Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türkçe çalışanlar etkilenir ama kazançlar hepten sıfıra düşmez avrupada,amerikada,avustralyada dünyanın her yerınde varız
Beyler detayına indiğimde Mahkeme kararı yokmuş sadece idari tedbir olduğu söleniyor kısacası tib 24 saat süreylemi ne kapata biliyordu sanırım yeni yasa aklımda değil okumadımda zaten öleama Mahkeme kararı olmadığı için kısa süreli kapalı kalır Mahkeme kararı gelirse sonu neolur bu işin bilemem .
en güzel fikir: Yabancı CalısYa ben aslinda yurt disindayim diye seviniyordum rahat ederim bol bol spam yaparim diyordum iyide türkce videolari türkler izleyemedikten sonra neye fayda...
Biri bana bi fikir edinsin!![]()
Kriptolu devlet telefonlarınımı dinlemek yasal hocam ? Yapmayın lütfen
Amacım siyaset değil ama bu dediğinizi doğru bulmuyorum devlet başkanının telefonu ne hakla dinlenir başka kişiler tarafından ?
Forumdan uçurulma pahasına da olsa bunu yazmadan duramam:
Madem kayıtlar montaj, neden bu tarz siteler kapanıyor? Bırak paylaşsınlar montaj ya hani.
Yaran var ki gocunuyorsun....
Beyler detayına indiğimde Mahkeme kararı yokmuş sadece idari tedbir olduğu söleniyor kısacası tib 24 saat süreylemi ne kapata biliyordu sanırım yeni yasa aklımda değil okumadımda zaten öleama Mahkeme kararı olmadığı için kısa süreli kapalı kalır Mahkeme kararı gelirse sonu neolur bu işin bilemem .
Biri bişey yazsada ban atsak diyorlardırSırf konu aksiyonlu diye takip ediyorum. Mübarek ne kadar Mod, Süper Mod, Admin varsa konuda. Hahaha
Tetikteler.![]()
haklısın-farklı ip lerden girersek kanalları kaybetme durumu var
Ya ben aslinda yurt disindayim diye seviniyordum rahat ederim bol bol spam yaparim diyordum iyide türkce videolari türkler izleyemedikten sonra neye fayda...
Biri bana bi fikir edinsin!![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.