Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belliydi zaten o akdar ses kaydından sonra. bizi etkilemez vpn programlarıyla tam gaz devam.

seçimden en fazla 1 ay sonra açılır merak etmeyin. hiç yokdan youtube un da aklı başına gelir belki.

O ne demek ya , youtube ne yapmış? Hükümetin yolsuzluk vb ses kayitlarini kullanıcı yüklüyor youtube mi afişe ediyor. O kayıtlar dailymotiona falan yüklenseydi youtubeye dokunmayacaklardı.

türkçe çalışmadığım için no problem ama şuan türkçe özgün kanalı olanlara üzüldüm :S

Twitterin engellenmesini dogru bulanlar simdi ne diyecek merak ediyorum. Malum youtubedan para kazaniyosunuz.

yaaa kes arkadaş en başından beri bişi demiyorum ne saçmalıyon sen, YASAL DİNLEME ONLAR.

senin gibi 2-3 akıllı attı noldu tekrar açıldı adamların hesabı. kendi çıkarlarınıza milleti alet etmeyin. siz körseniz başkasını engellemeyin. biraz boyutsal araştırmalar yapıp bari savunun bir şeyleri.

:D ne saçmalıyon arkadaş milletin telefonunu dinlemek ne zaman yasal oldu.
bu arada konuyu siyasete çekme. durduk yere laf atma. siyaset yapacaksan meclise git.

Bu ne arkadaş ya ? mahkeme twitter kararını bozarken bu nasıl oluyor şaka gibi umarım anayasa mahkemesi bu kararı da bozar ama gerçekten şaka gibi sustum sustum doldum bende insanında bi sınırı var

hepimize geçmiş olsun...facebook için en fazla 2-3 gün,sırada o var.

not : 3-4 dkdir düşünüyorum ne yazayım diye ama banlanmama sebep olmayacak bitek bunu bulabildim :)

yaaa kes arkadaş en başından beri bişi demiyorum ne saçmalıyon sen, YASAL DİNLEME ONLAR.

senin gibi 2-3 akıllı attı noldu tekrar açıldı adamların hesabı. kendi çıkarlarınıza milleti alet etmeyin. siz körseniz başkasını engellemeyin. biraz boyutsal araştırmalar yapıp bari savunun bir şeyleri.

YASAL dinleme olarak kabul edelim ( aslında hiçbiri değil) bunun paylaşılması ne kadar yasal ? sayın araştırmacı ve çok bilgili arkadaş önce uslubuna bak adama kes diyor öyle bi dünya yok herkez fikrini yazar seve seve kabulleniceksin.

Konuyu Toplam 90 Üye okuyor

abonelerimize vpn mi hediye etsek acaba,ne iştir be,full türk çalışıyordum.

Aynen valla.VPN kullanımını videoya falan cekıp abonelere izletsemmi diye düşünmedim değil.Merak ettiğim bu medcezir , çalıkusu vs dizi kanalları şimdi ne yapacak.Onlarında gelir kapılarından biriydi YT

adsense ödemelerini alırız değil mi ?

Türkçe çalışanlar geçmiş olsun seçimden sonra açılırr sıkıntı yok

Yalnız ben sürekli türkiye ip ile girdigim hesaba farklı ülkeden giris yaptım 1 hafta kadar sonradan yt hesabım kapandı.Ticket attım hizmet sartlarımız nedeniyle farklı konumlarda fazla girilmis hesapları kapatıyoruz v.s v.s yazıyordu.İns. bu seferde basıma gelmez :D

:D ne saçmalıyon arkadaş milletin telefonunu dinlemek ne zaman yasal oldu.
bu arada konuyu siyasete çekme. durduk yere laf atma. siyaset yapacaksan meclise git.
Hatirlatma
Soz konusu dinlemelerin hepsi savcilik istemi VE MAHKEME KARARI ile T.i.b tarafindan yapilan yasal dinlemeler. (Ortam dinlemeleri yasal degildir)

Odemeleri ile ilgili korkusu olanlar bosuna telas etmesinler. Odemelerinizi almaniza bu tur engellemeler mani degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri