Youtubeden Para Kazanmayı Nerden Duydunuz?

Donanımhaber de biri 6 ayda şu kadar kazandım diye yorumunu gördüm araştırdım burayı buldum

r10'da serkan abinin konuları ile başladım hiç unutmam ocak 15 2013tü sanırım :) ve o zamanlar youtubepara idi ne güzeldi o günler :)

gomass ı araştırırken yt a denk geldim.şuanki forum nikini bilmiyorum ama herşeyi bana apo öğretti.herşeyi ona borçluyum

İnternetten ğara kazanmayla ilgili sürekli araştırır her gördüğüm videoyu izler her makaleyi okurdum. Serkan hocanın videosunu gördüm :)

R10 da 2012 kasım ayında Karyotip di herhalde ondan duydum ilk defa

Para kazanmak için heryolu araştırıyordum. İlk karşıma clickbank çıktı. Sonra donanımhaberden bi konu gördüm. YTPara.com'u buldum. İlk geldiğim zaman üyelikler kapalıydı. 2-3 gün sonra açıldı ve o günden itibaren hem buradayım hem ytde :)

zevk için motor videoları yüklerken 2013 de 1 videom 10k yı geçince youtube para kazanmak istermisin diye sordu bende onayladım sonra sabah akşam herkeze tıklattırdım 1 hafta içinde adsensem banlandı :D

ınanmazsınız belkı ama kız arkdaşımla evde oturyoduk o karşımda utu yapıyodu bende bılgısayarda facebook vs
bana neden boş işlerle uğraşıyosun youtubeden para kazansa dedı nasıl yanı! derken suan ytparadayım :)

cogu kişi Serkan abi sayesinde youtuber olmus. Helal olsun Serkan abiye. Eli öpülesi insan.

cogu kişi Serkan abi sayesinde youtuber olmus. Helal olsun Serkan abiye. Eli öpülesi insan.

sonra onun bi videsunu izlemiştm bende ''merhaba arkadaşlar ben muslera 06 nickli arkadaşnız'' gibi bişey diyodu sanrım sonra basladm ve evden dışarı çıkmıyorum neredeyse sureklı youtube :)

youtube ye bu işi öğreten kişi benim :eek:

Qapel'de birisi askere gitmeden iyilik yapayım diye paylaşmıştı özelden mesaj atınca beni bu foruma yönlendirdi sağ olsun. Tabii en başı Serkan abiden Allah razı olsun. :)

tabi siz ytparayı 6 yıl sonra keşfettiniz :D

Aynen oyle kardesim:), aslinda tesadufen bana pin zarfi geldi, aninda arastirip foruma girdim cogu seyi burda ogrendim. bununla ilgili ilk kazanciniz bolumune bi hikayemi yazmistim.

Son düzenleme:
Cover şarkılar atıyordum youtube'a. Sonrasında para kazan ibaresini görünce nasıl oluyor ya felan diye tıkladım adsense felan başvurdum. Sonrasında 2 ay adsense hesabı açık felan para kazanıyorum ama hiç haberim yok boş birşey sanıp açıp bırakmıştım. Sonrasında dur bi bakayım hesaba dedim parayı görünce aaaaaa dedim :D Sonra ödeme nasıl alınıyor işte araştırdım felan bir arkadaşım vardı sitesi olan ona sordum. Onuda yaptım.

Sonrasında bizim forumu keşfettim. Üye olana kadar canım çıkmıştı foruma davetiyeliydi eskidende bir ara. İlk ödememin işleme girişini forumdan takip etmiştim. Sonrasında işte hayat aktı tecrübelerimiz çoğaldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri