burda lafı ben ve bi kaç arkadaşa atıyorsun sanırım.ben programı alırken bana kimse sistemde sorunlar var video yüklerken habire hatalarla karşılaşacaksın.otomatik sistemi 3 saatte bir kafası eserse 2-3 tane atar esmesse atmaz demedi.bunları söylediğimde programı talep doğrultusunda acele ile yayınladık dendi.ben böyle birşeyi bilmiyordum konusu açıldı herkes pofpofladı bende gerçekten sağlam program diye aldım.sonra sorunların ardı arkası kesilmedi zaten.ben programın adını kirletmeye çalışmıyorum.karşılığında para ödeyerek 2 gün boyunca kullanamadığım şeyin iadesini istedim.hatayı nasıl algılıyorsun anlamıyorum inşallah bu program başarılı olurda kullanırsınız.ama ben kesinlikle almıyacağım.çünkü gerçekten hoşuma gitmeyen şeyler oldu daha fazla yazmayayım
Kimseye laf attığım yok hocam farkındaysanız zaten hep sessiz kaldım ve bir görüş bildirmedim şimdi sonuçlanınca bazı olaylarda konu hakkında ki görüşümü bildirdim herkesin amacı burada belli kimseyle zıt düşmek yada kutuplaşma çabası içinde değilim. ben benim doğrularımı gözlemlerimi söyledim sana göre bu değişebilir saygı duyarım, hepimizin amacı iyi ve güzel kazanç ama bundan önce saygı ve sevgiyi en önemlisi de birlik ve beraberliği unutmamak lazım diye düşünüyorum.
saygılar