Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapatılmanın seçime kadar geçici olduğu bilgi mi tahmin mi ?

bence gercek secime kadar ortalıgın fazla karısmaması icin önlem bunlar :)
sonradan düzelcek

Türkçe içerik çalışan arkadaşlara geçmiş olsun.

günlük 20 tl kazanıyordum 170K facebook fan sayfam vardı sarkı paylasıyordum gitti oda :(

kusura bakmayın ama bu hükümet başımıza bela..

tek tarafı bakmamak lazım aslında olaya kardeşim mahkeme kararlarına uymuyorlar kapatılınca herkez isyan ediyor

Soz konusu savcilik ve buna mutakib Mahkeme kararinin icerigini burada aciklmayacagim. (Isteyen arastirir bulur)

Sunu unutmayin bu tur dinlemeler telefonun kriptolu , telefonun eski vs gibi seylere bakmaz.

Kriptolu telefonu su anda parasini verip sizde alabilirsiniz.

''ne hakla dinlenir başka kişiler tarafından ?'' dediginiz dinlemeleri yapan kurumlar T.C Mahkemeleri ve TC bagli resmi bir kurumdur. Dinlemelerin hepsi yasaldir. (Telefon konusmlari)

Velevki tum bunlar illegal sekilde yapilsin. O telefon kayitlarinda duydugunuz seylerin bugun milyonda birini normal bir vatandas veya baska bir siyasi parti uyesi konusmus olsa idi simdi onun yeri neresiydi siz daha iyi biliyorsunuz ..

(Velevki ) IllEGAL sekilde yapilmis bir dinlemede BASKA BIR SUC ortaya cikar ise dinleme yapilan kisiler arasinda (Her kim olursa olsun)sizin mntiginiz ile bu suc , suc olmaktan cikiyor yanlis anlamadi isem ?

Eger yanlis anladi isem zaten siz o ses kayitlarindan cikarmaniz gerekeni cikarmissiniz demektir.

Bu kadar uzun şeyler yazmanıza gerek yoktu hocam . Ben sağ görüşlü büyüdüm yetiştim . Bu başbakan aranıyordu ve sonunda geldi . Ben başbakanımızın bunları yaptığına inanmıyorum .
Bu konuya girip cevaplar verip ban yemek istemiyorum .
İyi çalışmalar

son tapeler ağır gelmiş olabilir..

Sıkıntı yok Dont panic !

C:\Windows\System32\Drivers\etc Klasörün içindeki hosts Dosyasını notpad ile açın içne şunları ekleyin:

199.59.148.12 t.co www.t.co
199.59.150.7 twitter.com
199.59.150.7 www.twitter.com
199.59.148.11 about.twitter.com
173.194.112.71 youtube.com
173.194.112.68 http://www.youtube.com

VPN gerek kalmadan twitter ve youtubeye girersiniz

Kolay gelsin.

Eğer devam ederse bizler toplanıp eylem falan yaparız beyler işin ucunda kaynağımız var?

arkadaşlar şuan facebook adresime kuzey koreli elamanları ekliyorum arkadaş olarak. daha da artık almanıyla, ingiliziyle ortam yapmam.

Acaba şu hacklar TİB e saldırsa Anonymous , Redhack ... ne olurdu acaba düşünmeden edemiyorum :D

Diziciler için kötü oldu

yeni yasayla mahkeme kararı olmadan kapatılabiliyor zaten. boşuna mı o kadar karşı çıktılar o yasaya? bugün twitterın mahkemeye yaptığı başvuru da reddedildi. twitter da aynı şekilde kapanmıştı. fakat yasa çıktıktan sonra mahkeme emri olmuş olmamış bi fark yok. o yüzden hiçbir mahkeme ile açtıramazlar.

şimdi biraz baktımda

TİB Başkanı tarafından verilen erişimin engellenmesi kararı, 24 saat içinde sulh ceza hakiminin onayına sunu lacak. Hakim, onayına sunulan konuyla ilgili 48 saat içinde karar verec ek. Soruşturma aşamasın da verilen hakim kara rı, sulh ceza mahkeme leri tarafından verilecek. Bu karar, birden fazla sulh ceza mahkemesi bulunan yerlerde, HSYK tarafından belirlenen mahkeme tarafından verilecek.

bu kısa bişi kısacası bu tib in getirdiği engel kısa süreli oluyor mahkeme kararı olmadıkdan sonra açılmak zorunda

Arkadaşlar bakın gerçekten sizden rica ediyorum... Lütfen kelime sçimine dikkat edelim ve seviyeli şekilde tartışma devam etsin... Konunun açık kalamsı için çabalıyorum ama, çok fazla report geliyor... Şimdiye kadar hep konu kitlendi şikayet, yok siyaset şikayet dediniz, ve konuların kilitlenmesinden şikayet ettiniz... Gördüğünüz üzere konu açık... Lütfen ama lütfen seviyeyi koruyalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri