Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ay iyi para bekliyordum umarım alırız mart ayının parasını adsenseden kazanmak bu kadarmış şimdilik türkçe çalışan biri olarak

Kapatılması tamamen siyasi olan youtube hakkında siyasi yorum yapanlar banlanacak :D

Hatirlatma
Soz konusu dinlemelerin hepsi savcilik istemi VE MAHKEME KARARI ile T.i.b tarafindan yapilan yasal dinlemeler. (Ortam dinlemeleri yasal degildir)

Kriptolu devlet telefonlarınımı dinlemek yasal hocam ? Yapmayın lütfen
Amacım siyaset değil ama bu dediğinizi doğru bulmuyorum devlet başkanının telefonu ne hakla dinlenir başka kişiler tarafından ?

Hatirlatma
Soz konusu dinlemelerin hepsi savcilik istemi VE MAHKEME KARARI ile T.i.b tarafindan yapilan yasal dinlemeler. (Ortam dinlemeleri yasal degildir)

abi o konu benim işim deil fakat adam mesajında bana hakaret ediyor.konuyu siyasete çekiyor. acaba bu konuda hangi taraftasınız.

:D ne saçmalıyon arkadaş milletin telefonunu dinlemek ne zaman yasal oldu.
bu arada konuyu siyasete çekme. durduk yere laf atma. siyaset yapacaksan meclise git.

fga gerekli cevabı sana verdi zaten. siyaset yapmaymış he tamam.

şunun derdi bansa banlayın 3 gün içi rahat etsin, adam yanlış konuştum bilgilendirdim özür dilerim demiyor milleti kışkırtıyorum demiyorda gelmiş bana laf atıyor töbe yarabbim yaa [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] haklısın hocam da işte. Yasal dinleme demek bile siyasetmiş.

bu ay iyi para bekliyordum umarım alırız mart ayının parasını adsenseden kazanmak bu kadarmış şimdilik türkçe çalışan biri olarak

Adsense odemeni surekli alirsin zaten. Turkiye youtube'a erisimi engelledi diye adsenseinde trip atip odemeleri yapmayacak hali yok :D

Türkçe çalışanlar etkilenir ama kazançlar hepten sıfıra düşmez avrupada,amerikada,avustralyada dünyanın her yerınde varız ot gibiyiz endişeye gerek yok Atalarımız ne demiş ayda a....... olsa ilk türk astronotu çıkardı :D

Yalnız ben sürekli türkiye ip ile girdigim hesaba farklı ülkeden giris yaptım 1 hafta kadar sonradan yt hesabım kapandı.Ticket attım hizmet sartlarımız nedeniyle farklı konumlarda fazla girilmis hesapları kapatıyoruz v.s v.s yazıyordu.İns. bu seferde basıma gelmez :D

haklısın-farklı ip lerden girersek kanalları kaybetme durumu var

Kriptolu devlet telefonlarınımı dinlemek yasal hocam ? Yapmayın lütfen
Amacım siyaset değil ama bu dediğinizi doğru bulmuyorum devlet başkanının telefonu ne hakla dinlenir başka kişiler tarafından ?

Eğer ki hırsızlık varsa işin ucunda kralını bile dinlerler.

Hala siyaset yapanlar ceza alacak deniliyor yazık

her yerde sindirin bakalım burdada ceza verin ne olacak ceza tuşuna basmak çok kolay zaten.

Twıtera gıren herkes youtubeyede gırebılecektır zaten cok kasmaya gerek yok

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Haber sitelerine girince şaşkınlığım daha da arttı, vay be diyorum susuyorum.

Aynen valla.VPN kullanımını videoya falan cekıp abonelere izletsemmi diye düşünmedim değil.Merak ettiğim bu medcezir , çalıkusu vs dizi kanalları şimdi ne yapacak.Onlarında gelir kapılarından biriydi YT
zaten erişemeyen adama vpn kullanım videosunu youtubeden izletmeyi düşünmüyorsundur heralde :)

fga gerekli cevabı sana verdi zaten. siyaset yapmaymış he tamam.

brader o mesajında ben ve benim gibi düşünenlere körsünüz diyon konuyu siyasete çekiyon utanmadan hala konuşuyon. şimdi başlatma bozuk zihniyetine. bugün youtube u bulupda bınayanlar 12-13 sene önce internetin adını bilmiyordu.bugün 3 yaşındaki çocukda bile bilgisayar varken 12-13 yıl önce bilgisayarın b sini bilmiyodunuz ne zaman adam oldunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri