Yt aramada video adresi ?

• Kullanıcı t366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ah arkadaşlar bu konunun ne kadar önemli olduğunu bilseniz :)

Şimdi bir örnek daha vereyim :)

Örneğin hit kasacam . o videoya direk değilde yt den arama yapılmış ve benim videoyu bulmuş gibi olmasını istiyorum . Tek bir linkte bunu birleştirmek istiyorum .

Hocam keşke en baştan böyle anlatsanız. Sanki biraz anladım gibi. :) Benim burada kafama takılan şey o aramada sizin kanalınızdaki videoyuyu bullması. Yani arama yapacak sizin kanalınızı bulacak önce sonra sizin kanalınızdaki o videoyu bulacak ve girecek. Acaba imacros yardımı ile falan yapılırmı bilmiyorum ama php ile yazılmış bir botla yapılabilir sanırım. Sonuç olarak bot o kelimede arama yaptığında senin kanalını bulacak önce ve sende bu kelimeden tepeye çıkacaksın. :) Yapılabilir neden yapılmasınki neler yapıyorlar..

Mesela diyelim araba kelimesi. Arattık. https://www.youtube.com/results?search_query=araba bu linki verdi.. Sonrasında senin kanalındaki alakalı video hangi sayfadaysa bot ona girecek ve sende araba kelimesinde zamanla yükseliceksin. Fakat google seo mantığı ile youtube seo biraz farklı gibi hocam onu hatırlayımda.

Son düzenleme:
arama yapılıp videonu bulması gibi bir link oluşmuyor
en fazla videonu başka bir videoya ek açıklama olarak girersin. ek açıklamaya tıklayarak videon açılınca yönlendirilmiş farklı link çıkartıyor. youtube bunu ek açıklamaya tıklanmış olarak kabul eder.

illegal şekilde izlenim kasmakla iligli konular yasak tekrar belirtiyim. konu oraya giderse kilitlenmez, uçar :)

Yok hocam sahte izlenimle işimiz . Bunu eminim bilen kişiler var fakat susuyorlar . Anahtar burda arkadaşlar . Açıkça yazmak istemeyen olursa pm de gönderebilir .

Hocam keşke en baştan böyle anlatsanız. Sanki biraz anladım gibi. :) Benim burada kafama takılan şey o aramada sizin kanalınızdaki videoyuyu bullması. Yani arama yapacak sizin kanalınızı bulacak önce sonra sizin kanalınızdaki o videoyu bulacak ve girecek. Acaba imacros yardımı ile falan yapılırmı bilmiyorum ama php ile yazılmış bir botla yapılabilir sanırım. Sonuç olarak bot o kelimede arama yaptığında senin kanalını bulacak önce ve sende bu kelimeden tepeye çıkacaksın. :) Yapılabilir neden yapılmasınki neler yapıyorlar..

Mesela diyelim araba kelimesi. Arattık. https://www.youtube.com/results?search_query=araba bu linki verdi.. Sonrasında senin kanalındaki alakalı video hangi sayfadaysa bot ona girecek ve sende araba kelimesinde zamanla yükseliceksin. Fakat google seo mantığı ile youtube seo biraz farklı gibi hocam onu hatırlayımda.

yok ahhtık

daha önce izlenim aldıgım bi sitede benzer bişey kullanılıyordu.hitler,izlenimler bi program aracılıgıyla gönderiliyor fakat ref link olarak facebook gösteriliyordu.yani youtube analyticsden baktıgınızda hitin kaynagı facebook yazıyordu fakat o videoya gelen hit aslında facebookdan gelmiyor,programla gönderiliyordu.bunu websitelerinde google için uyarlayanda çoktu bi ara.

Son düzenleme:
ben buna benzer bır mantık cozdum ama bıraz malıyetlı,ve deneme yanılma olucagı ıcın zaman istiyo

Arkadaşın anlatmaya çalıştığını özetleyeyim:

Sevgili arkadaşımız izlenme yaptıracak, bu izlenmeleride organik göstermek istiyor. Organik göstermek içinde izlemek istediği yol şu: bot youtube'a girip arama yapacak, arama sonuçlarında kendi videosunu bulup tıklayacak. Fakat şöyle bir gerçek var: Değişkenler.

Sizin videonuzun sırası sürekli aynı kalmaz. (eğer çok spesifik bir arama yapmazsanız)

Dolayısıyla bottan yada bu işlemi yaptıracağınız tool'da değişkene göre programlanmamışsa işlemi gerçekleştiremez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri