yt:crop=16:9 Fix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula bende kendımı spamın piri sanardım bunu bilmiyomusum ve hala bılmıyorum ya la

Sent from my iPhone using Tapatalk

google yetkilileri işi gücü bırakmış ytpara yı takip ediyor diyorlar ki şu türkler bi taktik paylaşsada fixlesek

cebinde ücretli abone olabilecek para olan her abone tarafından zaten forumda biliniyordu bu taktik

onuda geçtim zaten bu yöntemi anlatan yüzlerce video youtubeda var zaten yıllardan beri kullanılan bi yöntem...
buradaki birçok arkadaş ya google mühendislerini gözünde çok küçük görüyor yada kendilerini kaf dağının tepesinde sanıyor

youtube genelinde kullanılan bildiğiniz ve bilmediğimiz bir çok yöntem var her gün biri fixlenecek ve hergün yenileri çıkacak bu yöntem sadece ytpara üyeleri için değil tüm dünya için fixlendi

bugüne kadar fixlendi denen birçok yöntem halen kullanıyor bu yöntemde yarın kullanılabilir o nedenle araştırma ve geliştirmede yoksun insanların gözüne fazla sokmayın bence
ben anlattıklarınızı farklı bir konuda anlatmak istediğimde tartışma ortamı oluşmuştu, bazı arkadaşlar üzerime gittiler hatta ve şu an bu konudada bu olabilir. yani anlamıyorum gerçekten.. buradaki insanlar bir taktikle videoyu render alıyor sonra o videoyu youtube'un kucağına veriyor daha sonra vay efendim burada paylaşıldı diye fixlendi taktik.. ee o yt yetkilileri bu ne demicekmi? birtek Türkiyedemi dönüyor bu işler? birgün bakmayacakmı adamlar bu sürekli telif-dünya engeli vs. yiyen videolar nasıl bu sistemden geçiyor diye? gerçekten komik olmaya başladı şu "burada paylaşıldı diye fixlendi" mevzusu.

Çok ekmeğini yedik . Nur içinde yatsın .

ben anlattıklarınızı farklı bir konuda anlatmak istediğimde tartışma ortamı oluşmuştu, bazı arkadaşlar üzerime gittiler hatta ve şu an bu konudada bu olabilir. yani anlamıyorum gerçekten.. buradaki insanlar bir taktikle videoyu render alıyor sonra o videoyu youtube'un kucağına veriyor daha sonra vay efendim burada paylaşıldı diye fixlendi taktik.. ee o yt yetkilileri bu ne demicekmi? birtek Türkiyedemi dönüyor bu işler? birgün bakmayacakmı adamlar bu sürekli telif-dünya engeli vs. yiyen videolar nasıl bu sistemden geçiyor diye? gerçekten komik olmaya başladı şu "burada paylaşıldı diye fixlendi" mevzusu.

dediklerinizde kendinize göre hklısınız, google yetkilileri forumu takip etmiyor olabilir

ancak siz eminmisiniz forumdan birilerinin google yetkililerine bilgi sızdırmadığı

bilgi sızdıranlardan birini de mnote bizze tespit edip banlamıştı, kendisine pm atıp sorabilirsiniz,

bizim üzerinde durduğumuz konu google yetkililerinin forumu takip edip etmemesi değil, biz diyoruz ki forumda artık taktik paylaşılmasın, hırlısı var hırsızı var, haksızmıyız hocam, olaya birde böyle baksanız

bende şu zamanı 1 2 yıl önceyle bir tutanları anlamıyorum,

1 2 yıl önceki yt ile şuanki yt aynımı hocam

yazdıgımı anlamamıssın belliki. daha acık anlatayım. 1-2 yıl once bu taktik paylasıldı ve sonra hic paylasılmadı (hatırladıgım kadarıyla). 1-2 yıl once paylasılan taktik 1-2 yıl sonra mı fixlendi ? yt calısanları forumu takip ediyormus ve bu konuyu 1-2 yıl sonra mı gormus ?

1-2 hafta once paylasılmadı bu taktik!!!

dipnot: kanal satısı yapılıyor ve kanal satılırken kategoride satılmıs oluyor.
kanal satısı yapılırken ya taktikle beraber satılıyor yada alan kisi taktigi goruyor.

taktiklerin fixlenmesi bencil olan 3-5 serefsizin sadece ben kazanayım olayından ve binlerce kanalınızın patlamasından oldugunu ne zaman anlıyacaksınız acep ? o patlıyan binlerce kanaldaki taktigi gormuyor mu sanıyorsunuz bu yt calısanları ???

kategori ve taktik satısı yasak dı sanırım forumda yanlıs hatırlamıyorsam.

tum foruma hayırlı ramazanlar ve saygılar

güzel açıkmış biraz araştırınca fark ettim keşke biraz daha açık kalsaydı bilenler biraz daha faydalansaydı ama nasip :D

@Disturbed hocam anlam veremediğim olay yabancılar kendi forumlarında ve youtube da video olarak binlerce taktik paylaşıyor nedir bizim bu birbirimize olan düşmanlığımız bizim ülkemizde kimse kazanmasın mı ?

burada senin benim yada birbaşkasının taktik paylaşmasıyla fixleniyorsa girim şimdi youtube ne kadar dünya engeli taktiği veren video varsa url yapıştirim spam işi komple bitsin hepimiz rahatlıyalım

burada kavga edeceğinize elinizde ki yöntemleri geliştirin ve değer verdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşın fixlenmesinden korkmayın çoluk çocuğun elinde çöp olmasından korkun...

http://www.ytpara.com/45894/disturbed.html

yazdıgımı anlamamıssın belliki. daha acık anlatayım. 1-2 yıl once bu taktik paylasıldı ve sonra hic paylasılmadı (hatırladıgım kadarıyla). 1-2 yıl once paylasılan taktik 1-2 yıl sonra mı fixlendi ? yt calısanları forumu takip ediyormus ve bu konuyu 1-2 yıl sonra mı gormus ?

1-2 hafta once paylasılmadı bu taktik!!!

dipnot: kanal satısı yapılıyor ve kanal satılırken kategoride satılmıs oluyor.
kanal satısı yapılırken ya taktikle beraber satılıyor yada alan kisi taktigi goruyor.

taktiklerin fixlenmesi bencil olan 3-5 serefsizin sadece ben kazanayım olayından ve binlerce kanalınızın patlamasından oldugunu ne zaman anlıyacaksınız acep ? o patlıyan binlerce kanaldaki taktigi gormuyor mu sanıyorsunuz bu yt calısanları ???

kategori ve taktik satısı yasak dı sanırım forumda yanlıs hatırlamıyorsam.

tum foruma hayırlı ramazanlar ve saygılar

1 2 yıl önce bişeyler fixlenmemiş olabilir, ama bu şu mu demek,
şuanki koşullar bir iki yıl önceki gibi mi hocam,

Tarih hocalarım derlerdiki bir olayı analiz ederken, o olayın yaşandığı zamana göre olayı değerlendirin
Yani 1 2 yıl önce forumla anlatılan bişeyler fixlenmemiş olabilir, ama bu şu demek değilki, şuandada paylaşılan yöntemlerinde fixlenmeyeceği

dediğim gibi google yetkilileri forumu takip etmiyor olabilirler, ama aramızdan birilerinin bizzat bilgi sızdırdığını adım gibi eminim

Son düzenleme:
neyse boşverin olan oldu yolunuza bakın ;) umarım bir sonraki açığı paylaşana gerekli cevabı verirsiniz :D

yt:quality=high Çalışıyor mu?

O çalışıyor. Deneme için biraz önce baktımda düzenleme ekranındayken etiket işe yarıyor ama izleme sayffasında etiket hiç yokmuş gibi hareket ediyor. Geçici bir sorun olabilir. Eskidende böyle olaylar olmuş google forumlarından anladığım kadarıyla.

hocam bir nevi düşüncede haklısın.... corel studio 3d render vardı ytpara paylaşılmadna önce sıkıntı yoktu..bir paylaşıldı full movie sektörü 2015 :D haziran ayında çöktü :D croplu yöntemde 3-4 ay önce forumda düşmeden önce yıllarca kullanılan taktikti sonuç ne oldu :d çok hasarlı pert kullanılamaz duruma döndü :D diyeceğim şuki bir zamanlar youtube heni vardı zaten adamlar o zaman açık açık söyledi forumları takip ediyoruz aslında bize yardımcı oluyor bizim aklımıza gelmeyen durumları bizler sagyesinde geliştirdikleri birzaat söyledi

3d yok 2 d var şimdide ,atıflayarak 3 saniyelik videodan şıkır şıkır tertemiz engel geçme var taktikler bitermi bitmez takmayın bu kadar.

hadi bakalım (: hayırlı uğurlu olsun milletimize..
ee buraya kadar dayanması bile mucizeydi.

Şu mantığı hala çözemedim dünyada youtube yi kullanan milyonlarca insan var yabancı forumlarda gece gündüz taktik yöntem vs paylaşıyorlar biz hala kendimizi nimetten sayıyoruz . Yabancı forumlara bazen göz gezdiriyorum ama ingilizcem olmadığı için pek bişe anlamıyorum. Adamlar gördüğüm kadarı ile herşeyi paylaşıyor. Tabi tam anlayamadığım için yanlışta yorumlamİş olabilirim. bencede arkadaşın dediği gibi kendimizi kaf dağının zirvesinde sanıyoruz.

bu taktik bu forumda paylaşılalı 1 hafta oldu yıllardır kullanıyoruz budamı tesadüf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri