Youtubeyi Bırakacağım Galiba..

benden sana ağvbi tavsiyesi. üniversiteyi kazanmadan bu işe yoğunlaştığın müddetçe; derslerinden geri kaldığını düşündüğün her an vicdan azabı duyacaksın ve ayda 10 bin de kazansan aklının bi köşesinde " en azından liseyi bitireydim be " düşüncesiyle kafanın etini yiyip duracaksın. bak ben üniversitedeyim ama quize bile çalışmadığım için vicdan yapıyorum ara ara. derslerini ihmal ediyorsan eğer, şimdilik ara ver bu işe.

Bende kadrosu olan bir bölüm kazansın diye daha çok çabalamasından bahsediyorum, senin bir kardeşin olsaki bilmiyorum var veya yok 16 yaşındaki kardeşin youtube yüzünden sınıf tekrarı yapsa ve daha çok erken yaşlarda farklı şeylere yönelmişken sen kardeşim okuluna git önce bir hayatı kavra demezmisin ? ilk dediğim öneri ona göre en iyi olanı şuanda yapması gereken okuluna gidip özgün bir kanal açıp günlük en az sevdiği bir video paylaşması alanında gerçekden güzel videolar paylaşırsaki BurakOyunda yı örnek vermiştim BurakOyunda nın sahibi ile aralarında pek yaş farkı olduğunuda düşünmüyorum, kafası rahat olsun sinir stress yaşamasın, yoksa gel bakalım yaşın problemi olmaz geç spam yap vakitten yanada sıkıntı yok zaten senin annen baban müsade ediyor okula yazılmışsın ama okumamana müsade ediyormu denir, yanlış yönlendiriyorsun, youtube den yada internetten para kazanma diye birşey olmadan önce okumak vardı kendini geliştirip çabalayıp belki Bilgisayar Programcısı olucak ve Youtube den kazanılabilecek paradan daha fazla kazanıcak WebScripti videoyap ın sahibi abisi gibi programlar yazıcak, neticeye bakmamak lazım hayat çabalayanların başarı hikayeleri ile doludur, önce ilmi irfanı öğrenicek ondan sonra para kazanmasını..

inşallah dediğin gibi olur

Kardeş benden sana tavsiye okulunu oku bitir bende 8.sınıfı bıraktım ( ailevi nedenlerden dolayı ) şuan açıktan okuyom ve bütün arkadaşlarım okudu hepsi bu sene liseden mezun oldu çok üzüldüm hatta 4 senedir hep rüyalarıma giriyor okudugum günler artık iş işten geçti ve şuan çalışmak durumdayım aileme para kazadırmak durumundayım bunda 3 ay önceye kadar inşaatta çalışıyodum zor, ve youtube ile tanıştım bende yeni başladım ve yeni öğreniyorum ALLAH nasip ederse bu işi öğreneyim öğrenemesem yine inşaata geri dönücez Yaş ( 18) :(

bu işle parelel evrende ilerdeki mesleğinin maaşının beş on katını aylık kazanıyorsan hiç üzülme :D ama bir iki katını kazanıyorsan ortalama olarak veya onu da kazanmıyosan zararın neresinden dönersen kar.
tabi asıl mesele birlikte yürütmek.

şimdiden bu başlılar açılıyorsa ocak ayındaki youtube un yeni güncelemerinden sonra napacaksınız. partner kanalalrda dünya engelinden para kazanma gitme,ünlem,kapanan kanala bloke... bir sürü sorun gelecek.
işin zorlaşması bence daha iyi oluyor. sağdan, soldan duyup bu işe girenlerle iyice cılkı çıkmıştı. işler zorlaştıkça bence bu işten gerçekten para kazanmak için emek harcayanlar kalıyor gerisi siliniyor piyasadan.

geçen seneyi hatırlıyorum. ben kasım ayında çok korkmuştum para kazanmak artık hayal olacak diye. güncelleme geldi yine rahat rahat kazanmaya devam ettik. sadece iş biraz daha zorlaştığı için elenenler oldu.

güncelleme, yenilik, yeni kurallar iyidir.

hocam nedir bu üniversite yönlendirmesi anlamış değilim...:/
ömrüm okul okumakla geçti 24 yaşına geldim ama ben bi z*rt anlamadım bu eğitim sisteminde..zaten vize ve final sınavlarında hep ezber ve kopya ile geçiyoruz. arkadaş ortamı da önemli ama umarım kastetğin cafe köşelerindeki lolipop arkadaşlığı değildir. ben çok iyi photoshop öğrendim ama okulda değil. şuan devlette okuduğum bölümün kadrosu bulunmamakta ve mezun olacak arkadaşlarım hiç bir iş bulamayacaklar çünkü ömürlerini hep boşa geçirdiler. ben çok inat ettim ve hocalarımın iki katı para kazanıyorum..youtube olmasa da kazanırım. hep kendi kendimi eğittim. okulda alaskanın nehirlerinin iklim özellikleri ile saçma sapan sosyal bilimler hakkında ki makalelerden başka hiç bir cacık öğrenmedik. Vel hasıl arkadaşa verilebilecek en iyi tavsiye gençliği geçmeden cebine sıcak para koysun. yoksa istediği kadar şimdi hayatın keyfini çıkarsın hayat onu yakalayacaktır bir noktadan sonra. en iyisi para ve karıyı bulanın :D
şakası bir yanada hocam eğitim sistemi bizi köreltmekten başka bişi yapmadı üstüne kadroda vermedi...

Üstat hangi bölümü, hangi okulda okuyorsun allahını seversen ? :D Yanlış anlama küçümsediğimden değil ama adam orda doğru söylemiş eğitim her seyden önemli senin durumuna düşmemesi için öğüt vermis zaten gidip 250-300 puanla geleceği olmayan bölümlere girip ondan sonra okumayın, biz okuduk diyenlerden baska şikayet eden yok herkes iyi yada kötü işini buluyor ordan yürüyor ha sen dersenki ben güzel bi puan yapıp o puanla güzel bi okulun güzel bi bölümüne girdim ama hala geleceğim hakkında şüphelerim var o zaman hak veririm sana. Bu devirde üniversite okumak iş yapmıyorki sınava öylesine girenler bile iyi yada kötü üniversite kazanıyor önemli olan yüksek puanı yapıp güzel bir okulda güzel bir bölüm okumak ondan sonra parada gelir,işte gelir,sosyallikte gelir bence düşünceniz saçma kendinizce haklı olabilirsiniz amamilleti yanlış yönlendirmeyin derim

Üstat hangi bölümü, hangi okulda okuyorsun allahını seversen ? :D Yanlış anlama küçümsediğimden değil ama adam orda doğru söylemiş eğitim her seyden önemli senin durumuna düşmemesi için öğüt vermis zaten gidip 250-300 puanla geleceği olmayan bölümlere girip ondan sonra okumayın, ...

işte bak senin gibi 18 yaşındakilere bile anlatamıyoruz derdimizi....:/
İstanbul üniversitesine 380 puan ile girdim. sıkıysa kazan bakalım.
sert bir cevap belki ama sen hakediyorsun...allah aşkına aç bak 4099 kodunda kpps den hangi kadroların olduğuna sonra burdan yorum yap...onca iktisatçı boş kadro yok olsa bile 90 puan istiyor. zamanında devlet yöneticisi diye keklediler bizi.

bi daha da bilip bilmeden insanların okudukları bölüm hakkında geleceği olmayan bölüm dersen ters karşılanırsın...ben okumasın mı dedim. ben cebine sıcak sıcak para koysun dedim.

neyse ne kadar yazsam siz yine kendinizin gözlükleriyle önyargılı bir şekilde cevap vereceksiniz.

cevapversende karşılık vermeyeceğim. kötü bir şeyde yazsan şikayet ederim.
ön yargılı insanlar ile tartışılmaz.!

yapmayın beyler ülkemizdeki bu sistemi savunmayın bide :(
Liseyi anlarım ama bu ülkede üni okumak için paran olması lazım.

Üstat hangi bölümü, hangi okulda okuyorsun allahını seversen ? :D Yanlış anlama küçümsediğimden değil ama adam orda doğru söylemiş eğitim her seyden önemli senin durumuna düşmemesi için öğüt vermis zaten gidip 250-300 puanla geleceği olmayan bölümlere girip ondan sonra okumayın, biz okuduk diyenlerden baska şikayet eden yok herkes iyi yada kötü işini buluyor ordan yürüyor ha sen dersenki ben güzel bi puan yapıp o puanla güzel bi okulun güzel bi bölümüne girdim ama hala geleceğim hakkında şüphelerim var o zaman hak veririm sana. Bu devirde üniversite okumak iş yapmıyorki sınava öylesine girenler bile iyi yada kötü üniversite kazanıyor önemli olan yüksek puanı yapıp güzel bir okulda güzel bir bölüm okumak ondan sonra parada gelir,işte gelir,sosyallikte gelir bence düşünceniz saçma kendinizce haklı olabilirsiniz amamilleti yanlış yönlendirmeyin derim

Benim anlamadığımda şu üniversiteye hazırlanan bir genç olarak herkes en iyi bölümlere hazırlanırsa diğer üniversitelerin açılmasının adı ne herkes en iyi mi olmalı hiç iyi olan birisi kazanamaz mı hayatta ?
Sen diyorsun ki herkes en iyisi olsun en iyisi işte o iş yaş reis :)

hocam nedir bu üniversite yönlendirmesi anlamış değilim...:/
ömrüm okul okumakla geçti 24 yaşına geldim ama ben bi z*rt anlamadım bu eğitim sisteminde..zaten vize ve final sınavlarında hep ezber ve kopya ile geçiyoruz. arkadaş ortamı da önemli ama umarım kastetğin cafe köşelerindeki lolipop arkadaşlığı değildir. ben çok iyi photoshop öğrendim ama okulda değil. şuan devlette okuduğum bölümün kadrosu bulunmamakta ve mezun olacak arkadaşlarım hiç bir iş bulamayacaklar çünkü ömürlerini hep boşa geçirdiler. ben çok inat ettim ve hocalarımın iki katı para kazanıyorum..youtube olmasa da kazanırım. hep kendi kendimi eğittim. okulda alaskanın nehirlerinin iklim özellikleri ile saçma sapan sosyal bilimler hakkında ki makalelerden başka hiç bir cacık öğrenmedik. Vel hasıl arkadaşa verilebilecek en iyi tavsiye gençliği geçmeden cebine sıcak para koysun. yoksa istediği kadar şimdi hayatın keyfini çıkarsın hayat onu yakalayacaktır bir noktadan sonra. en iyisi para ve karıyı bulanın :D
şakası bir yanada hocam eğitim sistemi bizi köreltmekten başka bişi yapmadı üstüne kadroda vermedi...

hocam hakılsın eğitim sistemi biiz köreltti hatta bazen isyan ettirdi ama eğitim olmadan da hiçbir şey olmuyor kardeşim.
Yani saçma makalelerden başka bir şey öğrenmedik demişsin bence bu konuda da yanlış düşünüyorsun yani bence insan bölümü ile ilgili olmayan dersleri de almalı ve bir ucundan fikir sahibi olmalı eğitime tamamen faydacılık(çalışma hayatımda işime yaramayacaksa neden üni de bu dersi görüyorum demeyin) açısından bakmayın lütfen...

Bazı dersler vardır ki iş hayatında hiçbir işe yaramaz ama emin ol sana çok kattığı vardır. Mesela ünide gördüğüm Kimya iş hayatımda benim bi gram işime yaramıyor. Ama iyi ki de görmüşüm ve dersi geçmişim diyorum. Bazı dersler faydacılıktan çok ufuk açmak içindir. İnsan beynine kapasitesinin üstünde bilgi yüklendiği zaman daima dinamik kalır ve orta zorlukta dediğim şeyler kolay konumuna düşer.

Vel hasıl kelam konu sahibi kardeşim sen okuluna bak ve iyice sarıl bak oku bir bilg. müh. sonra gelirsin yazarsın bi bot program hem işini prof. yaparsın.

yapmayın beyler ülkemizdeki bu sistemi savunmayın bide :(
Liseyi anlarım ama bu ülkede üni okumak için paran olması lazım.

hayır okusanda ne oluyor ? Yanımda kaç tane üniversiteli çocuk çalıştırıyorum. iş yok abicim iş yok.. Üniversite okumak gereksiz bence..

Benim anlamadığımda şu üniversiteye hazırlanan bir genç olarak herkes en iyi bölümlere hazırlanırsa diğer üniversitelerin açılmasının adı ne herkes en iyi mi olmalı hiç iyi olan birisi kazanamaz mı hayatta ?
Sen diyorsun ki herkes en iyisi olsun en iyisi işte o iş yaş reis :)

Ben bilkette,itüde,odtüde mühendislik okuyup açıkta kalan görmedim sen gördün mü ? adamın matematikle uzaktan yakından alakası yok gitmis mühendislik yazmış işsizlikten dert yanıyor. Belki herkes en iyisi olamayabilir ama sen olmalısın geleceğini düşünüyorsan olmak zorundasın yani bunun lamı cimi yok ha sen diyorsunki benim gelecek umrumda değil şuanıma bakarım buyur youtube orda gir istediğini yap benim veya başkasının bi umrunda olmaz ha yapamayacağını düşünüyorsan yapamazsında zaten .. Evet diğerlerinden farklı olmak istiyorsan geleceğini sağlam bi temel üstüne kurmak istiyorsan iyi olman yetmez en iyisi olmak zorundasın.

hayır okusanda ne oluyor ? Yanımda kaç tane üniversiteli çocuk çalıştırıyorum. iş yok abicim iş yok.. Üniversite okumak gereksiz bence..

okuyanlar zaten aileden uzaklaşmak için gidiyor herkes başka şehirlere gidiyor.10 gün yurtta kaldım kızların halini görmeniz lazım babaları görse evlatlıktan reddeder.

Bin değil :) Aylık 3k alsa şuanlık iyi ileride yolu açık merak etmeyin hocam. 1M abonesi olacak büyük başarı :)
15 yaşındaki çocukların konuştuklarına dertlerine bak ya çıldıracam. forumu biraz okiyim yeni bişiler varmı bilmediğim falan diye bakıyorum ama .. arabanın ön koltuğuna oturması hukeken yasak ama 3k nın bilmeme kaç ka kaznamanın peşinde. sonra yotube niye sertleşiyor falan filan.

Aynı puanla ben de mezuna kaldım ? Senin bölümü tercih etmedim çünkü işsiz kalacağımı biliyorum.. Sen bu kafayla işsiz kalırsın tabi ingilizcen var mı ? çevren var mı ? gerektiğinde para desteği sunacak bi ailen var mı ? kendini geliştirdin mi ? bunları yapmadıysan neyine dayanarak iktisatı seçtin sen ? ülkede barajı geçende iktisatçı oluyor tüm bunları düşünemediysen senin diğerlerinden farkın ne ? kopya çekerek sınavı geçiyorum diyorsun sonra işsizlikten dert yanıyorsun beter ol.

ben bu kafayla gittiğim için senin gibilerin dar düşüncelerine düşmüyorum.
ingilizcem var. çevrem var. ailemin parası var. ben kendim ayda 10k alıyorum adsenseden özgün kanalım var bu ay 2k dolar bıraktı. bilgisayarların a-z ye tamirini şusu busu biliyorum. kendimi geliştirdim ilk mesajımda yazmıştım.

sanki kopya çekmedin sen şimdi ...kopya ile gelmedim bu günlere çok şükür hem çalıştım ama gerektiğinde mecburen çektim.
ha işsiz değilim. ikinci üniversiteyi okuyorum. dertde yandığım yok sen kendin üste çıkmya çalışıyorsun laframı eviriyorsun.

sadece şimdi cinema 4d öğreniyorum onun ile bile işsiz kalmam ;) ama sen iktisat okusan işsiz kalırsın.çünkü derdin beni yönlendirmekken laf atmaya kalkarsın aha böle....

kimsenin bölümünü de küçük görme tercih vereceğin zaman anlarsın ne demek istediğimi.
neyse sen git deneme çöz daha hukuk kazanacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri