Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kullanmayı beceremedim birileri neyi nasıl yapacağımı biri anlatsa![]()
Kullanmayı beceremedim birileri neyi nasıl yapacağımı biri anlatsa![]()
valla arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın
ben pek beğenmedim
sistemde bulunan botlar haricinde başka istediğiniz siteden video yükleyemiyorsunuz
bu özelliği çok kötü bence
eğer bu özellik değiştirilirse
sistem eğer video uzantısı flv yada mp4 olan bütün sitelerden video yüklemeyi başarabilirse
hiç tereddütsüz ömür boyu alırım
Yurt disindan kredi karti ile ödeme imkanimiz var mi ? ayrica indirimden yararlanabilirmiyiz.
Hocam bilgi verirmisiniz? PM den belirtildi sistemden bildirim yapıldı. Ödeme gerçekleştirildi. Bir dönüş yapsanız artık.!
Hocam Flv yada mp4 den kastınız şumudur;
Herhangi Bir flv veya mp4 linkini girip el ile başlık etiket ve açıklama ayarlarını yaparak yükleme ? (Bot yazılmamış olsa dahi yükleme yapabilirsiniz)
Eğer Bundan Bahsediyorsanız Böyle Birşey Var Sistemde Tek Link Kısmına Link Girmeden Direk Yükleye Basarak Alta Açılan Bölüme mp4 ve flv linkini girip gerekli alanları doldurarak videonuzu yükleyebilirsiniz.
Ödeme yaptığınız banka, ödeme yapan ismi ve üyelik bilgilerinizi ö.m atarsanız geri dönüş sağlayacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.