Bir kac kurus icin bu hükümeti satacagima ac kalirim daha iyi!
O zaman niye icerigin turkce oldugu icin ben simdi napicam diye soruyosun, artik spama gecicem diyosun ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir kac kurus icin bu hükümeti satacagima ac kalirim daha iyi!
Şeriat geliyor. Az kaldi . birilerinin sonu Kaddafi gibi olacak. Esad gbi ayakta duramayacak.
Tamam simdilik tedbir karari felan acilir diyoruz da kimse yy ve twitterin bu konudaki tutumunu dikkata almiyor. Vetoya veto cekerlerse görürsünüz. İnş. Bi rest cekerlerde. Komple biter.bu olay
@CennetKapisi üyeye buradan açık uyarı... Kimsyi çıkartmayacağım ve banlamayacağım demiştim... Son kez Kelimelerin için uyarıyorum....
2 ay aradan sonra bu sabah türkçe bir kanal açmıştım
ne uğursuz adamım beaaa..
madem youtube forumundayız, bir kınama ya da gerekli açıklama yapılmalı bu forumdan da.
Arkadaslar bence türkce calısanlar hic üzülmesin cünkü birseye belli bir kısıtlama ya da engel koyarsanız eger oraya girmek insanlara daha tatlı daha cazip gelir.
Yani kısacası YouTube'de twitter gibi TR kullanıcı sayısı 2 katına bile cıkabilir.
Bir bakmıssnz yarında YT kapalı kalsın diye konu acmısız![]()
Diktatörlük olsa kimse ağzını açıp diktatör diyemez bunu anlayın ilk önce bilmiş bilmiş konuşacağınıza. Adamlar gelmiş senin mahkeme kararlarını tanımıyor, ama diğer ülkelerin kararlarını tanıyor, sen kapatınca ülkesinde kapattıranlar bile çıkmış Türkiye hakkında atıp tutuyor içimizden bazılarıda onlar öyle dedi diye konuşup duruyor, açın bakın bir onlar kaç hesap kapattırmış ne olmuş. Kapanması güzel değil evet ama bizim kararlarımıza da uymak zorundalar kimse kusura bakmasın. Bunlar ta Osmanlı Devletinden beri uğraşıyorlar bizimle daha da uğraşırlar. Uyanalım artık. Tekrarlıyorum evet açılmalı fakat onlarda bizim mahkeme kararlarımıza uymak zorundalar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.