Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu Ytpara ban rekorunu kırar gibime geliyor.
Bir an önce kapatılmalı diye düşünüyorum

Hepimize geçmiş olsun o zaman, mevcut botlar da patates oldu.

Alex'in Banlanma Sebebi

Üslubumuza dikkat ediyoruz . Görüşlere saygı duyalım. Tekrarında uyarmam

boş boş yorum yapmatan ne anlıyorsun bir türlü anlam veremıyorum ne kadar gereksiz yorum var.

önceden burdan giriyorduk burdan deneyen var mı ? http://ktunnel.net/ ben fransadayım

bazı arkadaşlar 30 martdan sonra kalkar demiş yani hükümetin düşceğini söylemiş ama biraz aklınız varsa anlarsınız hükümet gine kalıcak bunu görmek zor mu bilmiyorum ama akpnin %5 oy katbetmesi demek seçimi kazanamıcak demek değil bunu dememın sebebi boşuna umutlanmayın hayal kurmayın sonra üzülürsünüz

en yakın zamanda açılır sorun değil youtube bunu en kısa sürede anlayıp mecbur olarak Türkiye ile işbirliği yapıcaktır

sadece amerikanın isteklerini mi yapmışlar bir araştır istersen? son günlerde haber takip etmediğin ortada. sadece amerikanın lafını dinlese tamam diyecem ama öyle bir şey yok. özel bilgi istemiyor o videoyu yayınlama diyor. mahkeme kararını dinlemezse sonucuna katlanır.

valla adamlar icin hicbir seyin degistigi yok, giren hala giriyo, yazık hükümete internete sansür getirebilecegini sanıyorlar..

bana deseler abd vatandışlığı vereceğiz sana hiç düşünmem hemen geçerim, 3. dünya ülkenin 3. sınıf vatandaşı olmaktansa bana insan muamelemesi yapan bir ülkenin vatandaşı olurum. avrupa bize bir yerleriyle gülüyor. bu nasıl yaşamdır ?

Arkadaslar zenmate eklentisini kurun twitterdan tecrübe edindik

Biraz empati yapalım mı?Şöyle düşün Amerika veya İngiltere dünyanın herhangi bir tarafını işgal etmezden evvel ( bu veya buna benzer bir şey de olabilir sadece örnek verdim) bakan,başbakan,istihbarat sorumluları ve askeri yetkilileri bazında kafa kafaya vermişler neler yapabileceklerini ve nasıl bir yol izleyeceklerini konuşuyorlar.Bu konuşmaları amerikanın veya ingilterenin içinden bir yapı dinliyor ve karşı tarafa servis ediyor ve bununla kalmayıp tüm bunları dünyaya servis ediyor.Sence Amerika veya ingiltere böyle bir durumdan ne yaparlardı?

Biraz daha empati yapalim istersen, o ulkelerden her hangi birinde ulkenin basindaki kisinin bu tarz yolsuzlukla ilgili ses kayitlari ciksa ne yaparlardi ?

Beyler kişiye saygınız yoksa makama saygınız olsun biraz.Siyaset içerikli mesaj yazan arkadaşlarada sonsuz saygılar ve sevgiler..

EfeAzPy.png

üyelikler açıldı misafirler kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri