YouTube'la Uzun Süredir Uğraşıyorum

Ege Beşe

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bugüne kadar internetten para kazanmakla çok uğraştım,hiçbirinide başaramadım açıkcası.Sürekli yatırım yaptım,yatırım yaptım ama hiçbir şekilde elime kendi kazancım geçmedi.

2 kere Videoyap gibi bot aldım gene kullanamadım,android için .apk dosyası satın aldım yayınladım tutmadı.1 site açmıştım Mayıs 2014'de bugüne kadar toplam ziyaretçi 611k ancak ondanda kazanamadım içerisinde AdSense bağlı ama ondanda gelmedi para.

Daha 15 yaşındayım,sizce nasıl kazanabilirim?
Son kez yatırım yapıp artık kendi paramı nasıl kazanabilirim?
Abilerim lütfen bir yardım edin,cidden gına geldi.Paraya ihtiyacım yok sağolsun ailem bana gereken yardımı yapıyor allaha şükür.Ancak artık internetten kendi paramı kazanmak istiyorum.Aileme bakın bunu internetten kazandım demek istiyorum.

Derslerine çalış ailene "bakın bu üniversiteyi kazandım" de daha çok sevinirler.

Abilerim lütfen bir yardım edin,cidden gına geldi.Paraya ihtiyacım yok sağolsun ailem bana gereken yardımı yapıyor allaha şükür.Ancak artık internetten kendi paramı kazanmak istiyorum.Aileme bakın bunu internetten kazandım demek istiyorum.

Kendinde demişsin zaten paraya ihtiyacım yok diye.Ailene bişey kanıtlamana gerek yok herkes kazanacak diye birşeyde yok.Okulunu oku onlara zaten bakın ben şurayı kazandım doktor olucam avukat olucam dersen yeter onlara :)

senin yaşında gta oynuyoduk biz :D madem ihtiyacın yok paraya ki bu yaşta ne ihtiyac olacak orasıda ayrı bişey de boşver oyununu oyna dersine çalış

Bu tarz konular (çok ciddi bi sebep olmadıkça) ban sebebi olsa çok güzel olmaz mı?

Derslerine çalış ailene "bakın bu üniversiteyi kazandım" de daha çok sevinirler.

O konuda şüphen olmasın abim gittiğim lise ve notlarım gayet yerinde.

Kendinde demişsin zaten paraya ihtiyacım yok diye.Ailene bişey kanıtlamana gerek yok herkes kazanacak diye birşeyde yok.Okulunu oku onlara zaten bakın ben şurayı kazandım doktor olucam avukat olucam dersen yeter onlara :)

Ama işte artık yatırım yaptığım paranın,harcadığım paranın kendi param olmasını istiyorum.

youtube a video yükle

İşte onu 15-20 kanalda nasıl yaparım onu merak ediyorum.

senin yaşında gta oynuyoduk biz :D madem ihtiyacın yok paraya ki bu yaşta ne ihtiyac olacak orasıda ayrı bişey de boşver oyununu oyna dersine çalış

Oynuyorum rahatça :D Hatta onunla ilgili kanalımda var :D

Bu tarz konular (çok ciddi bi sebep olmadıkça) ban sebebi olsa çok güzel olmaz mı?

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi > Youtube Kazanç Hakkında Soru Ve Sorunlarınız > Yeni Başlayanlar >

Yardımlaşma kategorisi bende bir soru sordum,ban sebebi olması için gerekli bir neden yok.Kategorim doğru.

Ama işte artık yatırım yaptığım paranın,harcadığım paranın kendi param olmasını istiyorum.

Senin bu yaşta kazandığın 150-200 lira ile ne yapacaksın ne yatırımı yapacaksın :D hadi 1500-2000 de bu forumda öyle onbinler yüzbinler kazananlar çok az adamlar 7/24 bu işi kovalıyor senin yapman gereken görevlerin var derslerin vs.

Kısaca bu yaşta yatırımı bırak derslerine bak :)

Ha şu olur aylık (eğer kendin kazanabiliyorsan yani birşeyleri başarabiliyorsan) 200-300 lira kazanır harçlığını çıkarırsın :)

bence birileri foruma şaka yapıyor bu tarz konularla ne zaman girsem buna benzer başlıklar..

Bırakın artık bi yaş sınırı da gelmesi lazım bence forum a TC kimlik onayı falan yada

[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]

bak sen bu kiişiden ilk ref alma yöntemleri öğren sırf reflerden ayda 1 bin tl çıkarırsın :D

Senin bu yaşta kazandığın 150-200 lira ile ne yapacaksın ne yatırımı yapacaksın :D hadi 1500-2000 de bu forumda öyle onbinler yüzbinler kazananlar çok az adamlar 7/24 bu işi kovalıyor senin yapman gereken görevlerin var derslerin vs.

Kısaca bu yaşta yatırımı bırak derslerine bak :)

Ha şu olur aylık (eğer kendin kazanabiliyorsan yani birşeyleri başarabiliyorsan) 200-300 lira kazanır harçlığını çıkarırsın :)

İşte onu nasıl yaparım,merak ettiğim şey bu :D

[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]

bak sen bu kiişiden ilk ref alma yöntemleri öğren sırf reflerden ayda 1 bin tl çıkarırsın :D

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/60533-youtube-kanal-takip-scripti-30tl.html

http://www.ytpara.com/etkinlikler/60528-ilk-yazana-onaysiz-kanal.html

İlk mesajlara bakarsanız kendimi ne kadar geliştirdiğimi göreblirsiniz :D

Bu günde doyduk çok şükür :D

---------- Spam Engelliyici 04:31 ---------- Önceki Mesaj 04:31 ----------

İşte onu nasıl yaparım,merak ettiğim şey bu :D

Deneyerek :)

bence birileri foruma şaka yapıyor bu tarz konularla ne zaman girsem buna benzer başlıklar..

Bırakın artık bi yaş sınırı da gelmesi lazım bence forum a TC kimlik onayı falan yada

O zaman görmezden gel,yapabileceğim bir şey yok.
Girerken yaş sınırı yoktu.

Merhaba arkadaşlar,
Bugüne kadar internetten para kazanmakla çok uğraştım,hiçbirinide başaramadım açıkcası.Sürekli yatırım yaptım,yatırım yaptım ama hiçbir şekilde elime kendi kazancım geçmedi.

2 kere Videoyap gibi bot aldım gene kullanamadım,android için .apk dosyası satın aldım yayınladım tutmadı.1 site açmıştım Mayıs 2014'de bugüne kadar toplam ziyaretçi 611k ancak ondanda kazanamadım içerisinde AdSense bağlı ama ondanda gelmedi para.

Daha 15 yaşındayım,sizce nasıl kazanabilirim?
Son kez yatırım yapıp artık kendi paramı nasıl kazanabilirim?

Bu yaşta Stresden saçlarını döküp,kızlarla dolaşıp eğlenmek yerine asosyalleşmek mi istiyorsun boşver oku oku oku ;)

sadece yardım ıstemıs,sonucta kımse anasının karnında ogrenmıyo

Bu forumda herkesin yardıma ihtiyacı var.. Şuan durumu iyi olanlar güzel kazanç sağlayanlar konu açıp yardım isteyerek mi öğrendi bu işi ? Eğer böyle olduğunu düşünüyosanız yanlış yoldasınız.. Herkes hakettiği kadar kazanır..

Bu yaşta Stresden saçlarını döküp,kızlarla dolaşıp eğlenmek yerine asosyalleşmek mi istiyorsun boşver oku oku oku ;)

Cidden hepsini yapıyorum söylediklerinizin,artık hiç içim acımadan harcayabildiğim para istiyorum.Sonuçta babamın parasını harcarken içimde "ulan o adam o kadar çalışıp kazandı sen onun parasını harcıyosun" şeklinde bir düşünce oluyor.Hani bunun yerine paraları saça saça gerektiğinde bağış yaparak rahatça harcamak istiyorum.

sadece yardım ıstemıs,sonucta kımse anasının karnında ogrenmıyo

Teşekkürler :)
------------

Artık Help To Share şeyini aldım bakalım 7 gün işe yarıyor mu? Yarıyorsa alıcam.Son kez baba parasıyla olan yatırımımı yaptım.
Bismillahirahmanirahim

Bu forumda herkesin yardıma ihtiyacı var.. Şuan durumu iyi olanlar güzel kazanç sağlayanlar konu açıp yardım isteyerek mi öğrendi bu işi ? Eğer böyle olduğunu düşünüyosanız yanlış yoldasınız.. Herkes hakettiği kadar kazanır..

valla dostum 1,5 senedır ugrasıyorum bu ısle gerek admınlerden gerek uyelerden yardım ıstemısımdır.ve hala yardıma ıhtıyacım oldugunu dusunuyorum.zaten forumun mantıgı yardımlasmaktır.yardım edersın etmezsın bu sana kalmıs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri