Botlar kısmında sorun mu var?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Warning: include(botlar/giris1.youtubefaster.com.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/otomatik-yukleme.php on line 12
Warning: include(): Failed opening 'botlar/giris1.youtubefaster.com.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /var/www/html/otomatik-yukleme.php on line 12
Fatal error: Call to undefined function giris1zyoutubefasterzcomkategori() in /var/www/html/otomatik-yukleme.php on line 13
ben neden yapamıyrum acaba bunları ya. daha kullanmaya başlayamadım.
Şimdi bi tane tek url deniyim dedim onda da
bu hatayı verdi yine
Videolarda o botları bulamadım benBir arkadaş özelden yardımcı olabilir mi?
sorununuz nedir , söylerseniz halletmeye çalışacağım.
hocam en önemli hususlardan biri otomatik yükleme otamatige aldıgım kanallardan yükleme yapmıyor.ayrıca otomatik yükleme youtube hariç kendi belirledigimiz kanallarda da olmıycakmıydı gerçi şuan ne yotube kanalları ne kendi belirledigimiz urlelerde nede botlarda böyle bir özellikten yararlanamadım.otomatik yüklemeyle ilgili videolar yayınlanmadı yada bu bölümler faliyete geçmedimi
Sağolsun YoutubeFASTER hocam tw ile bağlanıp hepsini anlattı sorun benim yapamamamdan kaynaklanıyormuş sorunsuz olarak şu anda çalışıyor![]()
hocam tw baglan banada bir bak istersen kanalda çekemiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için![]()
hocam bir kere onayı verdikten sonra yukleyene kadar durmazbekle hepsini yuklesin silersin sonra.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.