YoutubeFaster Artık Sizlerle

Y
  • Kullanıcı YoutubeFASTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda lafı ben ve bi kaç arkadaşa atıyorsun sanırım.ben programı alırken bana kimse sistemde sorunlar var video yüklerken habire hatalarla karşılaşacaksın.otomatik sistemi 3 saatte bir kafası eserse 2-3 tane atar esmesse atmaz demedi.bunları söylediğimde programı talep doğrultusunda acele ile yayınladık dendi.ben böyle birşeyi bilmiyordum konusu açıldı herkes pofpofladı bende gerçekten sağlam program diye aldım.sonra sorunların ardı arkası kesilmedi zaten.ben programın adını kirletmeye çalışmıyorum.karşılığında para ödeyerek 2 gün boyunca kullanamadığım şeyin iadesini istedim.hatayı nasıl algılıyorsun anlamıyorum inşallah bu program başarılı olurda kullanırsınız.ama ben kesinlikle almıyacağım.çünkü gerçekten hoşuma gitmeyen şeyler oldu daha fazla yazmayayım

Kimseye laf attığım yok hocam farkındaysanız zaten hep sessiz kaldım ve bir görüş bildirmedim şimdi sonuçlanınca bazı olaylarda konu hakkında ki görüşümü bildirdim herkesin amacı burada belli kimseyle zıt düşmek yada kutuplaşma çabası içinde değilim. ben benim doğrularımı gözlemlerimi söyledim sana göre bu değişebilir saygı duyarım, hepimizin amacı iyi ve güzel kazanç ama bundan önce saygı ve sevgiyi en önemlisi de birlik ve beraberliği unutmamak lazım diye düşünüyorum.

saygılar

hocam bilmediğin şeyler var.boşver o zaman sen beni programın adını kirletmeye çalışan biri olarak hatırla :)

Arkadaşlar bu fiyatın artmasında bi sebep varsa bu da suçu kendinden başka şeyler de bulup, biraz sabırsız olup programın adını kirletmeye kalkan arkadaşlardan dolayıdır, ve eminim zamanı gelince onlarda bu yanlış davranışlarının farkına varacaklardır..

Bu arada bu bir düşünce değil resmen suçlama.Kelimelerini düzgün seç

Arkadaşlar sistemdeki sorunlar söylenildigi gibi gideriliyor şu an faster bende sorunsuz çalışmaya başladı.yükleme hızdındada şaşırtıcı bir şekilde artış var. yotubefaster ilerleyen zamanlarda şu üçüncü taraf içerikli videolarada bi çözüm bulursan tadından yenmez.

Bu arada bu bir düşünce değil resmen suçlama.Kelimelerini düzgün seç

bu cevap kera adlı arkadaşımıza, Fiyatdaki artış sebebin belirtisinden dolayı bir cevap olarak yazılmıştır kelimelerimi seçmek için sizden veya başkasından onay almamı gerektirecek bir yetkiye de sahip değilsiniz, ben her zaman için açık ve net olmayı tercih ederim, ikili oynayıp tarafsız kalmayı değil. ben görüşümü bildirdim size uyar uymaz.

fiyatın 3 katına çıkması da neyin nesi
çöğumuz öğrenciyiz, adlı konuşmasına hitaben sebebin bu olaylardan dolayı doğdunu belirtmek için yazmıştım ve devamınında sistemin yapımcı tarafından para kazanmak amaçlı yazılmadığını herkesin yararlanıp güzel kazançlar elde edebileceği bir program olma ümidiyle sunulduğunu belirttim, ve önemli olanın sabır ve birlik beraberlik olduğunu siz ne çıkarmak istiyorsanız çıkarın konuşmadan ben birini düşman belleyip ona karşı tavır alacak bir insan değilim Faster'ın da avukatı değilim ama yapılan haksızlığa da ne sizin açınızdan olsun bu ne yapımcı açısından göz yumacak bir kişiliğe sahip değilim.

Kera arkadaşımız bence haklı.ama mantık hatası şurda var.

paket 1: 80 lira diyor fakat paket 1 deki işlemleri kisser 20 liraya videoyap 15 liraya yapmakta zaten

alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun :)

Hocam fiyatlarda ki artış doğaldır. Sonuçta bende kullanıyorum sorun varsa bende yaşıyorum ama benim aldığım fiyat ile 2 ay sonra sorun bitmiş sistem tam oturmuşken o anda alan kişinin fiyatı aynı olamaz. Ben kisser da kullanıyorum bunu da kullanıyorum. Sorun oluyor ama düzelecek arkadaşla bugün konuşuldu.

arkadaşlar polimige gerek yok, bugun gerçekten şuana kadar sıkıntılar mevcuttu,şuan sıkıntı yok,bazı arkadaşlar çıkmıştır gayet normal.bende çıkabilirdim biraz daha beklemeyi tercih ettim şuan memnunum kimsenin fastere karaladıgın zannetmiyorum.zaten şuan rakipsiz bana göre.dahada iyi olacak.

Kera arkadaşımız bence haklı.ama mantık hatası şurda var.

paket 1: 80 lira diyor fakat paket 1 deki işlemleri kisser 20 liraya videoyap 15 liraya yapmakta zaten :)

alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Paket:1 Deki Toplu Yükleme ve Zamanlı Yükleme 2 Sistemdede Yok Bunu Belirteyim Öncelikle Tabi İstemeyen Gider Onlardan Alır.

Ayrıca Çağdaş Hocamın Yazdığı "programın adını kirletmeye kalkan arkadaşlar" Kelimesinde Bir Çok Kişi(ler) Bu Forum Başta Olmak Üzere Birçok Konuda "Faster Alınmaz" "Sistem Daha Tam Oturmadı" Gibi Kelimeler Kullanarak Sistemin Adını Karalamaya Çalışıyorlar. (Ayrıca Sizde Yaptınız Bunu)

Burada Bir Çok Arkadaş Sorunsuz Kullanıyor Ayrıca Log Kayıtları Tutturuyorum Kimin Ne Yüklediği, Ne Kadar Yüklediği, Günlük ve Saatlik Yükleme Miktarı Herşey Yazıyor Onlarda Sorun Yokken Sizde Sorun Olması İlginç Ayrıca 3 Gündür 1 Tane Video Atamadım Dediniz Log Kayıtlarını Buraya Koymuyorum Yükleme Miktarınız Loglarda Gözüküyor.

Dün Youtubenin IPlerimizi Banladığını Söylemiştik Bugün Proxy Alıp Bütün Sorunları Çözdüğümüzü Fakat Bazı Hesapların Yetkilendirmelerinin Kısıtlandırıldığını Bununda Gün İçerisinde Aktifleştirileceğini Belirttim.

Ayrıca Sorun Olmadığını Bile Bile Bana Ben Beğenmedim Sistemi Diyorsunuz Şimdide Fiyat Neden Bu Kadar Fazla Olacak Diye Arkadaşlarla Tartışıyorsunuz. Ben Fiyatın Neden Bu Kadar Olacağını Skype Üzerinden Belirttim Madem Böyle Bir Sistemi Kullanmak İstiyorsunuz Para Kazanmak İstiyorsunuz o Zaman Vermelisiniz o Miktarı Ayrıca o Mikatrın 6 - 7 Katını Hiçbirşey Yapmadan Kazanacağınızı Belirttim. Şu Anda 25 Kanal Bağlayıp Günlük 18 - 20 Dolar Arası Kazanç Sağlayan Arkadaş Var Hiçbirşey Yapmadan Kazanıyor Bu Miktarı.

Böyle Bir Sistemi Yazmak Kolay Değil Ayrıca Sürekli Giderleri Var Bugün Skypede Konuşurken Söyledim Tekrardan Söylüyorum Böyle Bir Sistem Yapılsın Bana Sunulsun Kazanacağımı Biliyorum Çünkü Fiyatı İsterse 300 TL Olsun Zaten Ben Bu Paranın 4 5 Katını 1 Ayda Kazanacam Hemde Hiç Uğraşmadan 5 Dk Düşünmeden Alırdım.

Neyse Birbirimizin Kalbini Kırmaya Gerek Yok. Şu Anda Sistemde Bulunan Müşterilerim Benim İçin Çok Değerli 20 Liradan Verip 1000 Kişi Olacağına 180 Liradan Verip 100 Değerli Müşteri ile Çalışmak Benim İçin Daha iyi Varsa Böyle Bir Sistem Çıkartan Gidip Onlardan Alırsınız Benim Amacım Burada Para Kazanmak Değil Bunu Muslera06(Serkan) Hocamda Biliyor Gidip Kendisinede Sorabilirsiniz.

Cümleten Hayırlı Geceler.

Ben programı alalı 4 gün oldu. 3 gün deneme süresiydi herkes için zaten ben fazladan 1 gün kullanmış oldum. Ve bu 1 gün sanırım 12 liraya denk geliyor ki bana 28 lira geri ödeme olmuş. Bunu da bi açıklar mısın neden böyle. Ben 40lira gönderdim EFT masrafı ile 46 lira harcama yaptım. EFT masrafını geçtim bana neden yatırdığım tutar gönderilmedi? Geri aldığım ücret 28 lira. Böyle iş mi olur kendi paramızı bize sadaka diye mi veriyorsunuz??

İnanmayan olursa dekontları koyabilirim.

Ben programı alalı 4 gün oldu. 3 gün deneme süresiydi herkes için zaten ben fazladan 1 gün kullanmış oldum. Ve bu 1 gün sanırım 12 liraya denk geliyor ki bana 28 lira geri ödeme olmuş. Bunu da bi açıklar mısın neden böyle. Ben 40lira gönderdim EFT masrafı ile 46 lira harcama yaptım. EFT masrafını geçtim bana neden yatırdığım tutar gönderilmedi? Geri aldığım ücret 28 lira. Böyle iş mi olur kendi paramızı bize sadaka diye mi veriyorsunuz??

İnanmayan olursa dekontları koyabilirim.

Bende geri ödeme aldım. Skype da arkadaş belirtmişti zaten hesabı ticari olduğu için %17 kesinti varmış bu kesintiyi çıkartıp miktarı yollayacağım, kabul edenler pm atsın yollayayım demişti. Bundan dolayı 12 TL kesinti var 1 günlük kullanımından değil.
Ayrıca umarım sistem istediğiniz gibi olur ve kat kat kazandırır arkadaşlar.

Bende geri ödeme aldım. Skype da arkadaş belirtmişti zaten hesabı ticari olduğu için %17 kesinti varmış bu kesintiyi çıkartıp miktarı yollayacağım, kabul edenler pm atsın yollayayım demişti. Bundan dolayı 12 TL kesinti var 1 günlük kullanımından değil.
Ayrıca umarım sistem istediğiniz gibi olur ve kat kat kazandırır arkadaşlar.

Benim haberim yok. Ben sesli olarak sisteme katılamadığımı defalarca belirtmiştim. Skype'den de yazmıştım Muslera hocam sana sonradan açıklama yapar Faster dedi ancak Faster hiç de açıklama gereği hissetmedi heralde ki açıklama yapılmadı bana. İnsan yerine bile konulmadan böyle birşey yapılıyor madem ben de hakkımı helal etmiyorum.

Umarım bundan sonra kullananlar için daha düzgün işler olur.

Ayrıca 40 liranın %17 si 6,8TL yapar bunu da hesaplarsak; 40 - 6,8 = 33,22 TL yapar. Bana 28 Lira gelmiş 5,2 TL'sine ne oldu? EFT ücreti demeyin ona da. O beni ilgilendirmez. Adam bizden 40 lira isterken biz 6 liralık EFT masrafını ondan mı kestik?

Alın inanmayan için kanıtı. Toplam bana olan maliyeti 46 Lira!
l75q2.jpg

bırak dostum boşver.para için yapmıyorum diye dolaşmak kolay :)

bırak dostum boşver.para için yapmıyorum diye dolaşmak kolay :)

zaten boyle bir programıı hiç kimse bedavaya vermesini veya dagıtmasını bekleyemezdi ama tabikide madem birde bu işte ticaret yapmaya çalışıyorsunn ozaman bu işin birde ahlaki kuralları vardırr siz malesefki bu konuda sınıfta klamışssınızz (programı yazan arkadaş için söylüyorum bunu ) şahsi fikrime görede aşırı derecede uçuk bir fiyat verilmiş prograın ucreti içinn zaten bu demiş oldugunuzz rakamın 3/4 aylık vereceginiz paraya çok daha iyiside yaptırılabilirr veya aynı şekilde 3/4 kişi bir oluptaa bu programdan daha iyidiside yaptırılabilirr hemde sınırsızz kullanım hakkıyla sahip olursunuzz programa olacak olan guncvellemeler içindee zaten prograı yazan kişiyee cuzi bir miktar karşılıgında yaptırabilirsinizz

Şahin hocam dünkü hata kodları tekrardan olmaya başladı. Bugün video çektim an itibariyle daha önce pc me bağlanıp baktığın hata kodlarını vermeye başladı. Arkadaşımın hesabından öyle bir sorun yok. Benim hesabıma bir bakın lütfen.

Arkadaşlar Belirttiğim Gibi Ticari Hesap Olduğundan Dolayı %18 Devlet Vergisi Alınıyor İsterseniz Vergi Numaramı Vereyim Gidip Hesapları Kontrol Ettirin Ayrıca İsteyen Gidip Sordurabilir Böyle Bir Ticari Hesap Bulunuyormu Bulunmuyormu. Ayrıca EFT Yaparken Bende 4 TL Ödüyorum Onuda Size Yansıtmıyorum Eğer Yansıtacak Olsaydım Size 25 TL Göndermem Gerekiyordu. Ayrıca Bu Fiyat Bu Program İçin Çok Pahalı Yazmış Arkadaş Yap Aynısını Sana Aylık 300 Lira Ödeyeyim.

Arkadaşlar Belirttiğim Gibi Ticari Hesap Olduğundan Dolayı %18 Devlet Vergisi Alınıyor İsterseniz Vergi Numaramı Vereyim Gidip Hesapları Kontrol Ettirin Ayrıca İsteyen Gidip Sordurabilir Böyle Bir Ticari Hesap Bulunuyormu Bulunmuyormu. Ayrıca EFT Yaparken Bende 4 TL Ödüyorum Onuda Size Yansıtmıyorum Eğer Yansıtacak Olsaydım Size 25 TL Göndermem Gerekiyordu. Ayrıca Bu Fiyat Bu Program İçin Çok Pahalı Yazmış Arkadaş Yap Aynısını Sana Aylık 300 Lira Ödeyeyim.

Konu İçerisinde Tartışmaya Devam Eden Arkadaşları Forumdan Uzaklaştıracağım Bunuda Belirteyim.

şahin hocam pm attım bi bakın lütfen :(
hata kodu şu:

Hocam Yetkilendirme ile Alakalı Onura Söyledim Bakacak Ona Sabah Aktif Olur Hesabınız.

şahin hocam pm attım bi bakın lütfen :(
hata kodu şu:

Hocam Yetkilendirme ile Alakalı Onura Söyledim Bakacak Ona Sabah Aktif Olur Hesabınız.

Hocam ilgilenirsen sevinirim.Tüm sitelerde aynı hatayı veriyor.

l81gx.png

Belirttiğim Gibi Bazı Hesaplarda "Boş Bildirim" Olarak Bazılarındada "home/videolar/video.mp4" Şeklinde Gelmektedir Gerekli Bilgilendirmeyi Özel Mesaj Olarak İkinizede Yaptım. Hayırlı Günler.

Hocam iade bekliyorum 2 gundur. Hesap bilgilerimi gonderdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri