Benim birkaç sorum var,
- Öncelikle daha önceden vadedilen ve büyük kısmımızın ilgilendiği özellik olan Otomatik yükleme konusunda kafamda büyük soru işaretleri var, Otomatik yüklemeyi Sadece youtube kanallarındanmı yapıyor? yoksa şu an Reklam açılmadıgı halde büyük çogunluk türkçe olan BOT lara çok kısa süre içinde EKLENECEK, yabancı kaynak sitelerinin URL leri üzerinden yeni çıkan videolarımı yükleyecek?
2. olarak, daha öncelerden olacağı vaadedilen, insanların bu kadar talep göstermesinde de bi etken olan, Kanaldaki videoların 3. şahıs alıp almadıkları, aldılarsa OTOMATIK silinmesi Gibi özellikler var mı? (piyasadaki diğer sistemlere göre en belirgin özellik olarak belirtilmişti)
not:Sesi silerek, teliften kurtulmayı bunu yapıyor olarak saymıyorum
3. Kullanıcılar kendi kaynaklarını girebileceklerDİ, böylece aynı videoları herkes atmamış olacakTI, böyle birşey var mı ? Olacak mı , olacaksa ne zaman?
Bunlar benim merak ettiğim, daha önceden söylenilenlerle şu an gördüğüm şey arasindaki şimdilik aklıma gelen farklar. Sanırım diğer arkadaşlarda bu soruların cevaplarını bekliyordur.
teşekkür ederim.