CennetKapisi
Yasaklanmış
simdi varya youtube'a nasil girilir videosuda yapilmaz ha! 
twitter'de 3-4 günde 5 bini bulmustum
twitter'de 3-4 günde 5 bini bulmustum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam Ip değiştirmeye gerek yokki
77.88.8.8
77.88.8.1
yandex dns kullanın hiç bir sorun olmaz
Kapatılmanın seçime kadar geçici olduğu bilgi mi tahmin mi ?
Türkçe içerik çalışan arkadaşlara geçmiş olsun.
kusura bakmayın ama bu hükümet başımıza bela..
Soz konusu savcilik ve buna mutakib Mahkeme kararinin icerigini burada aciklmayacagim. (Isteyen arastirir bulur)
Sunu unutmayin bu tur dinlemeler telefonun kriptolu , telefonun eski vs gibi seylere bakmaz.
Kriptolu telefonu su anda parasini verip sizde alabilirsiniz.
''ne hakla dinlenir başka kişiler tarafından ?'' dediginiz dinlemeleri yapan kurumlar T.C Mahkemeleri ve TC bagli resmi bir kurumdur. Dinlemelerin hepsi yasaldir. (Telefon konusmlari)
Velevki tum bunlar illegal sekilde yapilsin. O telefon kayitlarinda duydugunuz seylerin bugun milyonda birini normal bir vatandas veya baska bir siyasi parti uyesi konusmus olsa idi simdi onun yeri neresiydi siz daha iyi biliyorsunuz ..
(Velevki ) IllEGAL sekilde yapilmis bir dinlemede BASKA BIR SUC ortaya cikar ise dinleme yapilan kisiler arasinda (Her kim olursa olsun)sizin mntiginiz ile bu suc , suc olmaktan cikiyor yanlis anlamadi isem ?
Eger yanlis anladi isem zaten siz o ses kayitlarindan cikarmaniz gerekeni cikarmissiniz demektir.
Evet hocam DNS değiştirince girilebiliyor.
kusura bakmayın ama bu hükümet başımıza bela..
DNS sorunsuz olduğuna emin misniz?
son tapeler ağır gelmiş olabilir..
ben şu an giriyorum
yeni yasayla mahkeme kararı olmadan kapatılabiliyor zaten. boşuna mı o kadar karşı çıktılar o yasaya? bugün twitterın mahkemeye yaptığı başvuru da reddedildi. twitter da aynı şekilde kapanmıştı. fakat yasa çıktıktan sonra mahkeme emri olmuş olmamış bi fark yok. o yüzden hiçbir mahkeme ile açtıramazlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.