Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en son açılan paylaşım konularına tepki gösterdik diye kimileri bize köpek ithamında bulundu, ama durumun vahamiyetini anlasalardı, onlar bizden daha çok tepki gösterirlerdi
Umarım bu son olurda daha kimse bişey paylaşmaya kalkmaz,
mübarek gün öyle büyük günaha girdiler ki bence benim düşüncem tabiki, şimdi
5 10 kişi daha bilsin diye inatlaşarak paylaşıldı tamma ne güzel öğrensinler ama böyle sonuç olacağını herkes biliyodu , e şimdi noldu o kadar bu yöntemden ekmek yiyen vardi onların ekmeğinden ettiler mi ? ettiler , zor duruma düşürdüler mi ? düşürdüler. büyük laf yiyolardır bu taktiği bilenlerden ekmek yiyenlerden büyük günaha girdiler... ( ben bilmiyordum bu taktiği hiç kullanmadım bile )
İşi bilenler hep anlattı hep paylaştı ne oldu ekmeğindenmi oldu hayır. ALLAH daha çok versin yürüdüler gittiler.
işi tam anlamıyla bilenler forumda tek birşey dahi anlatmadılar,
serkanyt bile birtane dahi taktik paylaşmadım,
gidin videolarını izleyin, videolarında kendisinin fransızca kaza videoları çalıştığını söylemişti, yani serkanyt sadece spamın mantığını anlatmıştı okadar, hiçbir zaman ne bir engel yöntemi paylaştı nede başka bişey yöntem taktik anlamında
yöntem= sistem açığı
forumda bugüne kadar sağlam kazananlar, tek birtane dahi sistem açığını anlatmamışlardır
neden analtsınlarki emek veriyor araştırıyor buluyor bide forumdamı paylaşcakyav şu açığı paylaşan adam biyerde gördü konuyu sonra paylaştı egosunu kastı. giren kullananlara girdi.
neyse hadi paylaşsın biride bizde kullanak şu görüntü engelini geçme yöntemini![]()
forumda ne zaman bişey paylaşılırsa fixlenio
işi tam anlamıyla bilenler forumda tek birşey dahi anlatmadılar,
serkanyt bile birtane dahi taktik paylaşmadı,
gidin videolarını izleyin, videolarında kendisinin fransızca kaza videoları çalıştığını söylemişti, yani serkanyt sadece spamın mantığını anlatmıştı okadar, hiçbir zaman ne bir engel yöntemi paylaştı nede başka bişey yöntem taktik anlamında
yöntem= sistem açığı
forumda bugüne kadar sağlam kazananlar, tek birtane dahi sistem açığını anlatmamışlardır
aynen kardeşim, bi üst mesajında alıntıladığın deanın anlattıklarına harfiyen katılıyorum
zaten bu işte ve her işte şöyle bişey var, çalışan emek veren bir şekilde kendi yöntemini buluyor, ama ne var ki ara ara biri çıkıyor herkes öğrensin herkes kazansın diyor ve birazda gaza geliyor egosunu tatmin etmek için bişeyler anlatıyor,
onların düşünemediği, bugüne kadar bu yöntemlerle evini çoluk çocuğunu geçindirenler, 2 3 beleşçi hazıra konmayı sevenler kazanıcak diye, biz tüm emektar spammerların ekmeğine taş koyuyorlar,
bu tarz yöntemlerde paylaşanlar sadece egosunu tatmin ediyor ve bunlar yine genelde pek kazanamayan kimselerdir,
sağlam prof spammerler, bu tür şeylere zaten zaman ayırmazlar, sadece ara ara foruma girerler, örnek ödeme zamanı gibi zamanlarda gelişmeleri takip etmek için
Amacım kırıcı olmak değil http://www.ytpara.com/youtube-hakki...on-profil-unlemi-hakkinda-gelisme-var-mi.html . Detaylara girmeyede gerek yok paylaşırsın paylaşmazsın bunu sen bilirsin. Bu bir kere öğrendim artık yaparım gibi bir İŞ değil. Sürekli güncel olmak lazım onu demek istedim
Benim o postu yazmam hata, kendi hatamı kabul ediyorum, peki sen, forumlarda taktik paylaşılmasının doğru olmadığını hata olduğunu kabul ediyormusun???
google yetkilileri işi gücü bırakmış ytpara yı takip ediyor diyorlar ki şu türkler bi taktik paylaşsada fixlesek
cebinde ücretli abone olabilecek para olan her abone tarafından zaten forumda biliniyordu bu taktik
onuda geçtim zaten bu yöntemi anlatan yüzlerce video youtubeda var zaten yıllardan beri kullanılan bi yöntem...
buradaki birçok arkadaş ya google mühendislerini gözünde çok küçük görüyor yada kendilerini kaf dağının tepesinde sanıyor
youtube genelinde kullanılan bildiğiniz ve bilmediğimiz bir çok yöntem var her gün biri fixlenecek ve hergün yenileri çıkacak bu yöntem sadece ytpara üyeleri için değil tüm dünya için fixlendi
bugüne kadar fixlendi denen birçok yöntem halen kullanıyor bu yöntemde yarın kullanılabilir o nedenle araştırma ve geliştirmede yoksun insanların gözüne fazla sokmayın bence
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.