F
fth
Guest
uzantı nedemek
Hocam siteniz hacklenmişti sanırım. Siteniz var ama uzantı ne demek diye soruyorsunuz ilginç geldi.
Uzantı: com, net, org gibi bir şey. Download da onlardan birisi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
uzantı nedemek
[MENTION=10939]yenerk[/MENTION]
Dün de bu mesajın aynısını atmıştım bence bir incele, Y.out.ube domaini istediği an devralabilir, ama asıl soru neden alsın bunun cevabı site çok ünlendi ve büyük para kazanmaya başladı ise, y.ou.tu.be adını kullanarak virüs vb yolsuzluk suçla alakalı işler yapar ise vb vb. YTnin dikkatini çekmez ise domain yaşar ama hep diken üstü olur. Ülkemizde davaya konu olmuş bir örnek; tescilli markanın ismi domainde geçse yetiyor. Birde ek kelimelerin markadan ayırıcı özelliğin olması gerek.
http://www.wipo.int/amc/en/domains/decisions/word/2015/d2015-0366.doc
Kısaca domain her an devralınabilir ama yt gibi büyük şirket zorunluluk olmadıkça el koymaz diye tahmin ediyorum.
Hocam siteniz hacklenmişti sanırım. Siteniz var ama uzantı ne demek diye soruyorsunuz ilginç geldi.Yanlış anlamayın ha..
Uzantı: com, net, org gibi bir şey. Download da onlardan birisi.
Bu subdomain değil hocam download uzantısı.. Sormak istediğin aşağıdaki gibi bir şeyse o zaten subdomain olur ve arada nokta olur.
youtubevideo.download.com.tr
dostum download dıye uzantı oldugunu bıle bılmıyorum artı arastırdımda
youtubemp3.download`da boş güzel reklamla iyi iş yapar bunlar aslında![]()
Domain sıkıntılı.. Download domainini kullandınız mı hiç? Şahsen ben kullanmadım.Sıralamada etkisi nedir onuda bilmiyorum ama pek iş yapacağını sanmıyorum..
arkadasım bısey sorucam alanadları arasında nokta ısareti aluyormu
youtube alır diye birşey yok. ha keşke youtube "alsa"
burada birçok arkadaş kapattırır anlamında kullanmış bu alır kelimesini.
amacın vurkaç ise göze gelene kadar güzel paralar kazanabilirsin.
domaini çok uçuk fiyatlar olmasa da yine de güzel bi paraya satabilirsin.
fakat uzantın download olduğu için, domainin çok fazla bir ömrü olacağını açıkçası fazla zannetmiyorum. zira kendin de ileride karşına çıkacak yasal prosedürlerle uğraşmak istemesin diye düşünüyorum.
bu arada arama hacmi ile domainin fiyatını ölçmen yanlış olur, bilmiyorum ben öyle bi kıyaslama yaptığını düşündüm, belki ben yanlış anlamışımdır. çünkü download uzantısını kaç kişi biliyor? ya da sen siteyi aktif ettiğinde sitenin sıralamasını yukarıya çıkarabilir misin? gibi...
fikrimi sorarsan da 3 ay kendimce bişeyler yapıp elde tutulur somut verileri de gördükten sonra satışa çıkarırdım.
[MENTION=14365]webmasteryeri[/MENTION] hocam değerli bir domain ama şu an para etmez. Çünkü bu varyasyonda bir sürü domain alınabilir. İnsanlar sana 1k vereceğine, youtubevideos.download der yine reg fiyatına domain alıryani download uzantısı bir derya şu anda istediğin aralamaları alırsın.
Bana kalırsa, al bi basit script kur. En basiti youtube dan video indirebileceğin 5-6 programın freeware sürümünü koy. Browse Happy şu tarz bir olay yani.
1-2 sene sonra satarsın.
Sedo com da yayınlamayı düşünüyorum ama pek anlamıyorum siteden
---------- Spam Engelliyici 08:16 ---------- Önceki Mesaj 08:14 ----------
Hocam geniş bir proje düşünüyorum video çevirisi gibi daha detaylı fikirleri olan varsa paylaşırsanız sevinirim
Bence video çevirisi en iyi fikir. Çok iyi reklam görünümü de sağlayabilirsin. Olay sadece iyi bir script e bakar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.