Yt benimle dalga mı geçiyor (İzlenim ve ücret çelişkisi)

• Kullanıcı Narqotik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Narqotik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Quize bağlı bir kanalımda büyük bir sıkıntı keşfettim.Kanalda reklam çıkıyor (önceden çıkıyormuydu bilmiyorum ama şuan çıkıyor) ancak gelir durumu vasat.Çoğu video 3-4 günde 20-30k izlenim almasına rağmen 0$ getirdi.

• Videoların hepsi ingilizce içeriktir.
• Kesinlikle erotik,+18,şiddet,film,müzik v.b değildir
• Analizde gördüğünüz gibi en çok ABD,Polonya,Birleşik Krallık gibi iyi ülkelerden izleniyor
• 1 dk ile 3-5 dk lık kısa videolardan oluşuyor tüm videolar

1.
XoJqd0.jpg

2.
b2YMyG.jpg

3.
d20ZX7.jpg

Genel Ülke Analizi
0kLNyR.jpg

Bunlar gibi en az 10k olan 20 ye yakın video var ve çoğunun getirdiği 0 ile 0.10 - 0.20 arasında değişiyor.Sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir

Dalgamı Geçiyo Adammı Seçiyo anlamadım kısa olsada bukadar az vermez diye düşünüyorum

İzlenme süreleri dikkatimi çekti benim çok düşük giren hemen çıkmış gibi videodan

Son düzenleme:
şaka maka ciddi ciddi adam,kanal vs. seçtiğini filan düşünmeye başladım yt nin aynı bu rezalet durumları bende yaşıyorum malesef

ortalama izlenim süreleri nasıl?

6 aylık kanalım 180 bin goruntulenme 300 k izlenim suresi filan kazanc sıfır konuyu acmıstım ama hala aynı video yukledım dun umarım duzelir

özgun kanalımda aynı sorun war spamlar utanmasa 1k gosterıme 10 dolar atacak bızım ozgun 10k ızlenıme utanmasa 1 dolar vermeyecek kategorıye gore falan dedım de yok hocam bu kadar da kategorıden olacagını sanmam

bende kategori ve sürenin çok etkiledigini düsünmüyorum kısmen etkileyebilir.

bende kategori ve sürenin çok etkiledigini düsünmüyorum kısmen etkileyebilir.

Sure etkilemiyor derken? Kisa videolarda video onu reklam cok nadir cikar. Konu sahibi arkadasin videolarina bakarsan toplasan videolar izlenim basina 1 dakika bile izlenmemis ki buda izlenim basina en fazla 1 tane reklam cikmistir demek. 10. saniyede cikan reklam %90-95 oranda text reklam oldugundan zaten tiklanmasi cok az oluyor. Birde bu videolar +16 - +18 icerikliyse hic tiklanmamis olmasida gayet normal.

Kategoride etkiliyor. Ornek olarak bi oyun videosunu izleyen kisi oyun ile ilgili aramalar yaptigindan reklamlarda oyunlarla ilgili cikacaktir, buda dusuk tbm demek. Fakat teknoloji, saglik gibi kategorilerde arama yoluyla gelen insanlara tabii ki oyun reklamlari degilde farkli seyler cikacak. Cookie bazli calisiyor o reklamlar.

Bunlarin disinda hangi dilde videolar olduguda, hangi ulkeden izlenim aldiginda, izlenim aldigin aygitlar dahi onemli. Her mobil aygitta reklam cikmiyor cunku.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri