YT da Zaman ...

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
D

daralll

Guest
evet beyler;
günde ne kadar zamanınızı yt için pc başında geçiriyorsunuz?
foruma yeni gelmiş biri olarak yaş ortalamasını genç gibi görüyorum.bizim gibi ruhu genç ama orta yaşa gelip de hem evine hem çocuğuna hem de işine gücüne bakanlar için gerçektende zahmetli bir iş.bir yerden kısıp da öyle ilgilenmek gerekiyor.siz zamanla nasıl baş ediyorsunuz?evdeyken sorun yok da ne zaman işe gitsem geldiğimde kesin kanallarımdan birinin başına bir şey gelmiş oluyor.zaten manuel de yapsan botta yapsan eşleşen,telif,dünya engeli biri olmasa diğerine çarpıyor :) ama kafaya koydum bu işi çözeceğim.

15 17 Saat arası hayatım YT :) Bekar olmanın avantajları

gunde 10dk zaman harciyorum Youtube'de, oda 1 videonun etiket baslik ve cekici durmasi icin.

günde 3-4 saat uğraşıyorum ama ne yüklüyorsam yükleyeyim biri gel pese gidelim kahvede batak atalım dese bırakır giderim. :)

yok abi yaa para kazanmalar gitti 3-4 gündür video atmıyorum heves kaçtı paralar kaçtı kanal günde 100 tl basıyor ama para kazanma kapalı açamadım bi türlü can sıkıntısı film filan izliyorum bu aralar ama yt ile 12 saat uğraşıyordum en önemlisi sevdiğin bir kategoride çalışmak ve bıkmamak

---------- Mesaj saat 15:11:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:08:03 civarında gönderildi. ----------

gunde 10dk zaman harciyorum Youtube'de, oda 1 videonun etiket baslik ve cekici durmasi icin.

10 dk çoğu kişiden fazla kazanıyorsun ŞANS:D

Her an vds acik indir onu indur bunu indur sunuda indir iyi diyorum 900 video oldu. Kanala yükle telifleri sil kaliyor 350 - 400 video :D

yok abi yaa para kazanmalar gitti 3-4 gündür video atmıyorum heves kaçtı paralar kaçtı kanal günde 100 tl basıyor ama para kazanma kapalı açamadım bi türlü can sıkıntısı film filan izliyorum bu aralar ama yt ile 12 saat uğraşıyordum en önemlisi sevdiğin bir kategoride çalışmak ve bıkmamak

---------- Mesaj saat 15:11:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:08:03 civarında gönderildi. ----------

10 dk çoğu kişiden fazla kazanıyorsun ŞANS:D

kardes ben 5 gun once herkezden az kazaniyordum oda SANSIZLIK:D

peki o kadar patlama yaptın hiçmi heves yok sende ben ilk paramı aldığımda mart ayıydı bi hevesle başlamıştımki

acikca soyleyim, gunde €1,00 aldimda daha cok seviniyordum. simdi ortallama €300 alsam diyelim hic heves kalmadi hatta bunalima girdim :) 3 hafta sonra elime € 2000,- gececek, ve hic heves yok istek de yok neden bende anlamadim. ama COK PARAN varsa HIC HUZURUN YOK. bu gerceklermis...

Evli ve sürekli işe gidip gelen birisinin bence yapacağı en mantıklı iş güncel videolar çekmesidir. Haber olabilir. Haberi de kimse hafife almasın. Haber ile neler var neler. :)

Ama şu sıralar index problemi olduğu için çok sorunlar var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri