Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lafın Bittiği Yer Burasıdır.
saplantı ve Önüne Geçilemez bir Hak İhlalidir.
Adalet mülkün temelidir , Yasamız altında Adaletsizlikler Devam Etmektedir.

Herşeyi oturttum tüm hazırlıklarımı yaptım 2 hafta özgün videolar hazırladım tam youtube girecektim ki videoları site kapandı bu nasıl bir şanstır ya

Türkçe çalışanlara kötü oldu. Aynı zamanda Twitter'da kapatıldığında, oradan da ekmek yiyen adamlar vardı onlarında ekmeği ile oynandı. Neyse kısa zamanda açılır umarım.

Ceza puani alinca uyari geliyo mu :D

Ceza puanı uyarıdır zaten yani geliyor. Diğer adı da uyarı puanı zaten yukarıda ki duyuru da forum uyarı/ceza sistemi konusunu incelesin bilgisi olmayan arkadaşlar oradan gerekli bilgiye ulaşabilir

Arkadaşlar yabancı içerik çalışanlar için Adsense yansımalar devam ediyor. Peki adsense istese turnelere para vermeyebilir mi?

Twitter neden kapatildigini bilmeyenler gidin ilk önce bunu arastirin bana laf atacaginiza...

Ben lafa degil icraata bakarim! Ha fikrimi begenmiyor ola bilirsiniz saygi duyarim 30 mart yakin ;)

Ceza puanı uyarıdır zaten yani geliyor. Diğer adı da uyarı puanı zaten yukarıda ki duyuru da forum uyarı/ceza sistemi konusunu incelesin bilgisi olmayan arkadaşlar oradan gerekli bilgiye ulaşabilir

Uyaridan kastim bildirimlerde gorunuyor mu yani 5 puan ceza yedin dikkatli ol diye? :D

google'un merkezi abd'de, youtube obama'ya muhalif videolarla dolu. obama youtube'yu kapatırım dedi mi hiç ? diyemez de zaten ? uçururlar hemen o koltuktan çünkü abd demokrasiyle yönetiliyor. biz kuzey kore diktatörlük saltanat rejimi gibi ilkel bir yönetim biçimiyle yönetiliyoruz. ama her halk kendine yakışan gibi yönetilirmiş.

ya hocam demokrasiyle ilgi yok bu durumun ben tabiki kapatılmasını sorgulamıyorum ama

Amerikan baskanını Yahudi İSrail Zenginleri seçer
Youtube bir yahudi kuruluşudur

Obama kapatamaz dogrudur:)

Şeriat geliyor. Az kaldi . birilerinin sonu Kaddafi gibi olacak. Esad gbi ayakta duramayacak.

Tamam simdilik tedbir karari felan acilir diyoruz da kimse yy ve twitterin bu konudaki tutumunu dikkata almiyor. Vetoya veto cekerlerse görürsünüz. İnş. Bi rest cekerlerde. Komple biter.bu olay

[MENTION=6066]CennetKapisi[/MENTION] üyeye buradan açık uyarı... Kimsyi çıkartmayacağım ve banlamayacağım demiştim... Son kez Kelimelerin için uyarıyorum....

Diktatörlük olsa kimse ağzını açıp diktatör diyemez bunu anlayın ilk önce bilmiş bilmiş konuşacağınıza. Adamlar gelmiş senin mahkeme kararlarını tanımıyor, ama diğer ülkelerin kararlarını tanıyor, sen kapatınca ülkesinde kapattıranlar bile çıkmış Türkiye hakkında atıp tutuyor içimizden bazılarıda onlar öyle dedi diye konuşup duruyor, açın bakın bir onlar kaç hesap kapattırmış ne olmuş. Kapanması güzel değil evet ama bizim kararlarımıza da uymak zorundalar kimse kusura bakmasın. Bunlar ta Osmanlı Devletinden beri uğraşıyorlar bizimle daha da uğraşırlar. Uyanalım artık. Tekrarlıyorum evet açılmalı fakat onlarda bizim mahkeme kararlarımıza uymak zorundalar.

2 ay aradan sonra bu sabah türkçe bir kanal açmıştım :D
ne uğursuz adamım beaaa..

madem youtube forumundayız, bir kınama ya da gerekli açıklama yapılmalı bu forumdan da.

yt kapatıldı haberlerini gördüğümden gülme krizim geldi kendimi tutamıyorum

bugün bir kanalın topluluk aldı 2 saat sonra kapatıldı
seçim var iş stresi
pazartes saatler ileri alınıyor

sanırım bir sinir krizi geçiriyorum biri beni hastaneye götürsün :D

Bu başlık kapanır siyaset yapmayalım arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri