Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeriat geliyor. Az kaldi . birilerinin sonu Kaddafi gibi olacak. Esad gbi ayakta duramayacak.

Tamam simdilik tedbir karari felan acilir diyoruz da kimse yy ve twitterin bu konudaki tutumunu dikkata almiyor. Vetoya veto cekerlerse görürsünüz. İnş. Bi rest cekerlerde. Komple biter.bu olay

hangi şeriat'tan bahsediyorsun allah aşkına yazma ? sen bunlara inanıyormusun?

@CennetKapisi üyeye buradan açık uyarı... Kimsyi çıkartmayacağım ve banlamayacağım demiştim... Son kez Kelimelerin için uyarıyorum....

Benim mesajimi alinti yapanlara cevap verdim! Küfür olmadigi sürece siyaset serbest diyorsun simdi küfür etmedigim halde saygili konustugum halde uyariyorsun.

Senin fikrinde olmadigim icin bunu demeye hakkin yok! Sen nasil görevlisin ?

moderator darall doğru söyledi. bu hükümet allah'ın emrimi, kuran ayeti mi ? aynısı kuzey kore'de var. bu yaz parise gezmeye gidecektim artık kuzey kore'ye gitmeye karar verdim yabancılık çekmem çünkü :)

bu bana hüsnü mübareki hatırlattı bir an , türkiye ne yapmaya çalışıyor belli değil . kardeşim montaj filan diyosunuz da ne diye orayı burayı engelliyorsunuz :confused::confused::confused:

Cennet kapisi arkadaş banlandı içimin yağları eridi be oh ! Kendimi zor tutuyordum.

Aynen ya Walla Özgün Çalışanlara Geçmiş Olsun :(

Bavulu valizi toplayın gidelim bu ülkeden arkadaşlar.

Arkadaslar bence türkce calısanlar hic üzülmesin cünkü birseye belli bir kısıtlama ya da engel koyarsanız eger oraya girmek insanlara daha tatlı daha cazip gelir.
Yani kısacası YouTube'de twitter gibi TR kullanıcı sayısı 2 katına bile cıkabilir.
Bir bakmıssnz yarında YT kapalı kalsın diye konu acmısız :D

Bence iktidar kişilerin çok özel alanlarına müdehale ederek kendi yandaşlarını bile kendisinden soğutuyor bu tavırlarıyla hatalı bir yolda ilerliyor Recep ***sonu hayır olsun

Edit : Ustalar inşaatlarda olur . Artık uyarmıyorum sizi

Arkadaşlar siyaset yapmadan da eleştiri yapabiliriz ama nedense bazı arkadaşlar beceremiyor. Youtube konusuna gelince, Türkiye'ye yurt dışından gelen o kadar paranın önüne geçilmiş oluyor. O nedenle kapanmasını ekonomik olarak doğru bulmuyorum. Turist gibi memlekete döviz getiriyoruz daha ne yapalım. :)

Arkadaslar bence türkce calısanlar hic üzülmesin cünkü birseye belli bir kısıtlama ya da engel koyarsanız eger oraya girmek insanlara daha tatlı daha cazip gelir.
Yani kısacası YouTube'de twitter gibi TR kullanıcı sayısı 2 katına bile cıkabilir.
Bir bakmıssnz yarında YT kapalı kalsın diye konu acmısız :D

İşte bu mantık güzeldi :D

Diğer siteler korkularından konuları bir bir silerken YTPARA cesurca davranarak bu konuyu ayakta tutuyor. Bütün yönetimi ayakta alkışlıyorum..

Diktatörlük olsa kimse ağzını açıp diktatör diyemez bunu anlayın ilk önce bilmiş bilmiş konuşacağınıza. Adamlar gelmiş senin mahkeme kararlarını tanımıyor, ama diğer ülkelerin kararlarını tanıyor, sen kapatınca ülkesinde kapattıranlar bile çıkmış Türkiye hakkında atıp tutuyor içimizden bazılarıda onlar öyle dedi diye konuşup duruyor, açın bakın bir onlar kaç hesap kapattırmış ne olmuş. Kapanması güzel değil evet ama bizim kararlarımıza da uymak zorundalar kimse kusura bakmasın. Bunlar ta Osmanlı Devletinden beri uğraşıyorlar bizimle daha da uğraşırlar. Uyanalım artık. Tekrarlıyorum evet açılmalı fakat onlarda bizim mahkeme kararlarımıza uymak zorundalar.

Twitter Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı bir site, yani onların yasaları içindeler. Başka bir ülkenin aldığı karar onları muhattap etmez. Sen bir site kurdun Türkiye sinirlari icerisinde, dünya üzerinde milyonlarca kullanıcın var, iran (onların gözünde buyuz, başımızda diktatör var, gerci iran bile degiliz onların en azından nükleer silahlari var :D) gibi bir ülke sana dedi ki kullanıcılarının özel bilgilerini, mesajlaşmalarını istiyoruz. verir misin? ciddi ciddi verir misin?

Koskoca devlet adamı olmuş adamlar şunu düşünemiyor interneti kapatmadan muhalefeti engelleyemezsin youtube kapanırsa veya twitter millet google + a kaymaya başladı herşekilde muhalefet edilecek platform bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri