ıslere para harcamadan buyuk para kazanazsınız eğer paranız var ise özel program yazdırın toplu download ve toplu upload eğer paranız yok ıse 15tlye forumda satılan videoyap veya youtubekisser'dan alın ortalama 50 kanala video yükleme max 2 3 saat olur ..''

alıntı http://www.r10.net/youtube/1006180-youtubeden-para-kazanmak-isteyenler-buyursun.html

bu en iyi taktiklerden bir tanesi fkat söyle birşey var bu işi cogu insan ek gelir veyahut kısıtlı zamanlarda yapıyor bu sebeple bu kadar cok kanalla ilgilenebilmek fazlasıyla zaman alıcaktır. :) ama yinede vaktim var diyene gercekten normal şartlarda kazanılamayacak gellirler elde edilebilecek yöntem.

Bu konuyu simdi sen acinca gordum.R10da Jitem acmis.Ve r10'daki konuyada gerekli cevabi yazdim.Burayada yazmak istemiyorum ayni seyi ama sunu diyeyim.

Bu is kolay bir is degil,herseyi ile youtube'da calisma sisteminde,vs kendinizi gelistirmelisiniz vs ki boyle islere girebilesiniz.Kolay bir is degil bu herkes ugrasamaz bu kadar kanalla.Yanlis yonlendirmeyelim kimseyi...

aynen muslera hocam.yoksa yeme içme afedersin tuvalete gitme youtube başında otur diyor arkadaş. ne yapacan o parayı hangi arada harcayacan.gözler kan çanana dönüp, elin kolun belin tutmaz olduktan sonra :)

evet gercekten kolay iş değil.Ben şuan manuel yapıyorum 10 kanala yetişemiyorum..50 kanala yetişmek çok zor günün 15 saati pc başında oturmak gerekir manuel programsız yapacaksan

Ben haftada 2 günümü bu işe ayırıyorum onlarıda toplasan 2-3 saat haftalık getirisi ona rağmen 40-50 doları buluyor ki şu kadarını diyim, türkçe içeriğe reklam açık olsa günlük 20 dolar en az garanti getirim olabilcek kıvamda şuanda iş sağlam kaynak ve birazda bu işi çok düşünmeyip yolunu bulmakta bitiyor, herkese bol kazançlar ben genede sadece tüm vaktinizi bu işe ayırmanızı önermem, bir şeye ne kadar bağlanırsan o kadar etkisiz kalabilme ihtimali vardır bunun sonucunda sağlığınızı bile ters etki yapabilir.

kendinize ortak bulursanız yukunuz hafıfler para ıkıye bolunur ama bı sure az kazanırsınız daha sonrasında bu durum katlar ve tek basınıza yaptıgınızın ıkı uc katı gelırınız olur

aynen muslera hocam.yoksa yeme içme afedersin tuvalete gitme youtube başında otur diyor arkadaş. ne yapacan o parayı hangi arada harcayacan.gözler kan çanana dönüp, elin kolun belin tutmaz olduktan sonra :)

ne alakası var arkadaşım
kim sana dediki bu olayın birden olacağını kim sana söyledi
kim olursa olsun 24 saat boyunca yemese içmese hiç uyumasa genede kısa zamanda 50 100 kanalı çıkartamaz
buna zaman gerektirir
bir sene içinde rahatlıkla 100 kanal açılabilir
bu birden olacak bişey değil

iyi de niye kızıyorsun ki? aç başar yayınla bizde alkışlayalım.biz kendi adımıza konuştuk sen üstüne alındın birader.

ben söylemekten bıkmadım isterse 300 kanal acın tlf onayı olmadan para kazandırmaz ..para kazanma aktif olsa bile
ama biz cözümünü bulduk ...bilgi satılır

Ne saçmalıyorsun sen... Şu adamı banlayın 50 defa dediler öyle birşey yok diye. 10 tane kalım var 8i tel onaysız ne olacak dolandırıcı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri