yt:crop=16:9 Fix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
söylicek bişi yok artık
geçmiş olsun...

geçmişi tazeliyelim biraz :D

https://vimeo.com/97012202

7vAdLN.png

yt:crop taktiğini söyleyen biraz gitsinler geçmişe baksınlar 2009 yıllarına ait olduğunu görecekler neyin 2013

Son düzenleme:
2 yıldır az ekmeğini yemedik ama elbet birgün fixlenecekti,google mühendisleri o kadar salak mı yıllardır bilinen bir kodu yeni mi farkettiler tabi ki hayır;olay şu adamlar artık spamı bitiriyor senin kodunu dinler mi...rendersiz tertemiz hd videoları bile siliyor kanalları kapatıyor kodun fixlenmesi bunların yanında üzüleceğimiz en son şey.

olay sadece paylaşılanın google şikayet edilmesi yada google mühendislerinin forumları gezmesi değil olay bir yöntem paylaşıldığında bu taktiği kullanan kullanıcı sayısının artması ve o taktikle yapılan kanalların artık göze batacak kadar çoğalması ve sonucunda mühendislerin o açık konusunda çalışıp fixlemesi. taktik paylaşılmasından yanamsın derseniz kararsızım aslında :D

Ben forumda yöntem paylaşıldığında, 1 hafta sonra fixlenir, durmak yok yola devam dediğimde bana egoist, zaten bitek siz kazanın, milletin kazanmasını istemeyin diye çoluk çocuklar oturun 2 dk düşünün o zaman niye demiş bu adam diye, 2 senedir anlatmak istediğim tamda buydu işte.. Şu an geçen yöntem var mı; Evet var, paylaşırmıyım ; Hayır Paylaşmam.. Varsın egoist, bencil desinler paylaşmam. Çünkü paylaşılsa benim yöntem de 1 haftada fix lenir, demek istediğim bencillik değil, para için kendini satan kişilere fırsat vermemektir..

3 yıla yakındır forumdayım taktikten haberim bile yok gerekte yok aslında istediğiniz taktiği kendiniz bulabilirsiniz deneyerek :)

Bu taktik Silver bölümünde 3-4 ay önce paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Forumda açıkta paylaşıldıysada ben görmedim.

Neyse burda yorumlarda ısrarla anlamamak için direnen bir kesim var, bazı şeylerde Forum takip ediliyor diyoruz inanmıyorlar, Forum takip edilmese bile forumda herkes iyi niyetli değil, birton KÖTÜ niyetli çakal var.
Taktikleri sırf millet kazanmasın diye YT'ye bildiriyorlar.
İşte bunu bir türlü anlatamadık insanlara.
Neyse geçmiş olsun bir bardak su içeriz taktiğin üstüne yapacak birşey yok.

Bundan sonra kazancı daim olsun isteyenlerin kulağına küpe olsun
Bu saatten sonra keşfettiğiniz her yöntem nasibinizdir ve sır olmak zorunda

Ve sırların bir özelliği vardır

Saklarsanız o sır sizin köleniz olur
Paylaşırsanız siz onun kölesi olursunuz

Bende Youtube ın ekmeğini güzel yediğimi düşünenlerdendim :) ama bunu bile bilmiyormuşuz aslında pekte niye bilmiyordum, niye fixlendi demedim çünkü :

bu işte başarı başkalarının bildikleriyle olmuyor o yüzden pek takmayın kendi yolunuzu çizdiğiniz sürece kalıcı ve uzun sorunsuz şekilde mücadele edebiliyorsunuz youtubela

Ağustosdan beri elimi sürmedim 1 yıl olacak nerdeyse ama kopabildik mi hayır :) yarın dönsek başkasından yardım alarak değil kendi yolumuzu çizip öyle başlarız.

Benim bu forumda ilk öğrendiğim şey başkasının yolu değil kendi yolunun doğru olabileceğiydi..

şu car, crush, funny diye dalga geçtiğimiz şeyler en büyük paraların döndüğü, partnerde dünya engeli bile gelmediği zamanlarda bizi bazıları tarafından oyalama yöntemiydi! ben dizi film işine bile 2014 ortasında başladım :) haa şansımıza o oyalamada bile şansımız yaver gitti dert etmedik.

o yüzden en güzel kaynakta, yol gösterende kendinizsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri