YoutubeFaster Artık Sizlerle

Y
  • Kullanıcı YoutubeFASTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende aldım kanal aktif ama hocam ne zaman tam olarak aktif olacak aldığımız gibi duruyor
biri yardımcı olur mu? ben bir kanaldan videoları çekeceğim ama ne yaparsam yapayım olmadı

yardımcı olmaya calışayım sorununuzu anlatın veyahut teamwiever verin

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sistem tam anlamıyla çalışınca daha iyi olur umarım

tek url yükleme hariç toplu yükleme otomatik yükleme hata veriyor herhalde zamanla oturacak.

keske sistem biraz daha gec ama hersey rayina oturdugunda ciksaydi sistemin bütün özelliklerinin detayli birsekilde anlatildigi videoda beklemede umarim hersey yoluna girer

Otomatik yükleme yapıyorum mesela yüklediğim kanal da 50 video var diyelim benim kanala gelince 110 olarak yüklüyor.Aynı videoları 2-3 kere yüklüyor

Arkadaşlar Sesli Olarak Anlatım Yaptığımdan Dolayı Videoları Aviden Wmv'ye Dönüştürmek Zaman Alıyor Birazdan Tek Tek Yüklemeye Başlayacağım.

Birde benim soruma bakarsanız size zahmet otomatik video yüklemede dengesiz bir yükleme yapıyor. Aynı videoyu 2-3 kere yüklüyor.

Birde benim soruma bakarsanız size zahmet otomatik video yüklemede dengesiz bir yükleme yapıyor. Aynı videoyu 2-3 kere yüklüyor.

Hocam Hızlı Hızlı Yükle Butonuna 2 3 Sefer Basmışsınız Bu Yüzden Sistem 3 Kez Bastığınızı Algılayarak 3 İşlem Başlatmış Yükle Butonuna 1 Kez Basmanız Yeterli Olucaktır.

bir dengesizlik yok bende valla.gayet güzel 170 video cektim suan tıkır tıkır işliyor youtube dan çekimlerde

Yok hocam 1 kere basıp şablonu kayıt ediyorum ama yüklenenlere bakınca devamlı aynı videoyu yüklüyor. Sizin dediğiniz gibi yapsam 2-3 kere tıklasam o zaman neden bazı videoları 3 kere bazılarını 2 kere yüklüyor bunu anlamadım.
Teşekkürler ilginiz için

Yok hocam 1 kere basıp şablonu kayıt ediyorum ama yüklenenlere bakınca devamlı aynı videoyu yüklüyor. Sizin dediğiniz gibi yapsam 2-3 kere tıklasam o zaman neden bazı videoları 3 kere bazılarını 2 kere yüklüyor bunu anlamadım.
Teşekkürler ilginiz için

Hocam Aşırı Derecede Yoruldum Ona Yarın Bakalım Detaylı

sürekli bu hatayı veriyor

Verilen Hatayı Kontrol Ettim Kanalınızı Yanlış Yüklemişsiniz Videoları Ekliyorum Şimdi Kanallarınızı Kaldırıp Tekrardan Ekleyiniz.

Benim birkaç sorum var,

- Öncelikle daha önceden vadedilen ve büyük kısmımızın ilgilendiği özellik olan Otomatik yükleme konusunda kafamda büyük soru işaretleri var, Otomatik yüklemeyi Sadece youtube kanallarındanmı yapıyor? yoksa şu an Reklam açılmadıgı halde büyük çogunluk türkçe olan BOT lara çok kısa süre içinde EKLENECEK, yabancı kaynak sitelerinin URL leri üzerinden yeni çıkan videolarımı yükleyecek?

2. olarak, daha öncelerden olacağı vaadedilen, insanların bu kadar talep göstermesinde de bi etken olan, Kanaldaki videoların 3. şahıs alıp almadıkları, aldılarsa OTOMATIK silinmesi Gibi özellikler var mı? (piyasadaki diğer sistemlere göre en belirgin özellik olarak belirtilmişti)
not:Sesi silerek, teliften kurtulmayı bunu yapıyor olarak saymıyorum

3. Kullanıcılar kendi kaynaklarını girebileceklerDİ, böylece aynı videoları herkes atmamış olacakTI, böyle birşey var mı ? Olacak mı , olacaksa ne zaman?

Bunlar benim merak ettiğim, daha önceden söylenilenlerle şu an gördüğüm şey arasindaki şimdilik aklıma gelen farklar. Sanırım diğer arkadaşlarda bu soruların cevaplarını bekliyordur.

teşekkür ederim.

Benim birkaç sorum var,

- Öncelikle daha önceden vadedilen ve büyük kısmımızın ilgilendiği özellik olan Otomatik yükleme konusunda kafamda büyük soru işaretleri var, Otomatik yüklemeyi Sadece youtube kanallarındanmı yapıyor? yoksa şu an Reklam açılmadıgı halde büyük çogunluk türkçe olan BOT lara çok kısa süre içinde EKLENECEK, yabancı kaynak sitelerinin URL leri üzerinden yeni çıkan videolarımı yükleyecek?

2. olarak, daha öncelerden olacağı vaadedilen, insanların bu kadar talep göstermesinde de bi etken olan, Kanaldaki videoların 3. şahıs alıp almadıkları, aldılarsa OTOMATIK silinmesi Gibi özellikler var mı? (piyasadaki diğer sistemlere göre en belirgin özellik olarak belirtilmişti)
not:Sesi silerek, teliften kurtulmayı bunu yapıyor olarak saymıyorum

3. Kullanıcılar kendi kaynaklarını girebileceklerDİ, böylece aynı videoları herkes atmamış olacakTI, böyle birşey var mı ? Olacak mı , olacaksa ne zaman?

Bunlar benim merak ettiğim, daha önceden söylenilenlerle şu an gördüğüm şey arasindaki şimdilik aklıma gelen farklar. Sanırım diğer arkadaşlarda bu soruların cevaplarını bekliyordur.

teşekkür ederim.
Merhaba , otomatik kanal sistemindr henuz bir sıkıntı yok fakat gün geçtikçe bot yazıyorum elimden geldiğince gelistiriyorum çok iyi olacak ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri