Youtubenin yeni plolitikası

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Bugün para kazanmalar gitti ve eski kanallarımda plus bağlantısını kes bağla yapacaktımki karşıma çıkanlara bakın böyle giderse para kazanmayı açma hayal olacak.. Bu yüzden birçok kişinin başı ağıracak çözüm bulmamız gerek..

videolar gidecek mi diyor?

Bakalım bu sorunun altından nasıl kalkacaz yada kalkabilecek miyiz çok merak ediyorum

[MENTION=124]EnemyHunter[/MENTION] mlsf birşeyler değişmiş eski kanalımda kes bağla yapmaya çalıştım ve resimdeki hatayı aldım..

Ayrıca plus da ayar kısmına girdiğiniz zaman sayfa sil ibaresi çıkıyor sadece.. Konudaki gibi değil yani çok saçma şeyler oluyor umarım sonu hayırlı olur..

Ben denedim videolar silinmiyor. Yeni bir alt kanal oluşturup kanalını oraya aktarıyor.

Edit: Pardon benim dediğim farklı bir olaydı,karıştırdım :)

Zaten bu dediğim olay bazı kanallarda olmuyor ben eski ve plus bağlantılı kanalımda deniyoru bunu ve karşıma çıkıyor..

Offf arkadaşlar adsense hesaplarımız riski fazlalaştı elimizde temiz adsense nerdeyse kalmadı.Adsense kanal durumuna düştü.Youtube saldırılara devam ediyor.Çok canım sıkılmaya başladı.

Arkadaş kimse mi bu hatayı yaşamıyor kanallarımı para kazanmaya açamaıyorum yardım edin.. :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri