Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
un.jpg

Çok gizli olan Genelkurmay ile MİT'in görüşmelerini yayınladığı için Youtube'a erişim TİB tarafından engellenmiştir! Deniliyor şimdi.

en çok türkçe çalışan özgünlere yazık oldu geçmiş olsun valla

bu arada ilk defa bu kadar aktif bir konu gördüm bir araya gelmek için illa canımızınmı yanması lazımdı :)

Olduğunca da aktif olmalı zaten ve öylede kalmalı...

O zaman niye razi olmuyosun hocam verilen karara da simdi napicam, youtube a nasil girilir videosu mu ceksem diye dusunuyorsun? Kendini siyasete,partilere, kisilere o kadar kaptiran kisi var ki yanlisa yanlis demekten bile korkuyorlar. Her soylenene her yapilana alkis tutulduktan sonra daha cok yaptirimlar,yasaklar goruruz.

Sıyaset yapmıyoruz.

Alamancı türk kardeşlerimiz izleyin eski videolarımızı size güveniyoruz :)

bir haber sitesinde okumuştum hocam k bakmayın

önemli değil hocam hatta gündemi takip ediyorsan duymuşsundur karşı dava açıldı sonra işte özgürlüğü kısıtlayıcı falan kararı çıktı ve twit in açılamsına karar verildi tib in 30 gün vakti var bu twit olayında kısacası telaşa gerek yok yt de de kısa sürede karşı davalar açılır mahkeme açılması yönünde karar verir tib yt yide 30 gün içinde açmak zorunda kalır tib mahkemeye başvurmazsa zaten 24 saate açılıcaktır mecburen tekrar

Özgürlüğün ülkesi adaletin temsilcisi :)

Ben raziyim! Latife yaptim sadece ...

Twitter eger Türk mahkemelerini dinlese saygi duysa kapatilmayacakti ... ama onlar bize hice saydi iyi oldu kapatildi!

YouTube'inde pisligini biliyoruz...

Sen burda bir kac kurus kazaniyorsun diye Hükümete laf atamassin arkadas

Yapma boyle. Pislik dedigin yerden niye para kazanmaya calisiyorsun o zaman?

Ey güzel insanlar, lütfen siyasi tartışmaya neden olacak postlardan kaçının. Zaten ağlanacak halimize güler olmuşuz bari birbirimizi kırmayıp üzmeyelim.

YT kapaması uzun sürmeyecektir, sonuçta YT tan para kazanan bolca kurumsal TR firması mevcut, kapalı bırakacaklarını sanmıyorum zaten kapamanın amacı belli :) seçim yasağı bittiği gün yani 31 mart ta açılır kanımca...

Asıl korkum, tw kapalı, yt erişim engelli, google dns leri blocklanıyor....
Adsense yarın bir gün hepimizi kapı önüne kor ise şaşırmayın derim :D

tr çalışanların bazıları
Bence biraz düşünmeniz için vakit kazandırır sizlere,başka kanallara saçma sapan yorumlar ve tehtitler telifler atanlar artık atamaz,muazzam bigiler verdim degilmi sizlere şuan;) ayrıyeten dolandırıcılar yapmayın artık tam bir ceo gibi konuştum,anlayanlar anladı hayırlı işler.
ayrıca youtube,twitter vs bu çagda yasaklarla hiçbiryere varılmaz yasaklar geri kalmışlıgın zayıflıgın temelidir,zaten ülke avrupa ülkelerine göre bence siz deyin 100 yıl ben diyeyim 150 yıl geri ne yazıkkı bu okumaklada olmuyor kafa yapıları degişmedikcede olmaz.

Olduğunca da aktif olmalı zaten ve öylede kalmalı...

Bu tür söylenmeler foruma sadece zarar verir söylim arkdaslar youtube kapanmıs olabilr ama yazık günah değilmi forumu bu laflarla indexlendirmeyin boşverin bence youtube girmeye yönelik ayrıntılarıda paylasmayın skypeden konusun üç gün sonra bu forumada yasak gelsin istemem belki bu yazılanlardan böyle bir şey mümkün değildir ama burdaki laflar boş çırpınış sadece açılırsa açılır açılmassa vpnden yabancı dil çalışılır bunun üzerinde çok fazla konusulmasını neden istediniz onuda anlamadım

kapatmanın mahkeme kararı olmadan yapıldığı ve idari tedbir uygulandığı öğrenildi.

Bu cümle önemli bence, kalıcı olmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri