Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf konu aksiyonlu diye takip ediyorum. Mübarek ne kadar Mod, Süper Mod, Admin varsa konuda. Hahaha :D

Tetikteler. :D

Ya ben aslinda yurt disindayim diye seviniyordum rahat ederim bol bol spam yaparim diyordum iyide türkce videolari türkler izleyemedikten sonra neye fayda...

Biri bana bi fikir edinsin! :D

Türkçe çalışanlar etkilenir ama kazançlar hepten sıfıra düşmez avrupada,amerikada,avustralyada dünyanın her yerınde varız

Gerisi beni ilgilendirmiyor.
Senin dünyada varız dediğin Almanya-Hollanda-Fransa hariç olduğun ülkelerdeki Türkleri toplasan kaç yüzbin ederki?
Bu 3 ülkede de 6-6,5 milyon felan Türk yaşadığını varsayalım.
Kaçı çocuk kaçı yaşlı kaçı nete girmiyor?
Adamlar Dizici Almanya'daki adam Çocuklar Duymasın yeni bölüm çıktığı gibi izliyormu?

Yani biraz daha mantıklı cevaplar yazalım.
Türkçe içerik çalışanların 1-2 güne bariz şekilde kazançları düşecek.
Şu anda Twitter yasağı gibi Daha İP+DNS bazlı yeni yeni yasaklanıyor Youtube.
Ben şu anda Dns ile giriyorum ama Video ilerlemiyor felan.
Yani modemi resetlesem YT hiç açmaz büyük ihtimal.

+ Vpn vs girmek PROXY bazlı YT'ye girmek demek, Burda birçok arkadaşında dediği ve yazdığı gibi çok çok değişik iplerden Kanallara girmek SPAMA düşürüyor kanalları.
EeEe Zaten Spam video çalışıyoruz.
Bu aşamada kanalların ömrü zaten kısayken daha da kısalacak.

Kısaca yazmak istedim ama baya uzun oldu.
Sonuçta Herkes bu işten Zararlı Çıkacak. . .

Beyler detayına indiğimde Mahkeme kararı yokmuş sadece idari tedbir olduğu söleniyor kısacası tib 24 saat süreylemi ne kapata biliyordu sanırım yeni yasa aklımda değil okumadımda zaten öle :D ama Mahkeme kararı olmadığı için kısa süreli kapalı kalır Mahkeme kararı gelirse sonu neolur bu işin bilemem .

twitterdada mahkeme kararı yokki daha doğrusu yetkisi olmayan iş yapılmış anayasa mahkemeside yürütmeyi durdurdu işte. rahat olun beyler kurcalıyorum dns değiştirmeden program kullanmadan girebileceksiniz

montaj veya değil youtube kapandı .........of ya

Ben şuanda girebiliyorum.
Şahsi düşüncem ortalığı biraz karıştırmak istiyorlar sadece bu yüzden kapandı.Dikkatler twitter ve youtube üzerine çekilip işlerini görecekler..

yazılan mesajlar incelenip gerekli ceza puanları verilecektir.
siyasete çekilmeyecek bir durum değil ama bu konuda karşılıklı atışmamaya özen gösterirsek sorun çıkmaz.

Ayip arkadas ya siyaset bi kenara bu özgürlüktür
Özgürlük baskasina zarar vermesikce kisitlanamaz kacinci yy da yasıyoruz ya.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Kriptolu devlet telefonlarınımı dinlemek yasal hocam ? Yapmayın lütfen
Amacım siyaset değil ama bu dediğinizi doğru bulmuyorum devlet başkanının telefonu ne hakla dinlenir başka kişiler tarafından ?

Soz konusu savcilik ve buna mutakib Mahkeme kararinin icerigini burada aciklmayacagim. (Isteyen arastirir bulur)

Sunu unutmayin bu tur dinlemeler telefonun kriptolu , telefonun eski vs gibi seylere bakmaz.

Kriptolu telefonu su anda parasini verip sizde alabilirsiniz.

''ne hakla dinlenir başka kişiler tarafından ?'' dediginiz dinlemeleri yapan kurumlar T.C Mahkemeleri ve TC bagli resmi bir kurumdur. Dinlemelerin hepsi yasaldir. (Telefon konusmlari)

Velevki tum bunlar illegal sekilde yapilsin. O telefon kayitlarinda duydugunuz seylerin bugun milyonda birini normal bir vatandas veya baska bir siyasi parti uyesi konusmus olsa idi simdi onun yeri neresiydi siz daha iyi biliyorsunuz ..

(Velevki ) IllEGAL sekilde yapilmis bir dinlemede BASKA BIR SUC ortaya cikar ise dinleme yapilan kisiler arasinda (Her kim olursa olsun)sizin mntiginiz ile bu suc , suc olmaktan cikiyor yanlis anlamadi isem ?

Eger yanlis anladi isem zaten siz o ses kayitlarindan cikarmaniz gerekeni cikarmissiniz demektir.

Forumdan uçurulma pahasına da olsa bunu yazmadan duramam:

Madem kayıtlar montaj, neden bu tarz siteler kapanıyor? Bırak paylaşsınlar montaj ya hani.

Yaran var ki gocunuyorsun....

Arkadaşım bu ne tuhaf yaklaşım niye forumdan uçurulasın, düzgün kelimelerle kendini anlatan hiç bir üyenin banlanması söz konusu değil...

Beyler unutmayın her hakaret 5 ceza puanı lütfen kimsenin ceza almasını vs istemeyiz. Bizde sinirliyiz fazlasıyla ama lütfen az daha sakin olalım hakaret etmeyelim alıntılama mümkün olduğunca yapmayalım. 10 ceza puanı demek ban demek unutmayın hepimiz zaten oldukça şaşkınız.

Bunların beyinlerine oksijen giden damarlar falan kapanmış, yoksa çözümün bu olmadığını her akıllı birey anlar ve bilir.

Beyler detayına indiğimde Mahkeme kararı yokmuş sadece idari tedbir olduğu söleniyor kısacası tib 24 saat süreylemi ne kapata biliyordu sanırım yeni yasa aklımda değil okumadımda zaten öle :D ama Mahkeme kararı olmadığı için kısa süreli kapalı kalır Mahkeme kararı gelirse sonu neolur bu işin bilemem .

yeni yasayla mahkeme kararı olmadan kapatılabiliyor zaten. boşuna mı o kadar karşı çıktılar o yasaya? bugün twitterın mahkemeye yaptığı başvuru da reddedildi. twitter da aynı şekilde kapanmıştı. fakat yasa çıktıktan sonra mahkeme emri olmuş olmamış bi fark yok. o yüzden hiçbir mahkeme ile açtıramazlar.

Peki size kritik bir soru;

Youtube: içerik barındırıcısı.

Adsense'e youtube kazançlarının içerik yabancı da olsa Türkiyeye ödenmemesi gibi bir tehlike var mı sizce?

Ya ben aslinda yurt disindayim diye seviniyordum rahat ederim bol bol spam yaparim diyordum iyide türkce videolari türkler izleyemedikten sonra neye fayda...

Biri bana bi fikir edinsin! :D

sadece türkçe calısanlarda var onlar izlenmiyor diye yabancıya geccekler zamanla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri