seçimden sonra açılır merak etmeyin bunlar son çırpınışlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oyle gencler var ki suan olan seyleri destekliyorlar![]()
Bilgi için sağolun hocam.DNS ile yinede yavaş oluyordu.Bunları ekleyince biraz daha iyi oldu.Teşekkürler.![]()
Hükümet'e laf yok!
Kapanacak diyorsa kapanacak! Bi YouTube yüzünden bunu demeye hakkin yok
en çok türkçe çalışan özgünlere yazık oldu geçmiş olsun valla
bu arada ilk defa bu kadar aktif bir konu gördüm bir araya gelmek için illa canımızınmı yanması lazımdı![]()
O zaman niye razi olmuyosun hocam verilen karara da simdi napicam, youtube a nasil girilir videosu mu ceksem diye dusunuyorsun? Kendini siyasete,partilere, kisilere o kadar kaptiran kisi var ki yanlisa yanlis demekten bile korkuyorlar. Her soylenene her yapilana alkis tutulduktan sonra daha cok yaptirimlar,yasaklar goruruz.
Hocam ben bunları direk kopyala yapıştır yaptım ama işe yaramadı? Nasıl yapıyorsunuz bunu
Çok gizli olan Genelkurmay ile MİT'in görüşmelerini yayınladığı için Youtube'a erişim TİB tarafından engellenmiştir!
bir haber sitesinde okumuştum hocam k bakmayın
Alamancı türk kardeşlerimiz izleyin eski videolarımızı size güveniyoruz![]()
Ben raziyim! Latife yaptim sadece ...
Twitter eger Türk mahkemelerini dinlese saygi duysa kapatilmayacakti ... ama onlar bize hice saydi iyi oldu kapatildi!
YouTube'inde pisligini biliyoruz...
Sen burda bir kac kurus kazaniyorsun diye Hükümete laf atamassin arkadas
Olduğunca da aktif olmalı zaten ve öylede kalmalı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.